Šta je novo?

Gainward 6800GT

• Začetnik teme Začetnik teme Marac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Marac

Čuven
Učlanjen(a)
06.10.2003
Poena
619
Upravo stigla 6800GT GS kartica je zvijer ali bučna čak prebučna.Ima nekakav regulator vrtnje u Expert tool ali ni to nepomaže pogotovo ako se pokrene 3d onda se pregrijava.Neznam šta reči odlična karta ali prebučna, po meni nije neka preporuka zbog buke.

Cuo sam da je to jedna od trenutno najboljih kartica, sam vrh! Nego, brine me samo da nije malo previse bucna, ipak to cudo treba ohladiti :d

Da je sam vrh je istina ali nemoguče je biti u sobi dok komp radi.Oba ventilatora kad je full opterečena se vrte 4800okr. tako je složeno po defoltu.Kad smanijš vrtnju onda se dosta grije npr GPU ide i do 90C a možda i više to je za 3d.Upravo sam pitao kod prodavača za neki moding hlađenja ali trenutno neme ništa za GF6800 ali če biti neki Arctic drugi tjedan.Svima kojima je tišina komp važna ovu grafičku izbjegavati u širokom luku.

Cena??? 😀 😛

POZ :wave:

Cekaj, a koja je razlika izmedju nje i ostalih 6800GT?
Sem naravno u ceni. 😡

Dolazim u iskusenje da prodam svoj telefon i graficku i da uzmem neki 6800GT sa 256MB. 😀 Ne znam sta da radim? :wall: Da li bi to bio dobar postupak? :wall: Onda bih ostao bez svoje Nokia-je 6600. :S: Dajte mi neki savet. 😛

ide uz nju doom3, zato je i tolko skuplja od ostalih karti

Ma koji Doom3 nema ništa osim drivera i Windvd.Možda je igra u nekoj drugoj reviziji, ali neme veze jer sam prodao gainward i kupio Leadtek 6800Gt.Perfomanse su iste u potpunosti nema baš nikakve razlike, ali tišina kakve nema.Ima jedan vent(max 30db) i ogromni bakreni hladnjak sa jedne i druge strane.Manje se grije i to puno manje negdje do 50C GPU dok je opterečena dok je gainward išao do 90C sa ona dva ventilatora i nepodnošljivom bukom.Tko misli kupiti 6800GT savjetujem Leadtek iz svojeg iskustva a i cijena je manja za 90eura.

Gidra85 je napisao(la):
Dolazim u iskusenje da prodam svoj telefon i graficku i da uzmem neki 6800GT sa 256MB. 😀 Ne znam sta da radim? :wall: Da li bi to bio dobar postupak? :wall: Onda bih ostao bez svoje Nokia-je 6600. :S: Dajte mi neki savet.

Zavisi da li su ti toliko važne perfomanse u igrama ako jesu obavezno kupiti.Npr.moj komp A64 3200 2x256ddr 6800GT (350/500) Leadtek 3dmark2003= 10900 Doom3 timedemo= 80fps Aqvamark3= 59, pa se sad ti odluči.

Marac je napisao(la):
Ma koji Doom3 nema ništa osim drivera i Windvd.Možda je igra u nekoj drugoj reviziji, ali neme veze jer sam prodao gainward i kupio Leadtek 6800Gt.Perfomanse su iste u potpunosti nema baš nikakve razlike, ali tišina kakve nema.Ima jedan vent(max 30db) i ogromni bakreni hladnjak sa jedne i druge strane.Manje se grije i to puno manje negdje do 50C GPU dok je opterečena dok je gainward išao do 90C sa ona dva ventilatora i nepodnošljivom bukom.Tko misli kupiti 6800GT savjetujem Leadtek iz svojeg iskustva a i cijena je manja za 90eura.
onda te je neko zavrnuo 🙂

Bila je original zapakirana u kutiji i kupljena u dučanu tako da me nitko nije zavrnuo.

Zaboravio napisati kad smo več kod igara sa Leadtek se dobiva Splinter Cell😛T i Prince Of Persia 2

Meni su nudili sa Doom3 igrom za 10 evra vise, ali nije je bilo na stanju u Bukurestu.
Inace, mene je MSI GT izasao 355e.

Marac, 360e za taj tvoj Leadtek je odlicna cena. Gainward je bas bio skup.

Marac je napisao(la):

Gdje si ti iste? A šta je sa OC-om? Samo reci da Leadtek može 30% se OC ...

ide uz nju doom3, zato je i tolko skuplja od ostalih karti
:wall:

@Marac: I na kraju gde si nabavio taj Leadtek?

A za ostale: Gde uopste u Beogradu mogu da se nadju FX6800GT graficke karte sa 256MB RAM-a? :wall: I naravno po kojoj ceni? Video sam oglas u Hot Hardware sobi za MSI GT, ali kaze covek da je sve prodato i da nece skoro dobijati GT verzije. :wall: :crash:

Gidra85 je napisao(la):
Dolazim u iskusenje da prodam svoj telefon i graficku i da uzmem neki 6800GT sa 256MB. 😀 Ne znam sta da radim? :wall: Da li bi to bio dobar postupak? :wall: Onda bih ostao bez svoje Nokia-je 6600. :S: Dajte mi neki savet. 😛

Ja sam u slicnim mukama samo shto ja imam 450e i nemam graficku(9200se 😛 )Najvjerovatnije cu jos biti bez graficke jer namjeravam da uzmem za ove pare 7610 😉 Shto se tice tvog slucaja ja bi prodao bi tu kartu odma(dok jos mozes fino da je prodas) pa pozajmis neku shit graficku dovoljnu za internet i polako skupljas pare za 6800gt 😛

Da li je moguce da niko u Beogradu nema FX6800 GT sa 256 MB kada ja hocu da je kupim? :wall: :wall:

Nema i ja sam pitao svuda. Svi cekaju da stigne MSI a one će ko zna kad.... Ove varijante od preko 400 evra za GT su malo preskupe... Bar da ima Doom3 u paketu pa da se i prežali 50 evra više

Gidra85 je napisao(la):
Da li je moguce da niko u Beogradu nema FX6800 GT sa 256 MB kada ja hocu da je kupim? :wall: :wall:
Ima u Imtelu Club-3D.

Sad ce meni stici direktno od Gainwarda, full pack. Kontrolisanje obrtaja fana se moze izvrsiti preko expert toola , a postoji i tishi bios, ali je onda OC ogranichen softverski... To sam dobio od njih, info na mejl... Nisam jos probao.

@Gidra:Ma uzmi karticu , jer se ne nadaj da ce joj panuti cijena ...bar u skorije vrijeme...a zasto ne vidis da preko nekoga nabavis Leadtek-ovu koja ima vrlo tiho ali i vrhunsko hladjenje i ona se najace o/c...znaci neko da ti posalje iz inostranstva ???
Pozdrav... :bottle:

Poslednja izmena:
Marac je napisao(la):
Bila je original zapakirana u kutiji i kupljena u dučanu tako da me nitko nije zavrnuo.
ok, moj ortak u nemachkoj je kupio 6800gt gs proshle nedelje i dobio doom3, a i na samom sajtu pishe da uz gs karte ide d3

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno