Šta je novo?

Futuremark 3DMark 11 Benchmark Review

PCBeast

OC Guru
Učlanjen(a)
30.11.2006
Poena
585
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
3dmark11big.jpg

confb.png

Source:
http://en.expreview.com/2010/12/09/futuremark-3dmark-11-benchmark-review/12823.html

U pravo vreme sve su se kockice poslagale. :smoke: :trust:

Different from 3DMark Vantage,physics test scene no longer adopts PhysX technology.The Bullet Open Source Physics Library C++ path is used as the physics SDK for this test,and compiled and linked statically into the test binary at development time.

Neko je došao na svoje ;)

izuzetno los program od potrebe interneta zbog rezultata, do osecaja da je program nekako dosadan bez zivota. za razliku od dosta starijih verzija, problemi sa sli?!
hoce li neko da mi kaze da u njihovom razvojnom studiju, jednostavno nisu imali sli konfiguraciju sa kojom bi testirali da li sve funkcionise pre izdavanja programa???
jedino sto je graficki superioran.

figurativno: ja kupim dva gtx580=1000e kupim 3dmark11. dodjem gajbi i, kad ja tamo ono medjutim.........

Poslednja izmena:
izuzetno los program od potrebe interneta zbog rezultata, do osecaja da je program nekako dosadan bez zivota. za razliku od dosta starijih verzija, problemi sa sli?!
hoce li neko da mi kaze da u njihovom razvojnom studiju, jednostavno nisu imali sli konfiguraciju sa kojom bi testirali da li sve funkcionise pre izdavanja programa???
jedino sto je graficki superioran.

figurativno: ja kupim dva gtx580=1000e kupim 3dmark11. dodjem gajbi i, kad ja tamo ono medjutim.........

Jesi li siguran da nije problem u drajverima?

Kao i sa svakom sintetikom, tek sada slede optimizacije drajvera... a Futuremark nema veze sa time. To je posao za ljude koji pisu drajvere u NV i AMD.

zasto samo sintetikom ..ja cekam za sve zivo da proradi cfx ..po mjesec, dva ..nikad?

zasto samo sintetikom ..ja cekam za sve zivo da proradi cfx ..po mjesec, dva ..nikad?

Instaliras redovno Application Profiles? Inace, kod sintetike cesto vidimo najvece dobitke, jer je test predefinisan ;) Posebno je to (tradicionalno) vidljivo kada je u pitanju novi 3DMark.

koristio, al onda probao vonmod i stvarno znacajno manje sjeckaju (mod se sastoji u micanju ap-a), tako da tu nema win-win situacije ..sad koristim ovaj novi ccc sa ap, koji nisam testirao u igrama

Jesi li siguran da nije problem u drajverima?

najverovatnije i jeste problem u njima. ali da li to tebi izgleda kao ozbiljan potez razvojne kuce, ciji se program koristi sirom sveta kao neki "standard"?
koliko mi je poznato cfx je radio od samog starta, sli je pravio problem. nije bitno cija je krivica, bitno je da postoji. zasto je uopste dozvoljeno da dodje do neceg takvog, zivimo u veku gde je sirokopojasni internet stara vest. bar komunikacija ne bi smela biti problem, ali da li je tako procenite sami.
meni licno to govori dosta o njima i njihovom programu:)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno