forp
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.01.2007
- Poena
- 319
Kupio sam ovu plocu u imtelu pre jedno 10-ak dana dodjem kuci namontiram je krenem da dizem sistem, formatira prodje onaj prvi deo, i kad pocne onaj drugi deo dodje do 35-og minuta i tu se restartuje i tako u nedogled, menjao sam sve od cpu-a, memorije napajenje grafike, hdd-a, drugog xp-a ali uvek isto. Pogledam u biosu sistem monitoring kad tamo vcore pise FAIL, napon na difoltu, inace napon na e 6300 je 1.325v, stavim ja na 1.4 isto Fail, tek na 1.5v pise za vcore OK, dignem sistem i svi moguci programi ga ocitavaju kao 1.2v, pa i sam bios, tek na 1.7v u biosu dobijem napon od 1.3v, znaci katastrofa, stavim najnoviji bios ono isto, odnesem plocu kazu da joj je neispravan cipset i dobijem drugu u roku od 20 minuta, e sada se javlja ponovo problem ali ne isti, napon za cpu je koliko toliko ok, u odnosu na staru plocu, kada je u biosu 1.325 on ga ocitava kao 1.3, kada je u biosu 1.45v on ga ocitava kao 1.4v, ali to mi ne pravi problem, PROBLEM je u naponu memorije, def napon na memoriji mi je 2.1v, bios ga cita kao 2.0 v, kad stavim na +0.1 on ga cita kao 2.05v, na +2 ga cita kao 2.147v, na +3 ga ocitava kao 2.27v, ALI KAD STAVIM bilo na +0,4, 0,5, 0,6, 0,7 komp se stalno restartuje, znaci samo crni ekran, ne udje u post, STA DA RADIM da li da nosim plocu na reklamaciju ponovo, i koju drugu mi predlazete da uzmem u ovom rangu, napominjem da oni imaju samo asus i GA, GA necu definitivno.