Šta je novo?

Fx 5600

• Začetnik teme Začetnik teme djolle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jeste li probali patch za farcry donosi li shta za fx5600?!

Ukoliko je u pitanju beta verzija doticne igre moze vrlo lako biti da je lose optimizovana...
Ne bi trebalo da pravi ta igra problema ni na slabijim machinama od te tvoje...

][Y][ A X je napisao(la):
Ukoliko je u pitanju beta verzija doticne igre moze vrlo lako biti da je lose optimizovana...
Ne bi trebalo da pravi ta igra problema ni na slabijim machinama od te tvoje...

Ne pravi ona uopste probleme. 😀

Problemi nastaju kad treba da se igra ispod High :d

Je*i ga imam verziju na 3 CD!Ako ti ovo šta znači, kažu da postoji 1 DVD ili 3 CD-a i da su 3 CD neka "ripovana" verzija.Tako kažu! Postoji li još nešto i kako doći do toga? :bottle:

nemam pojma ja imam dvd verziju...

Re:

...i tako, posle lepe :d pričice o "FarCry", odlučio sam da kupim neki
R9600 PRO, isprobao sam igru na Radetu 😛 , i zadovoljan sam, taman se
i uklapa u cenu koju mogu da platim. 😀

U istu cenu ti se uklapa i FX 5900XT koji je neuporedivo bolji od Radeta 9600 pro

Izvinjavam se, nije 9600 PRO, nego 9600 XT :angel:
Prilikom pisanja posta razmisljao sam upravo o FX karticama i o suprotnom
zanačenju njihovih oznaka u odnosu na ATI. :d

URGH! je napisao(la):
U istu cenu ti se uklapa i FX 5900XT koji je neuporedivo bolji od Radeta 9600 pro

Koju istu cenu ???????????
Sapphire 9600Pro je 128 Evra, a MSI 5900XT je 174 Evra. Mala li je razlika. Taman su cenama daleko, 46 Evra ili +36%, koliko je realna razlika u brzini u 3D. Svaka je najbolji izbor u svojoj cenovnoj klasi.
Treba uzeti u obzir da se taj Sapphire sa 2.8 ns memorijom klokuje do preko 9600 XT-a, do takta do kojeg ide i kloknuti 9600 XT.

Imas ASUS-ovu FX 5900XT za 162 evra,sto je onda jedva preko 30 evra razlike,to jest oko 25%,pa mi sad reci da je FX 5900 XT samo 25% brza od Radeta,a sto se overkloka tice,i tu je FX 5900 XT bolji.Ovo nije post tipa "imas za duplo vise para mnogo bolju karticu",jer za tih 30-tak evra vise ce neuporedivo bolje proci.

😀😀

Nove cene. Club3D 9600Pro - 115
Znaci, ako je Asus 5900XT 162, onda je razlika 41%. 😀

rotkod je napisao(la):
Je*i ga imam verziju na 3 CD!Ako ti ovo šta znači, kažu da postoji 1 DVD ili 3 CD-a i da su 3 CD neka "ripovana" verzija.Tako kažu! Postoji li još nešto i kako doći do toga? :bottle:

Da, imaju dvije verzije. Ja imam tu od 3CD-a i sve radi ko navijeno na vjerovao ili ne na v8160 (GF4-64mb, 64bit). Ne štuca nigdje. Jest da imam na toj mašini 1GB DDR Rama, ali to se kompenzuje sa P4 1.7! Tako da ne znam šta vam je problem.

ps. primjetio sam da u ovakim diskusijama onaj ko postavi temu uvijek nešto 10-to kupi nego što je stavljao u izbor i da ostali useri foruma imaju tendenciju da non stop govore kako je neki malo skuplji model puno bolji. : 😛arty:

A ima i onih koji puno :bottle: !

notax je napisao(la):
😀😀

Nove cene. Club3D 9600Pro - 115
Znaci, ako je Asus 5900XT 162, onda je razlika 41%. 😀

OK,svaka ti cast za ove cene,nisam znao da se i rade bacio u trku sa cenama,ali opet je odnos kvalitet/cena na strani FX 5900 XT

Da samo razlika u ceni opravdava sretstva uložena u dotičnu od utorka će cena za asus v9950se/td biti oko 155€ (+- 5€) kažu još i niža pošto je nabavna VP 131€ u DL-u.Mada MSI 5900 (390/690) SP(400/700) uveliko šiju safirovu 9600xt, a o pro da ne govorimo.3DMark03 9600pro 3367 dok asus 9950 5208 bar kod mene.Inače moj frend kaže da je od 10 vratio 2 navodno jer im nije radio TV out.Ovo sam govorio za safir 9600pro, a i koji će im u igraonici tv out.Asus v9950se/td ,MSI 5900SP i Ati Clubov 9800se (otključan i da radi) su tri najlepše stvari koje su se dogodile. Za malo para, a boli glava kako rade.A kolko se "klokaju".Aj jaj jaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :bottle:

Nazad
Vrh Dno