Šta je novo?

Gadan Problem sa Pheenet WL-118C+

vzdrale

Čuven
Učlanjen(a)
10.03.2003
Poena
601
Imam gadan problem sa ovim Pheenetom WL-118C+
Naime, kada sam danas pokusao da ga prebacim u AP mod, totalno je zabrljavio. Pokusao sam da ga resetujem, ali nista. LAN lampica je prestala da radi (probano sa vise kablova/kompova), a WLAN svetli u ritmu 4sec svetli, pa 1sec ne svetli...

POMAGAJTE LJUDI, 'ITNO JE (garancija jos koji dan)

Sta se cudis, ima takvih koliko volis.

Glober je napisao(la):
Sta se cudis, ima takvih koliko volis.

Kojih ima koliko volim? Ovih sa ovakvim "genijalnim" savetima ili ovakvih crknutih uredjaja?
Ne znam da li bi ona PCMCIA kartica sto je u njemu radila u kombinaciji sa PCI-PCMCIA adapterom? Jel neko pokusao nesto slicno?

vzdrale je napisao(la):
Imam gadan problem sa ovim Pheenetom WL-118C+
Naime, kada sam danas pokusao da ga prebacim u AP mod, totalno je zabrljavio. Pokusao sam da ga resetujem, ali nista. LAN lampica je prestala da radi (probano sa vise kablova/kompova), a WLAN svetli u ritmu 4sec svetli, pa 1sec ne svetli...

POMAGAJTE LJUDI, 'ITNO JE (garancija jos koji dan)

Ma taj je riknuo...vrci ga odmah...

Nego pokusaj jos sa povracajem factory setings-a (resetujes ga na njegove osnovne fabricke postavke)...Drzis 10-ak (ili koliko vec pise upustvu, konsultuj ga) sekundi reset taster!

Probao x puta da ga resetujem tako, ali njemu izgleda samo pop moze da pomogne...
ili da izvadim onu PCMCIA karticu iz njega i ubacim je u PCI->PCMCIA adapter...

Naravno, pod uslovom da nije kartica zveknula :(
Inace, ja u notebook-u koristim karticu izvadjenu iz 118C+, tako da ako je neki problem sa napajanjem uredjaja onda ti je akrtica ispravna i mozes da je kroistis...

Vrh Dno