Šta je novo?

Gainward 7300GT 256DDR3 GLH gde i kako...

Flight

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
15.12.2004
Poena
349
S obzirom da je posle moje teme u Overclock sobi, krenulo interesovanje za ovom karticom, evo i informacije gde mozete da nadjete: Ja sam je nabavio po ceni od oko 87 eura, kod Zvekija iz Subotice, graficka mi je stigla City Express-om, njihova usluga kosta oko 250 dinara bilo gde da ste. Zvekijev kontakt mozete da nadjete u Hot Hardware sobi u ogasu SU]Lepe cene odabranog HW].

Dobijaš li fiskalni račun i pisanu garanciju (i kolika je)?

Ne dobija se fiskalni racun, niti pisana garancija, ali se dobija usmena garancija na 1 godinu. Za nesto vece pare razlika u ceni je 10 eura ima te iste kartice u beogradskom LBC-u, pa eto ko zeli pisanu garanciju moze tamo da kupi. Ja iskreno nisam imao vise para a ovo mi se fantasticno uklopilo u novac koji sam imao, i prezadovoljan sam. Mislim da Gainward svuda ima 1 godinu garancije.

Poslednja izmena:
Ko hoće i BG-u da je kupi, ima u Hellas-u za 7250Din...

@ Superstar

NAPOMENA: Ovo u Hellas-u je verzija sa 256mb DDR2 memorijom, koja nema veze sa ovom karticom iz naslova, znaci ova iz naslova ima DDR3 memoriju, i koliko sam video u Hellas-u je ta sa pasivnim hladnjakom. Znaci prilicno sporiji model je ta sa DDR2, kao sto je inace poznato.

U NS-u u pixelu imate i te i GS modele,naravno mislim na Goes Like Hell.Cene su OK.

@ Superstar

NAPOMENA: Ovo u Hellas-u je verzija sa 256mb DDR2 memorijom, koja nema veze sa ovom karticom iz naslova, znaci ova iz naslova ima DDR3 memoriju, i koliko sam video u Hellas-u je ta sa pasivnim hladnjakom. Znaci prilicno sporiji model je ta sa DDR2, kao sto je inace poznato.

Izvinjavam se na dezinformaciji, ne znam kako sam to prevideo. :S:
BTW, GLH ima u Imtelu za 100€.

Pogledao sam Imtelov cenovnik, da imaju je za 100 eura, "cena sitnica", jedino isplativo u toj prici je garancija od 3 godine, stvarno impresivno, ali razlika nije mala, a pogotovu kada zivite kao ja 200-tinak km od Beograda, onda je ovo iz Subotice extra povoljno tek tada.

Dobijaju je u milsoftu za nekoliko dana... Cena ce biti oko 7500 sa 3 godine garancije!

Ima li jos ?

S obzirom da je posle moje teme u Overclock sobi, krenulo interesovanje za ovom karticom, evo i informacije gde mozete da nadjete: Ja sam je nabavio po ceni od oko 87 eura, kod Zvekija iz Subotice, graficka mi je stigla City Express-om, njihova usluga kosta oko 250 dinara bilo gde da ste. Zvekijev kontakt mozete da nadjete u Hot Hardware sobi u ogasu SU]Lepe cene odabranog HW].

Pozdrav,
Pisao sam ZvekiSu privatnu poruku al se nejavlja,pa me interesuje jer to pravi covek (ima jos samo jedan Zveki bez Su) ,pa ako jeste molio bi ga u slucaju mogucnosti nabavke pomenute grafike da se javi............
Il sam zakasnio s porudzbinom....
Poz
Ako neko nesto zna nek javi
Hvala !!!

Znaci :)

Nije valjda da ih vise nema ; Smrc ;
Ba sam "nesreca" - Sto mi se svidi i sto je odnos kvalitet cena ok (a i dosta naroda hvali ) ja skupim kintu a ono nema vise ih !
Ako ima nekih novina javite !
Pozdrav i Hvala

Zveki napise obicno na kraju oglasa bez pm-a i sms-a tako da je to mozda razlog sto ti ne odgovara...

Jao a kad pocnete da me jurite i za reklamacije :sceptic:

Nazad
Vrh Dno