Šta je novo?

Futuremark-ov FPS - Shattered Horizon

pa i jeste malo zahtevnija,ali vredi ;) :
Minimum Requirements:

Shattered Horizon requires DirectX 10 on Windows Vista or Windows 7. There is no support for Windows XP or DirectX 9.
CPU: Intel Core 2 Duo E6600 / AMD Athlon64 X2 5600+
GPU: NVIDIA GeForce 8800GT / ATI Radeon HD 3870
GPU memory: 256MB
Hard disk space: 1.5 GB
RAM: 2GB
Sound: Windows Vista compatible sound card

Recommended Requirements:

Shattered Horizon requires DirectX 10 on Windows Vista or Windows 7. There is no support for Windows XP or DirectX 9.
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 / AMD Phenom II X4 940
GPU: NVIDIA GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870
GPU memory: 512MB
Hard disk space: 1.5GB
RAM: 2GB
Sound: Windows Vista compatible sound card

da,user score su uglavnom nasi glasovi,ali je glasalo i dosta novih igraca...a metascore kvari jedan sajt gde je 6/10,svi ostali su uglavnom preko 8 :d
u sledecem DLC-u stizu 2 nove mape i jos par sitnijih stvari,tako da bi trebalo da bude jos zanimljivije...ako nekome treba nesto,osim da mu kupim igru :d ,nek me doda na steam-u kao "Wisher" ...nadam se da cu videti jos Srba u igri,trenutno sam alone in space :mad: (ne racunajuci Hrvate i Bosance ;) )

kako tebi radi?
ako ništa drugo, igraću je na desktopu ***... kakav je osećaj pucnjave? ne laguje? malo više detalja :)

inače, dodao sam te na steamu

Poslednja izmena:
meni sad radi super,ali na 1024x768 rezoluciji...tu mogu shadows and shaders i texture na high,AA na 4x,a ostalo (vsync,AO,post procesing) off bez problema,i stoji mi na 60 fps (to je limit),osim na jednoj mapi gde je 45-60...ranije mi je bila 1280x960 rezolucija,shaders i texture na medium,sve ostalo off...i tu mi je bilo oko na 40-50,osim na toj mapi gde mi padne ispod 30...sad cu da snimim par minuta gameplay-a,lakse mi je nego da opisujem :D mada stvarno i jeste kao u poslednjem traileru,kad su puni serveri....latency je super na zvanicnim serverima,na ostalim je ok,u zavisnosti gde se nalaze...takodje ce dodati i dedicated servere u sledeci update,sa mapama...
sry,greska za steam, zaboravio sam da ide SiD :wall: ... tako da je wisher_sid

postujem link za youtube uskoro... ;)

dodao nekog cooker-a :s....

ne planiram da igram bez post processing i AO... bez aa mogu...ajde probaj da isključiš aa i vsync a uključiš ovo ostalo pa mi kaži kako onda ide.

hvala na infou, i budućem traileru :)

Poslednja izmena:
ovo je do jaja!!

Meni totalno bezveze izgleda, kao neki loš klon Prey-a...

ovo nema veze sa preyom... pogotovu što se u preyu držiš čvrste podloge (samo u jednom nivou ne) a ovde je konstantan no clipping...

Kupili ste igru, igrate betu ili narodnu verziju?

I ja isto pitam. Ima neka narodna, ali nesto ne radi.

"planiram" da kupim... možda u toku sledeće nedelje, ako ne dobijem nagradu :D

kakva bre narodna? igrao sam betu,tako da sam imao popust,pa sam je dobio za 15e... :D

Nazad
Vrh Dno