G!!! je napisao(la):moja preporuka je da ne uzimash dotichnu jer je veoma slaba karta...kao vlasnik dotichne (msi vivo) skrpi se i uzmi neshto bolje ili uzmi 128bitnu fx5200...
djolle je napisao(la):Misliš? Ta 5200 je bolja nego 5600? Ne razumem se najbolje u gomilu tih modela i podmodela :d A neka 5700?
rotkod je napisao(la)::bottle:
djolle je napisao(la):Ako je to neka XT varijanta :trust: , nisam zainteresovan. Hvala. :wave:
G!!! je napisao(la):moja preporuka je da ne uzimash dotichnu jer je veoma slaba karta...kao vlasnik dotichne (msi vivo) skrpi se i uzmi neshto bolje ili uzmi 128bitnu fx5200...
rotkod je napisao(la):Ova karta ima 128 bit. kontroler za 128MB i kao što rekoh GPU je 325, a memorija 600 fabrički. I naravno ima video in i out.Ovo je možda najjača fx5600, a da nije ultra varijanta. Zainteresovan? :bottle:
Jesam'l upravu Stojša?
Matthias je napisao(la):Ako si tako pametan, reci kakav je onda FX5600 ??
Sta sve covek ne nauci na ovom forumu...
G!!! je napisao(la):poenta je da je razlika prevelika u novcu za dobijene perfomanse ... ako vec uzimash krsh uzmi 128bitni fx5200 il se odreshi za neshto stvarno dobro a ne fx5600...
svasta moze coveka da nauci na forumu :smash:
rotkod je napisao(la):Izgleda da dotični "G" ima nekakvu averziju prema FX5600.Samo kad se ozbiljnije sagledaju stvari za nešto bolje i skuplje bitan je i ostatak računara procesor, memorija... Badava ti ultra ili pro varijante, ako ostatak računara nemože da je tera onako kako se spada. Mislim da je FX5600 solidna karta odnosno njezin zamenik FX5700.Nove koštaju izmedju 120-160 € zavisno od imena firme.Najbolja stvar za kupovinu je MSI ili ASUS 9950 SE/TD koja košta 165 € odnosno clubova varijanta 9800 SE što se uspešno otključava.
G!!! je napisao(la):(512mb,Barton 3200+) -> 🙂 bre na ovom mozesh i sa tnt2 da igrash farcry demo 😛
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari