Ljubavnik1
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.01.2014
- Poena
- 159
Oborio sam sistem na racunaru, posle toga podigao novi win7, kuler procesora je vrteo svaki put na 100%, to sam namestio tako sto sam ukljucio u biosu smart cpu fan u biosu ( uz pomoc clanova foruma). Ali sada imam drugi problem, mislim da mi se procesor pregreva pre mi je u igricama isao max do 56c a sada u mirovanju ide preko 60c i vidim u programu control center da radi uvek na 3.7-4.0 Mhz. a to mu je boost...Molim za pomoc i da resimo ovaj problem. Racunar je iz mog potpisa i kupljen je nov pre 6-7 meseci.

edit: Pre nego sto sam oborio sistem bio sam cackao nesto u control centre oko overlocka i isao sam na load i tamo je bio neki file i ja ga ubacim zatim mi je ovde pisalo x35
i zabode mi je racunar, posle toga vise nisam mogao da ga upalim, kad dize siste dodje do ucitavanja windows i samo se pojavi neki plavi ekran i restrauje se, zbog toga sam i oborio sistem. Mozda je sve ovo povezano, mozda je on i posle podizanja sistema sacuvao neke overclockovane parametra pa zbog toga da vrti tako visoko i greje se...? Da li moze sve da se vrati na fabricko stanje ? Pomoc

edit: Pre nego sto sam oborio sistem bio sam cackao nesto u control centre oko overlocka i isao sam na load i tamo je bio neki file i ja ga ubacim zatim mi je ovde pisalo x35

Poslednja izmena: