Šta je novo?

Gainward 8800GT baguje

BelThaZoR

Slavan
Učlanjen(a)
13.04.2006
Poena
370
Poslednje dve nedelje kartica se jako cudno ponasa. Kad izlazim iz igre ili ako uradim TaskSwitch preko Alt+Tab izgubi mi se slika na monitoru. Ne desava se bash svaki put, ali se desava cesto. Tada jedino pomaze da ugasim kompjuter na par minuta. U poslednjih par dana sam primetio da se ovo desava i pri resetovanju kompa. Sistem nastavi svoj posao, ali slike nema.

Proveravao sam da se nije grafika pregrejala kad se to desi, ali nisam ubedjen da je to razlog, jer nije "vrela" kolko ume da bude. Ventilator je zakucan na max.

Celu konfiguraciju mozete videti pod "Moja mashina".

Pozzz

P.S. Greskica u naslovu, karta je 8800GTS :D:D

Poslednja izmena:
slican problem sam imao i ja sa 8800gt prilikom bootovanja kad treba da predje sa ekrana loading windows na desktop ekran se jednostavno ugasi i onda amo reset pomaze. Problem sam resio instaliranjem najnovijih drajvera( pre su bili oni sa gigabytovog diska koji je dosao uz karticu).

Mozda si suvise overclockovao graficku karticu proveri...

Identican problem pri bootovanju imam sa Palitom 8800GT! Probacu da nadjem nove drivere.
Jedino mi je cudno sto se problem pojavio posle par dana a ne odmah.(os Vista 32) i nikad je nisam klokovao jer mi njene temperature vec izgledaju visoke.

Stavio sam novi drajver okacen pre par dana i?- radi sve kako treba pa cak i bolje
(ajd' da je neureknem)

Vrh Dno