Ljudi,znam da je offtopicali gde ima da se kupi spdif kabl?!?!?!?!?!?!?!?!?
Znaci opcije nema. Jesi li koristio drajvere za ALC koje si dobio uz plocu ili si down sa Gigabyte-ovog sajta. Ne mogu da verujem da su opciju izbacili kod novijih ploca. Slika gore je sa stare GA-K8NF. Ili je fora u software-u ?Ja nisam dobio s/pdif bracket uz plochu, a iz realtek HD Audio Managera te opcije nema... Mada mozda iz GB sound managera ima...
Оvaj kabl prodaju neke radnje elektro-opreme. Mogu ti poslati na PM adresu jedne.Ljudi,znam da je offtopicali gde ima da se kupi spdif kabl?!?!?!?!?!?!?!?!?
Znaci opcije nema. Jesi li koristio drajvere za ALC koje si dobio uz plocu ili si down sa Gigabyte-ovog sajta. Ne mogu da verujem da su opciju izbacili kod novijih ploca. Slika gore je sa stare GA-K8NF. Ili je fora u software-u ?
OK, tako je i kod mene, a da li cujes zvuk sa TV karte preko S/PDIF Out konektora, t.j. bez prikljucenja 5.1. zvucnika na analogni izlaz ? Tu je kod mene problem, јеr zvucnike povezujem preko S/PDIF Out konektora, a ne analognih konektora. Tada cujem sve zvukove sa kompa (filmovi, mp3), sem zvuka sa TV karte. Osim kada u sound manageru pod s/pdif postoji opcija 'output digital and analog', sto nije slucaj kod ALC888 na mojoj novoj ploci. Postoji li drugi nacin za ukljucenje ove opcije, kada je nema u sound manageru ?Pazi,kod mene imam ALC889A i na TV karti Leadtek XP Expert imam obican audio kablic koji se usteka u CD IN na ploci i zvuk sa TV kartice se lepo cuje.Neznam da li je u tome problem ako sam te lepo razumeo(izvini)![]()
рецимо обиђеш сервисе рачунара које имаш у крају .....
за цхрис одеш у подешавање апликације па слике и тона па усе директХ соунд цонтроллер штиклираш и требало би да ради
пробај и ово
http://sourceforge.net/project/down...r=surfnet&filename=DScaler4.1.17.exe&30759830
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari