Uspeo sam da joj podignem temp preko 100, ni sam ne znam kako. Jel postoji mogucnost da sam nesto sjebao? I kako sam uopste uspeo da to uradim kad kuler sljaka sve vreme?
Uspeo sam da joj podignem temp preko 100, ni sam ne znam kako. Jel postoji mogucnost da sam nesto sjebao? I kako sam uopste uspeo da to uradim kad kuler sljaka sve vreme?
Uspeo sam da joj podignem temp preko 100, ni sam ne znam kako...
Posto sam u garanciji jel postoji mogucnost da me provale da sam clocovao?
kod mene memorija na 1850 max i gpu na oko 700.
Koliko se greje sa takvim OC-om? I jel ti je to za 24/7? Ako nije, na koliko je drzis sada.
Kad je vec pokrenuta tema da ne pravim novu
Kako se klokuje gainward 8600gt golden sample? Pri tom mislim do koliko ide, a ne na uputstvo za klokovanje
I ako neko ima neki link ka OC testovima iste neka okaci, posto nisam bas imao srece u google-ovanju![]()
prebo je napisao(la):da joj neskracujem mnogo radni vek a?
he 800/1900/2000 za 05 mark za igre 770/2000
moj primerak uskoro ide u oglase pa........
Da,posto neki primerci ne mogu ni da prismrde kloku memorije kao ovaj sto je tvoj
do jaja znaci imam jos ohohoj..... inace temperatura se jos uvek nedize iznad 60 stepeni sad prelazim na 2116mhz memorija a procesor na 721mhzTo je glh (1ns) skoro svaki glh ide na 2000Mhz,ono sto je dobro je klok za gpu (800Mhz)![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari