Šta je novo?

Gainward 8600GLH puca oc, bas cudno!

simo

Slavan
Učlanjen(a)
14.09.2007
Poena
304
Naime koristim ovu karticu od leta 2007 i nisam imao nekih vecih problema...

klokovana je na 680MHz GPU i 2000MHz memorija, i sve je radilo ok, nije se pregrevala, nije pucala u zahtevnim igrama ali kada sam pre nekoliko dana skinuo sa neta igru The Experiment, koja u opste ne zahteva neku grafiku ona jednostavno puca!!! Promenim klok na default i opet puca!!!

Nije mi jasno sta se desava, pa ima mnogo pametnijih ovde od mene pa ako moze neki savet...

evo igre:
Hardware Requirements
Processor: 1.5 GHz Pentium® 4, AMD® Athlon® or Equivalent
Memory: 512 MB of RAM
Video: 64 MB Graphics Card, Supporting Vertex and Pixel Shader 1.1, Compatible with DirectX® 9.0c Sound: DirectX® 9.0 Compatible
Hard Disk Space: 1.4 GB of Free Space

pre ce da bude da je do igre, kad mu vec kako kaze sve ostalo radi kako treba

u svim ostalim igrama radi normalno (Witcher, Mass Efect, Panzerz...)! U 3D marku nikakvih problema...

mora da je do igre

predpostavljam da se zezas...

ali opet mozda...........

Ne zezam se... Samo nisi jos rekao kako puca, da li puca odma, da li dok odigras 5 min, da li puca kad dodjes do nekog dela....sve ovo navedeno znaci da ne valja "lek" iliti "crack". I nema veze sa podforumom "Oveclockovanje grafickih kartica" :)

Poslednja izmena:
Pa posle 5min igranja, pojave se anomalije na ekranu... standardno, sneg i crtice.....

izvinjavam se ako je tema off

Pa kako si rekao: Igra nije zahtevna, desava se samo u toj igri. Ili drajveri za graficku (da drajveri!) ili crack. Meni je warcraft (original) imao neke tripove na 2 racunara, zbog najnovijih nvidia drajvera... Pa lakse ti je da proveris "lek" pa drajvere.

ne umem da objasnim... sad sve radi normalno....

hvala svima i poz

Nazad
Vrh Dno