Šta je novo?

Futrola za fotoaparat

nemanjas

Čuven
Učlanjen(a)
18.08.2000
Poena
619
Jel zna neko gde bih mogao da nadjem futrolu za Fuji s304?

nemanjas je napisao(la):
Jel zna neko gde bih mogao da nadjem futrolu za Fuji s304?
Probaj u Profi Foto radnjama.Imas veliku radnju u Knez Mihailovoj. Koliko znam oni su jedno vreme drzali i aparate i futrole.
Mada mozes da probas u IPS-u. Oni obicno drze razne futrole za aparate i slicne zezalice ( case logic ).🙂

Re: Re: Futrola za fotoaparat

aurena je napisao(la):
Probaj u Profi Foto radnjama.Imas veliku radnju u Knez Mihailovoj. Koliko znam oni su jedno vreme drzali i aparate i futrole.
Mada mozes da probas u IPS-u. Oni obicno drze razne futrole za aparate i slicne zezalice ( case logic ).🙂

Fuji ima prilicno nezgodne dimenzije, pa onda ne pasuju klasicne futrole za idiote. CaseLogic nema nista sto bi odgovaralo, sem ekstra velikih futrola. Bas cu da pogledam po tim radnjama, nisam uopste tamo gledao.

Re: Re: Re: Futrola za fotoaparat

nemanjas je napisao(la):
Fuji ima prilicno nezgodne dimenzije, pa onda ne pasuju klasicne futrole za idiote. CaseLogic nema nista sto bi odgovaralo, sem ekstra velikih futrola. Bas cu da pogledam po tim radnjama, nisam uopste tamo gledao.

Nadje li sta????
🙂

Ja sam za Canon A40 uzeo u grčkoj Samsonite Trekking... nije baš za njega, više je za neku kamericu, ali meni odgovara do jaja... Staje aparat, usb kabl, 4 rezervne baterije, Digital Audiop Player, dodatni CF, CF reader i naravno Švajcarski All in one nožić 😀
Malo je komotnija, ali je dobro presvučena tako da i kada ti ispadne nije strašno...Viđao sam i ovde istu u novom Mercatoru, oko 2300 dinara...

Wakizashi je napisao(la):
Ja sam za Canon A40 uzeo u grčkoj Samsonite Trekking... nije baš za njega, više je za neku kamericu, ali meni odgovara do jaja... Staje aparat, usb kabl, 4 rezervne baterije, Digital Audiop Player, dodatni CF, CF reader i naravno Švajcarski All in one nožić 😀
Malo je komotnija, ali je dobro presvučena tako da i kada ti ispadne nije strašno...Viđao sam i ovde istu u novom Mercatoru, oko 2300 dinara...

Taman, danas cu da svratim do tamo. Nisam nigde po gradu nasao nista sto odgovara.

Ako pitanje jos uvek vazi, pronasao sam pre neki dan firmu ReproMarket i tamo sam video gomili futrola, torbi i slicnih dzidza-bidza za sve i svasta...

011-344-1606, 344-3643

Nalaze se iza hrama sv. Save u ul. Filipa Kljajica 49

dzidza bidze

drdex je napisao(la):
Ako pitanje jos uvek vazi, pronasao sam pre neki dan firmu ReproMarket i tamo sam video gomili futrola, torbi i slicnih dzidza-bidza za sve i svasta...

011-344-1606, 344-3643

Nalaze se iza hrama sv. Save u ul. Filipa Kljajica 49

Kakve su im cene? Jel deru?
😕

Re: dzidza bidze

aurena je napisao(la):
Kakve su im cene? Jel deru?
😕
oni su zvanicni distributeri hame za yu - cene su im jeftinije oko 30% u odnosu na ostale prodavnice u gradu koje prodaju hamu... a imaju i one samsonite futrolice za mobilne po povoljnijim cenama u odnosu na ostale...

Nazad
Vrh Dno