Opala! Jel' to kontra Ryzen-ovcima [emoji14]Dobro lagano znaci jos smao jedan takav Xeon da nadjem pa da lepo sklopim kada mi stigne EVGA Sr2 iz USA![]()
Dobro su je zacepili,ploca je vrh sve je to ok al je i zastareo soket...ja sam to hteo odavno i nikako da naletim na nju,al te novce od mene nece dobiti![]()
...Boki gde nadje tu nakradnu sliku Sr2 :d ...
https://www.bit-tech.net/reviews/tech/motherboards/evga-classified-sr-2-review/1/
A, pa poznato je da su cene HW-a na lokalnim buvljacima veće nego u Gigi. Trebalo je da opališ jedan selfie sa pločom..EVGA Classified SR-2 jutros videh na lokalnom buvljaku za tričavih 150e sa sve iskrivljenim pinovima na socketu :S:. Dalje nisam smeo da gledam. Srce me zabolelo.
Ma zaboravi je, kakvi pinovi, kakav buvljak. Trebalo je samo iz zezanja da je ufotkaš u ambijentu i to je to.. ☺Verovatno je trebalo, pošto sumnjam da ću takvu mrcinu ikada više videti. Na momenat sam pomislio da probam da se cenkam, ali kada sam video pinove...Prosto nisam imao ***a a iskreno ni toliko novca pri sebi da se kockam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari