Šta je novo?

Gainward 7600gt silent fx golden sample

Conan_n

Slavan
Učlanjen(a)
12.08.2006
Poena
309
uzeo sam ovu kartu za 170 evra pa mi je malo cudno sto su svi drugi modeli oko 190 evra a gainward je uvek bio skuplji od konkurencije ako je neko video bilo kakav opis ove karte neka pise posto sam nasao samo ruske i poljske opise unapred hvala

Poslednja izmena:
jedina razlika od standardne je u radu cpu sa 560na 575 nisu se bas pretrgli

da brate ali nemam neki review samo poljsi i ruski sto mi ne znaci mnogo:type:

Pa i nije bas uvek bio skuplji od konkurencije, sta sad pricas?! Nije to Leadtek pa da kazes da je skuplji. Ok, stvarno nema jos uvek review-a ali nemoj da si sad nesto skeptican. Imas super kartu, leposi i prosao s cenom, treba da budes zadovoljan.

Mislim da smo super prosli !

Jos dok signe Zalman i montira se ...
Milina !
;-)

Video tu kartu, infineon memorija na 1.4ns i sama karta izgleda izuzetno kvalitetno.
Odlicna kupovina...
:wave:

nikada nisam imao pasivnu kartu do sada , izrada je stvarno kvalitetna samo je malo bedak sto dve memorije nisu prekrivene ali gpu ide od 46step do 70 sto i nije mnogo za pasivnu kartu

Nakaci dve 8ice na nju pa da vidish :d

Poslednja izmena:
uradio bi to ali pola memorije pokriva hit pipe a pola hladnjak

Improvizuj brate, improvizuj ;)

pa da malo cu da rizikujem ,imam u steku x600 se koja se greje do 100000 stepeni

Barem ti zima nece predstavljati problem :d

da se ne otvaram novi tred, pitanje je vezano na temu.
Ako sam dobro shvatio temperature na toj kartici su 46 idle a do 70 load.
Meni su slicne temperature na gigabyte 7600gt silent-pipe, ali da bih to dobio morao sam da ugradim dodatna 2 ventilatora za izduvavanje vazduha iznad kartice.
E sad, cela stvar nije vise silent, ali kada se iskljuci jedan vent je koliko toliko ok. Koje temperature su neka visa granica normalnog rada za 7600gt?
Inace, totalno sam odlepio sa ovim silent stvarima, pasivno hladjena ploca i grafika trebaju toliki protok vazduha da je bolje oma kupiti sve aktivno pa utisavati ventilatore.

ja imam 12cm fan u kucistu koji izbacuje vazduh ,ali smatram da bih bez nje grafika bila toplija

a sto se tice silent karte ja mislim da moze da se greje negde do 90 stepeni neki x1600 modeli idu preko 100step sto mi je malo previse

moja do 85 kad nateram na igranje sa ani...2x i onim drugim isto i sve na max Hitmena jedino sto ova kartica i nije predvidjena za vece rezolucije
Kad samo ceprkam po kompu 60

imas li u kucistu neki kuler za izvlacenje toplote,i koliko si dao za kartu

Poslednja izmena:
2 pozadi "izbacuju" vazduh, a dadoh 175
Treba da ponovo dignem sistem pa cu onda znati stvarne temperature jer sad nece uopste preko nvidie da ucita bilo sta,cak ni klokove, ni u 3DMarkovima-tomo pise 0 i 0 za klokove graficke ...

Masinist je napisao(la):
... jedino sto ova kartica i nije predvidjena za vece rezolucije
Kako mislis nije predvidjena????

Poslednja izmena:
Masinist je napisao(la):
moja do 85 kad nateram na igranje sa ani...2x i onim drugim isto i sve na max Hitmena jedino sto ova kartica i nije predvidjena za vece rezolucije
Kad samo ceprkam po kompu 60

Koje vece rezolucije ???? :trust:

1024x768 u novijim igrama i sve na ful osim antialajzinga i a... i igras se ko covek !
Sve preko toga je veliko iskusenje za ovu karticu!
Pricam da FRAPS-om bude uvek vise od 40 frejmova
Nisam mnogo igrica probao ali ovo je neki moj utisak...

brate evo za primer f.e.a.r stavim 1024 iskljucim soft shadows i stavim aa2 i af 4
i igra radi sasvim lepo
a kod novijih naslova stavim a.a 2 ili 4 zavisi i af 2 do 4 i lepo radi
samo mi reci na koje si igre mislio
evo jedan primer upali 3dmark i fraps i pogledaj koliko je taj fraps zabluda

Poslednja izmena:
Ta karta veliki broj igara moze komotno da tera i u 1280...

Conan_n je napisao(la):
evo jedan primer upali 3dmark i fraps i pogledaj koliko je taj fraps zabluda

:d

Ne nego ce ljudi da se ravnaju i formiraju misljenje slusajuci "strucna i objektivna merila" fino, glatko, klizi itd...

Realno, veoma tesko ces u zahtevnim igrama sa tom kartom imati 50+ fps u 1280 sa AA i AF...

ma ja se igram na 1024 i ukljucim aa 2 i radi mi fino
na vecoj rezoluciji se ne igram i ne treba mi aa 8
i ok je ako fps ne pada ispod 30

Poslednja izmena:
@Bad MF, pa normalno ni 7600gt nema 50+ fps u fearu u 1280 sa full aa i af.... A ova bi imala MOZDA u 800x600.

Znam ja koliko daje 7600gt, nego mi je smesno bilo ono "fraps zabluda" :d

A to sto je nekim ljudima dovoljno "televizijskih 24fps" sam odavno shvatio da je uzaludno raspravljati. Uostalom svako tera kako njemu odgovara.

Nazad
Vrh Dno