Šta je novo?

Ga-m61sme-s2

herrpan

Slavan
Učlanjen(a)
14.03.2007
Poena
304
Voleo bih da cujem komentare u vezi ove ploce. Cenio bih prave komentare bez osvrta na to koja je ploca bolja od drugog proizvodjaca. Unapred hvala !!!

Voleo bih da cujem komentare u vezi ove ploce. Cenio bih prave komentare bez osvrta na to koja je ploca bolja od drugog proizvodjaca. Unapred hvala !!!

Pre par dana sam je ugradio u jednu jeftinu konfiguraciju.

Sta da ti kazem - jeftina i radi. Ako si siguran da ti nece trebati vise od dva memorijska modula i vise mesta za prosirenja (PCI i PCI-e), a uz to ne ocekujes neki veliki OC, nema razloga da je ne uzmes.

Ono sto moram reci je da je BIOS mnogo "siromasniji" OC opcijama u odnosu na neke druge GA modele koji su se prodavali ili se i dalje prodaju (M55Plus-S3G i M69, npr.), koji su prave OC ploce sa integrisanom grafikom ;).

Jeftina sa relativno pristojnom grafikom i novim standardima,ali bez ikakve mogućnosti za overkloking. Pošto iza nje stoji Gigabyte,verujem i da je pristojne izrade. Odlično rešenje za jeftin upgrade za sve kojima ne treba "besna" mašina.

Hvala na komentaru, cini mi se da je ploca Ok, cena je pristupacna a trebao bih da nabavim neki manji lager istih. Radim uglavnom sa pravnim licima i konfiguracije ne treba da budu zahtevne. Overclocking mi uopste ne treba, treba samo da je stabilna. Integrisana grafika, min. 512 mb i to ce da radi lepo nadam se. Pozdrav i hvala jos jednom.

GA-M61SME-S2 pitanje

Ne znam šta je gore da otvaram novu temu ili da oživljavam temu koja je odavno zamrla. Imam jedno pitanje u vezi ove ploče. Na zvaničnom Gigabyte TW sajtu piše da ova ploča ne podržava Phenom procesore tj AM2+ procesore a na srpskom i bosanskom GA sajtu piše da podržava Phenom-e Šta je tačno? Da li bi sa novijim biosom podržavala Phenom procesore? *Note: If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. Please refer "CPU Support List" for more information. Flešovanjem biosa dobija se podrška za novije procesore ( 1. Fix: Some of 1000 GB (1TB) HDDs will be detected size error
2. Update CPU ID (Support AM2+ Phenom CPU) ) ali me interesuje da li se rješava i problem downgrade-a sa HT 3.0 na HT 1.0?

Nazad
Vrh Dno