Šta je novo?

G-Shock AWG101

Hehe
Imam slican model i mogu ti reci da imas dobar ukus. 😉

Pogledaj u Delta City-ju, Novi Merkator, Usce ili preko puta Gradjevinskog faxa. Vidjao sam tu G-Shock modele i to raznovrsne. Ili eventualno da pogledas u njihovoj Casio radnji u Knez Mihajlovoj, preko puta Djaka u onom pasazu ili u Cumicevom sokacetu.

Da, gshock satovi su mi neprevazidjeni. Evo sad uzimam novi posle 6 godina intenzivnog i svakojakog koriscenja jednog starijeg modela, i dalje je ocuvan i funkcionalan kao i prvog dana, al hocu da se ponovim 🙂 Plus ovaj awg101 je tough solar i waveceptor, tako da je za relativno male pare odlicna kupovina.

Pogledacu po tim radnjama, ne znam da l postoji mogucnost da ga naruce ako im platim unapred ? 🙂

Odlicni su satovi, kao sto kazes ne prevazidjeni. 🙂

To vec ne znam, najbolje je da se malo prosetas po ovim radnjama sto sam ti rekao i da njih pitas. Ali prethodno proveri u Casio radnji u Knezu.

extra je sat, ja imam stariji model GW-1701D puni se solarno i evo 6 godina jos mu nisam menjao bat. a razmisljam takodje sa ponovim nekim g-shockom, ovaj tvoj mi se svidja, mada mi je onaj GW-3000BD jos i lepsi

I meni je gw-3000bd odlican, al ne duplo koliko duplo vise kosta od ovog awg101 🙂 Nego pitah danas po nekoliko radnji za awg101,niko ga nema, jos kazu da slabo uvoze waveceptor satove :/ Izgleda da ga moram juriti preko...mada videh danas jos nekih zanimljivih modela ovde...ima neki military edition, 12k din, mnogo mocno izgleda 🙂

Nazad
Vrh Dno