mirza82
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.10.2007
- Poena
- 505
Negde sam čuo da držanje procesora u zamrzivaču može da ga povrati u život.
Coldfusion.
Bas steta, da ne poverujes da iz tako banalne stvari moze da crkne cpu.
Negde sam čuo da držanje procesora u zamrzivaču može da ga povrati u život.
Mislim da nije fer i korektno da spominjete čoveka od koga ste nabavili te procesore bez garancije, bez obzira što niste spomenuli nick ali naselje i adresu jeste. Jer bili ste dobro upoznati da kupujete stvar dosta jeftinije ali bez garancije i tome ste sami krivi i preuzeli odgovornost na sebe. E sad, ja sam brdo Tray procesora provukao kroz ruke i nisu ništa manje bili kvalitetnijih od Box varijante cakum pakum upakovanih. Hmm, vidim imaš Asus ploču daj Bože da nisam u pravu ali ovo mi pomalo smrdi na ovu temu gde nisam dovršio šta je do kraja bilo, uglavnom drugaru čuvena Sabertooth P67 spalila dva komada i7-2600 i moj i3-2100 :zgran: a mislim da je i više komada kod Gigatrona i Direkt Linka kao uvoznika, jer kako bi ispitali ploču i skontali da ubija procesore dok ne ubodu neki, a dok je radila sve normalno čak pre nego što je drugi pustio dušu prošlo nekih 2 mesecai sve radi pali ko zmaj. Agonija je završena zamenom ploče za Gigabyte. Sva sreća da su svi spaljeni procesori bili u garantnom roku pa smo dobili druge inače bilo bi po ušima. Tako da druže ne znam koliko ti je siguran taj Phenom u toj ploči, sad će me mnogi progutati ali ja kad sam to video da taj Asus tako sam od sebe ubija procesore nekako izbegavam njihove ploče, jer za mene je to ozbiljan promašaj!!!
Niko ni za šta nije optužio čoveka od koga je kupljen procesor.
Radio je besprekorno preko godinu dana.
Crkao je iz nepoznatog razloga. Da li je od početka bio faličan ili je otišao radi nečeg drugog, ne znam ni sad.
E sad, da ploča sa procesorom radi preko godinu dana i na kraju ga ubije nikako mi se ne uklapa.
Stvarno ne znam šta se fizićki ili hemijski događa u procesoru u z7amrzivači8 i da li će ga to oživeti. Procesor je umreo i ja ga tako doživljavam, ali nada umire poslednja.Da si rekao da stavi u pirinač pa da poverujem da će doći kinezi tokom noći i opraviti ga. Ali nisam još čuo da su nekome eskimi popravili komp.
Btw ajde reci nam šta se to fizički ili hemijski događa sa procesorom u zamrzivaču pa će oživeti ili je u pitanju neka vudu magija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari