Dobro i sta sad mi ostali trebamo da placemo ili da budemo zavidni? Tu karticu ce i ovako svako da ima kada bude izasla sledeca generacija GPU-a i kada joj cena toliko bude pala da ce svako ko je pukao veliku lovu za nju zaliti sto nije sacekao pad cena. Mogucnosti te kartice i ovako ni jedna igra danas ne moze u potpunosti da iskoristi (do izlaska Doom-a III, HL2 i sl.). Tako sam ja kupio svoju GF4 Ti4200 prvih dana kad je izasla i dao za nju oko 450DEM (tada su jos bile marke), a sad za nju ne bih mogao da dobijem ni 60-70€ i to je pitanje. Nemoj da mislis da sam zavidan ili da nesto tu pametujem, nego samo ti kazem da je to tako i uvek ce biti. Poz :boom:jager je napisao(la):Primerak FX5900 Ultra sa testa je zavrsio u mojoj kucnoj masini ... Leleeeeeeeeeeeeeee![]()
Sta da vam kazes sem da sam impresioniran! Kartica je CUDO !!
Kokos je napisao(la):Karta je mrak,bas kao sto i je Max napisao sad Jegeru uzmi i vapo pa da se ganjamoSa srecom nek te sluzi cheers
Milan je napisao(la):...
Bravo , normalan post posle par da ne kazem kakvih.Neki ljudi ne mogu da budu srecni zbog drugih i to je!
Broz je napisao(la):Bas si morao da se pohvalis jel da? :mrgreen:
Cika Deja je napisao(la):Braticu koliki ti je 3d Mark i sa kojim procesorm
Twi$teR je napisao(la):...
Dobro i sta sad mi ostali trebamo da placemo ili da budemo zavidni? Tu karticu ce i ovako svako da ima kada bude izasla sledeca generacija GPU-a i kada joj cena toliko bude pala da ce svako ko je pukao veliku lovu za nju zaliti sto nije sacekao pad cena.
Kokos je napisao(la):Karta je mrak,bas kao sto i je Max napisao sad Jegeru uzmi i vapo pa da se ganjamoSa srecom nek te sluzi cheers
Valjda se prvo krece od Peltiera+water blockjager je napisao(la):...
VAPO ?!? Ja jesam ja lud za tehnikom, ali ....Dobar je za sada i ovaj Zalman od "po` kile"
Pa .... znao bih da ga posedujem i dobro bih to radio
ali iskreno, Vapo je zadnji na listi
... memorijaaaaaaa ... PSU, novi diskovi ... uh, zelis li dalje ?
![]()
jager je napisao(la):Primerak FX5900 Ultra sa testa je zavrsio u mojoj kucnoj masini ... Leleeeeeeeeeeeeeee![]()
Sta da vam kazes sem da sam impresioniran! Kartica je CUDO !!
Freak_Power je napisao(la):AOD je neigriv na GFX 5900Ultra, i to je cinjenica jedino ukoliko ne iskljucis Pixel Shader 2.0 i spustis na rezoluciju 800*600 a to je pateticno....
.Freak_Power je napisao(la):jer mogu da kupim takvu karticu kad god hoces i to ne jednu nego nekoliko njih...
Freak_Power je napisao(la):Samo govorim sta je bolje itd...
maxer je napisao(la):...
Nego reci kako ide sa Bukom koju pravi ventilator GPU-a (cisto tvoje licno misljenje).
maxer je napisao(la):Cestitam, cestitam i potpuno razumem ono "prodajem stvari po kuci"![]()
Pa posto nismo Svajcarska (sto se tice standarda) za takvu karticu to i mora da se radi a ako si jos i pravi fan dobrog hardvera - potpuno normalna stvar.
maxer je napisao(la):Nego reci kako ide sa Bukom koju pravi ventilator GPU-a (cisto tvoje licno misljenje).
jager je napisao(la):...Iskreno, mislio sam da ce biti bas mnogo mnogo glasnija. Cak sam se toga i pribojavao. No, na svu srecu, kartica je SUPER tiha, cak i kada se zestoko optereti. Cuje se blago hujanje i to je to... Sve to pravi kud i kamo manju buku nego sam samciti TT Volcano 7+ koji sam imao u starom kucistu, bez i jednog ventilatora
![]()
maxer je napisao(la):...
To je prava stvar.
Da li mislis na 7+ na Low obrtajima ili ...
jager je napisao(la):...Ne, ne .... mislio sam na 7+ na MAX obrtajima, naravno ...
jager je napisao(la):... Za sada se drzim vazdusnog hladjenja, nisam jos uvek spreman da od racunara napravim akvarijum![]()
Svaka cast ljudima koji imaju hrabrosti da vodu dovedu blizu unutrasnjosti masine![]()
Ja koji sam sretnik, 100% bi propustilo negde ... eh![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari