Šta je novo?

Futrola za E61

• Začetnik teme Začetnik teme Mellow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mellow

Čuven
Učlanjen(a)
02.05.2002
Poena
619
Posto sam pazario gore pomenuti telefon, sada bih da ga malo zastitim.

Juce sam procesljao pola grada, ali nisam nasao odgovarajucu futrolu zbog specificne velicine aparata.

Velicine je kao recimo Ipaq, pa vas molim ukoliko znate gde bih mogao da nadjem futrole za PDA uredaje kao Ipaq ili nesto slicno u BGDu, da mi kazete jer mi je bas potrebna.

Pozdrav unapred

Pazi nema niko. Sve sto si naveo sam proverio.

Tel je stvarno super. Sada ce neki reci da je veliki ili tako nesto, ali meni je skroz ok. Tel je od metala skroz, mislim da je aluminijum u pitanju i sama izrada je vrhunska. Ekran je fenomenalal, bolji i od onog na N80 jer ima 16 m boja i razlika je vrlo vidljiva. Veoma je brz, znaci nema cekanja u menijima (instalirao sam vec neke stvari tako da mogu da kazem da to bas i ne utice na brzinu). Tastatura je nevidjeno dobra stvar, znaci ko do sada nije koristio querty na mobilnom toplo preporucujem da proba. Sto se velicine jos jednom tice, tel je veoma tanak, mislim da je tanji cak i od motorole V3.
Sve u svemu, ako vam ne treba kamera na mob telefonu, mislim da je ovo najbolja opcija do sada.
PS da vidite kako je dobro da se gleda video na ovom telu. Gledao sam Davincijev kod.

Pozdrav

Au prijatelju, to je najbolja stvar. Potpuno sam zaboravio
Znaci, u ponedeljak kupljen aparat, a juzce sam ga punio. 6 dana!!!!!!! prosto nevidjeno. Znaci, zezao sam se sa njim , instalirao trazlicite stvari, slusao mjuz, gledao filmove, razgovarao dosta (posto mi je poslovna kartica), surfovao i sve to je trajalo 6 dana. Ipak je to baterija od 1500.
Pozdrav

Ma nema frke. Ako te jos nesto interesuje samo pitaj.

Pozdarv

zaboravih najbitnije!!!
jesi li probao da ga sinhronizujes sa racunarom???
jel uopste moguce sinhronizovati ga sa MS Outlook-om?

poz

Dadadadadad,

Naravno. BTW nasao sam gomilu novi programa, i stvarno sve se vise odusevljavam telefonom.

Znaci, svima topla topla preporuka za kupovinu. Ako vam ne treba kamerica na fonu, ovo je savrsenstvo.

Pozdarv

AU, hvala za savet, samo me interesuje gde su u BGDu.

Hvala unapred

Gdje si nasao gomilu programa za novi symbian? Postavi link ovdje, ili na mposalji na priv, please. Ja sam nasao samo par programa za novu verziju symbiana...

jos par pitanja i necu vise 😀
sta se dobija uz telefon? juce mi rekose da se ne dobija nista osim punjaca???

gde cuva mailove? u inboxu sa smsom ili u posebnom direktorijumu?

poz i fala unapred 😀

dobio ful pack kao sto i pise na GSM areni, znaci punjac, kartica 64mb, sluske, sada i ne znam da li jos nesto ide, ali ovo navedeno sigurno
mailove mislim da cuva u posebnom inboxu.

Pozdrav

Mellow je napisao(la):
.........Tel je od metala skroz, mislim da je aluminijum u pitanju i sama izrada je vrhunska. ...........
Pozdrav

Samo mala ispravka, veci deo tela je od legure magnezijuma, sto ti cak i pise pozadi na onom poklopcu baterije, da znas sutra u koju kantu da ga bacis, kada dodje vreme za reciklazu 🙂

Mellow je napisao(la):
AU, hvala za savet, samo me interesuje gde su u BGDu.

