Šta je novo?

GA Radeon X 1650 pro - Driver

booris

Slavan
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
319
Na Gigabajtovom sajtu nema drivera, sa amd.ati-jevog sam skinuo koplet sa sve Ati Catalyst om ali imam utisak da nije to to (Display Propraties, Settings, Advanced vishe nema kartice Ati Catalyst)!

I gde da najdem najnoviji driver za karticu???:crash: :crash: :crash:

Da li neko zna ???

Odatle sam i skinuo drivere.
A shta je to ".net 2.0" i gde to mogu da nadjem?:wave:

na Micro$oftovom sajtu.
Ali sta ce ti to... Ne treba da bi graficka radila... Bolje uzmi atitool (potrazi na googlu)

Poslednja izmena:
prvo moraš instalirati microsoft netframework2 pa posle toga instaliraš ATI CAtalyst. potrudi se da skineš poslednju verziju catalysta, ispravnljeni bagovi za igre, optimizovani driveri, itd....

Potrudi se da instaliras ovim redom koji sam naveo jer u suprotnom neće da radi kako valja. Dešava se da ne može da podigne mom.exe ili ccc.exe. Podrška za grafičku se više ne nalazi tamo gde je tražiš već na desni klik miša pojavljuje se ati catalyst control centar i tu vršiš podešavanja.

.Net Framework 2.0 ne treba da bi radila graficka karta ili drajver vec da bi radio Catalyst Control Centar.

Potrudi se da instaliras ovim redom koji sam naveo jer u suprotnom neće da radi kako valja. Dešava se da ne može da podigne mom.exe ili ccc.exe. Podrška za grafičku se više ne nalazi tamo gde je tražiš već na desni klik miša pojavljuje se ati catalyst control centar i tu vršiš podešavanja.

Sve sam uradio tako. Sada sam video kod ortaka koji ima ati 9800 i kod njega radi Catalyst kada se ide na Display Propraties, Settings, Advanced, Ati Catalyst pa tu opet vekliko dugme "Ati Catalyst" koje kada se klikne pokrene se pokrene se Catalyst.
Da li neko zna shta se deshava sa ovim driverima????:crash: :crash: :crash:

.Net Framework 2.0 ne treba da bi radila graficka karta ili drajver vec da bi radio Catalyst Control Centar.

Sve vam covek rece u jednoj recenici.
Nisam siguran da su momci razdvojili te 2 stvari. CCC ne morate instalirati, a bez drajvera je malo teze. :p

Sve vam covek rece u jednoj recenici.
Nisam siguran da su momci razdvojili te 2 stvari. CCC ne morate instalirati, a bez drajvera je malo teze. :p

Da ali na amd.ati web-u ima neki driveri odvojeni ali njih mi nije prihvatio kao drivere i sa njima nisam mogao da instaliram karicu

Ni omega driveri nisu loši, mada je najbolja kombinacija zvanični ATI drajveri bez CCC sa njihovog sajta + ATI Tray Tools ( CCC traži NET Framework da bi radio + on sam zauzima previše memorije )
Da, i to obavezno najnoviji

Kada sam skinuo samo najnovije drajvere sa ati web-a nije hteo da prihvati instalaciju, odnostn ponahso se kao da nisam ubacio drivere

Da se nadovezem na temu posto sada imam istu karticu . Jer su mi je stavili nakon sto mi je x1300pro crkla ..

Sve stoji sto ste do sada napisali , treba sve stare drivere skinuti zatim instalirati framework 2.0 ... CCC ...
Imam problem malo drugacije vrste , kartica je pro ,a driveri to ne raspoznaju .. pise da je samo x1650

Ne bih mi to smetalo da sve radi kako treba , nije mi jasno kako je x1300pro radila bolje od ove sada (gigabyte x1650pro) .

gigabyte x1300pro je imala high video za oblivion ,a ova sada ima medium ..

Imate li neko resenje za mene i da li je moguce kako neki ovde kazu da su omega driveri bolji od CCC ?

p.s . Da li moram da koristim driver cleaner ?

Nazad
Vrh Dno