STILGAR I SLICNI TEBI,prvo pogledajte sta prodajem od Custom hladjenja i proverite cene pa onda komentarisi,moj ti je savet ponekad je pametnIJE CUTATI NEGO PRICATI gluposti i istrcavati se,lupetas za 10+.
Dalje:
Ludost je dati 300-400e za vodeno hladjenje?E onda je ludost takav iskaz dati iskreno!Prosetajte malo na ebay pa pogledajte cemu sluze npr EK komplet Liquid Cooling za plocu,Cpu i GPU i zasto kostaju 250-350e pa onda komentarisite!!Kao prvo ako vrhunski procesor koji je placen oko 300e i ploca preko 200e,graficka 280x dcu2t 300e,mislite li da je ludost dati i za Custom vodeno hladjenje 300-400e i pri tom hladiti i grafiku i CPU???Kao prvo,Custom Liquid Cooling od 300e pa na vise sluzi najvise za Overclocking a sta je Overclocking?High End Performance!Mogao bih dostici i preko 6.5Ghz per core sa ovim vodenim hladjenjem i to u stabilnom radu (JEDINI NEPRIJATELJ KOMPONENTAMA JE VISOKA TEMPERATURA za one koji ne znaju)A KOLIKO PARA TOLIKOM I MUZIKE,ZAR NE???A od tih ALL IN ONE H100 ili H110 moze lepo hladiti 9590 ALI NA DEFAULT ali ako zelis da ga OC onda,jedino Eisberg 240L,Cooler Master Nepton 280L iii mozda Silverstone Tundra TD02,moze doci u obzir,ali on ce hladiti samo CPU,za GPU mora CUSTOM,e zato se kupuje CUSTOM da mozete hladiti i memoriju i hdd,chipset,NB,CPU.Sta je to sto svi mi zelimo od svog racunara?NAJBOLJE PERFORMANCE i da sve otvara u 1 sekundi,a od paljenja racunara do dizanja systema i taskbar trake je potrebno svega 8 sekundi u WIn 7 x64 Ultimate!Asus Raidr ROG 240GB koji sam platio 40.000 din i to je ludost?Sta je po vama pametno bas bih voleo da cujem!Da li je ludost platiti i Intel i7 4960x 800e i Asus Rampage IV Black Edition 400e i pri tom obezbediti EK Liquid Cooling za NB,VGA i CPU,a time dobiti savrsen racunar sa kojim se mozes vencati 5 god bez problema i to sve kosta oko 1400e zajedno!A tih 1400e sam prokockao uz razne Upgardeove/menjao,doplacivao itd itd u roku od 8 meseci!A ovako lepo ulozis za najbolje na trzistu i miraaan si!
ACE2189 : A sto se BUS tice dizao sam ga na 300x16.5,pa i 200x25 na 1.485V kako bih podigao memoriju na 2400mhz pa i vise,ali nemam vremena poslednjih mesec dana da se posvetim tome da ga naguram na MAX..ali bice prilike ukoliko ne prodam prethodno

A to sto si video na SS je posle reseta biosa kada sam flesovao plocu i bzv postavio podesavanja (jos uvek polsovne obaveze nedaju mi vremena da se IGRAM
Nego mi uopste pojedini nisu jasni daju komentare a blage veze nemaju ni o komponentama (koje imali najverovatnije nisu) vec samo nacitani bez prakse UGLAVNOM VECINA SVODI PRICU NA REKLA KAZALA ha ha ha,a nema ni logike ni svrhe!CAST IZUZETCIMA.
Kao kada bih ja sada rekao da je moj prijatelj iz Austrije LUD sto je kupio najnoviju BMW 5 i platio polovnu 45000e prosle godine i da mu samo za zamenu ulja u KV u ovlascenom servisu traze 1000e (800e ulje + 200e majstorska usluga) u suprotnom 5000e kosta menjac!I sta sma ja njemu trebao reci?(IAKO MI JE LUDOST BACITI TOLIKE PARE ZA 1 AUTO jer sa tim parama se moze dobraa KUCA kupiti)ali svako ima svoje potrebe i zelje i svacije su razlicite,o ukusima i potrebama SUVISNO JE RASPRAVLJATI!Ovako da pametujem kao pojedini pametnjakovici koji samo citaju a nista ne kupuju,nije mi nikada palo na pamet.Suzdrzite se,izjasnite se samo oni koji imaju licna iskustva sa pomenutim a ne iz rekla kazala!
A taj SS sto ste videli to sam uslikao samo kao dokaz o vlasnistvu,da ne ispoadnem kao mnogi (imam i ja to ali ne mogu da slikam,ali cu svakako komentarisati) hahah...Neka se javi na PM momak koji ima problema sa 9370 da mu pomognem oko resenja,ne volim da vodim raspravu ovde kao u skupstini kojima je samo DOSADNO pa iznose POVRSNE komentare a nisu imali pomenuta iskustva sa pomenutim komponentama nego samo citali na forumima PAH!!Gledala i moja baka TV svasta je cula...hah.
Bye
Toliko od mene u ovom Topicu,pozdrav.