Hvala unapred

Manualova radnja je u Bulevaru kralja Aleksandra 182, tel. 344-50-40

Nego, reci mi da li si se navikao na "nestadardnu" veličinu telefona?! Gde nosiš telefon - u torbici, u džepu?!

Uglavno u dzepu, a navika ti je cudo, na sve se covek navikne. Veruj mi pre ces se navici na ekran, nego sto ce ti smetati velicina.

Mellow, reci ti meni da li E61 ima opciju ubacivanja sličica uz kontakte, s obzirom da nema kameru?!

Pikseli

Mellow je napisao(la):
Pazi nema niko. Sve sto si naveo sam proverio.

Tel je stvarno super. Sada ce neki reci da je veliki ili tako nesto, ali meni je skroz ok. Tel je od metala skroz, mislim da je aluminijum u pitanju i sama izrada je vrhunska. Ekran je fenomenalal, bolji i od onog na N80 jer ima 16 m boja i razlika je vrlo vidljiva. Veoma je brz, znaci nema cekanja u menijima (instalirao sam vec neke stvari tako da mogu da kazem da to bas i ne utice na brzinu). Tastatura je nevidjeno dobra stvar, znaci ko do sada nije koristio querty na mobilnom toplo preporucujem da proba. Sto se velicine jos jednom tice, tel je veoma tanak, mislim da je tanji cak i od motorole V3.
Sve u svemu, ako vam ne treba kamera na mob telefonu, mislim da je ovo najbolja opcija do sada.
PS da vidite kako je dobro da se gleda video na ovom telu. Gledao sam Davincijev kod.

Samo jedno kratko pitanje, da li je prikaz na ekranu cist, da li se vide pikseli?

jedno pitanje: kako sinhronizujete inbox na telefonu sa onim na racunaru?
prekopao sam sve opcije, ali nisam nasao ...

i da, posto mi se kontakti nalaze u microsoft outlook-u, a mail citam outlook expressom - da li je moguce iskombinovati ova dva ili da prebacujem mail u microsoft outlook?

Samo da znate da i sibiru (Niznevartovsk) nema futrola za E61. Inace tel je EXTRA, naravno ako covek zna sta hoce. U potpunosti je ispunio moja ocekivanja.
Ma kakvi pikseli, matrica ekrana je na prvi pogled kao kod TFT monitora 17" ili cak sitnija kako da objasnim. Naravno da se vide pixeli kada ga stavis na 2cm od ociju. Nisam video fon sa boljim ekranom od ovoga.

Jel neko video 9500 ekran i E61? Nokia 9500 ima najsitinju tacku koju sam u zivotu video na LCD-u tako da je, npr. prikaz teksta ekstremno dobar.

Sto se softwarea tice vredi pogledati forum na www.aivanet.com, www.imserba.com, www.nokiapower.com... samo sto je isto potrebna registracija da bi se videli fajlovi... kao i na www.iphone-forum.org

kovacm je napisao(la):
Jel neko video 9500 ekran i E61? Nokia 9500 ima najsitinju tacku koju sam u zivotu video na LCD-u tako da je, npr. prikaz teksta ekstremno dobar.

Mislim da E60 ima trenutno najbolji ekran u svojoj klasi.

da, to i ja gledam... ima ultra visoku rezoluciju na ultra malom ekranu... secam se kakva je schook bio kad sam prvi put video 9500, ostali ekrani nisu mogli ni da mu pridju a svi su se nesto odusevljvali sa Samsung ekranima 😀

Mora adapter. Pročitaj review na www.mobileburn.com, veoma je kompletan i imaš video klip rezime - obavezno pogledaj ako si zainteresovan za njega. Kažu da je MP3 odličan, a spikerfon da mu je najglasniji od svih aparata koje su testirali.

Pročitaj, nije džabe u užem izboru svih ljubitelja pametnih telefona. Definitivno je pomerio granice Symbiana.

Spikerfon je fenomelan, mp3 (aac, ogg) reprodukcija odlicana. Postoji cak i Sceneplayer za S60v.3 - to je player za .mod fajlove i ostale tracker fajlove!

Nazad
Vrh Dno