Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Poz, Hristos se rodi, itd...
Interesuju me vasa misljenja i iskustva o pomenutim video karticama (128 mb, bez ikakvih xt, se, ultra itd. prefiksa), koja je bolja za pazariti, razlika u preformasnama i u cijeni.
Cheers.
Mislim da kada se sve sabere & oduzme da je ipak bolje uzeti 9550 128bit.
Fx5700 je za par fps brza (ne uvek) od 9550 (naravno klokovana) nisam mogao puno da experimentisem, ali fx5700le je ocaj kartica naspram bilo koje neklokovane 9550, mislim da na rang listi fx5700le nezasluzeno ispred 9550...
A ekonomski...pa njihove cene su mi zasad nepoznate - barem za mene 🙂 a prosle godine fx5700le bio oko 80e ....
Obratite paznju da 5700LE po defaultu ima 128bitnu magistralu.
MSI ima model koji se zove samo LE, a u stvari je 64bitan, trebao bi da se zove SELE, LELE ili kako vec 🙂
5700LE kada je prava, tj. 128bitna je daleko od lose kartice i uopste nisam siguran da je 9550 na default taktu bolja od nje.
9550 je mnogo bolja kartica , pogoto sto se mnogo bolje klokuje !
Zato bi bilo lepo da se podrzi onaj sajt www.benchmark.co.sr , gde bi svi sa foruma poslali svoje rezultate u 3dmarku itd , pa bi moglo relativno realno da se oceni koja je bolja graficka !
Pogledajte pod Overclocking & modding pa TOP 10 rezultati by Paradigma !
Poz
Moze biti, ne secam se tacno konfiguracije bilo prosle godine 🙂 (cpu sempron 2500+k7 nforce 2 ploca) ali ako kartica na default vrednosti u 3dmark 2001se daje nesto preko oko 6500 boda , a u 3d mark 2003 1600 ... ako koza laze rog ne laze :-devil-: