Šta je novo?

futrola za 6630

tassotti

Čuven
Učlanjen(a)
11.01.2004
Poena
630
Gde ima da se kupi futrola za 6630. Treba mi model koji se kaci na kais. Okrenuo sam dosta radnji po gradu i nema nigde. Ako je neko kupio molio bih da kaze gde je uzeo. pozdrav

Na buvdži sam uzeo magnetnu futrolu za kaiš, fantastična kožna, i magnet drži ko zmaj. Horizontalna, telefon ceo staje u nju. Unutra je fina, postavljena, spolja baš dobra koža (ili fol koža, nebitno). Nemam 6630, ali sam uzeo torbicu namenjenu 6630, i savršeno pristaje uz MPx220, sa tim da ima malo lufta - ko stvoreno za džek od slušalica.

U prvom redu je bilo najboljih. Prečešljao sam ceo buvljak i vratio se na početno mesto. Preporuka.

kakva pijaca bre,probaj da nadjes ovako nesto... malo je skuplja ali extra je,imas unutra dzep (za lovu,karticu i sl.) i pregradu za slusalice

Prilozi

• Image(378).jpg
    Image(378).jpg
    134.8 KB · Pregleda: 134
Baš dobro izgleda, mada je više za neki sportsko elegantan autfit, nego klasična kožna crna ili smeđa torbica koja se slaže sa kaišem.

Konkretno me zanima da li se zatvara po principu magneta (drugu varijantu više u životu neću ni da razmotrim koliko je ovo praktično), koliko košta i gde si je kupio. :)

A ja i ne vidim to sto si stavio u thumbnails,sta mu je sad,imam Firefox 1.5.0.6 i Zone Alarm Pro (Firewall na Medium a Privacy na Off (animation,cookie control) i ne znam dal je do njega)!
Pozdrav ,)

Evo furole koju sam uzeo u mamutu, case logic 585 dindzi, ima zakacaljku za kais, jeste da 6630 viri iznad jedno centimetar ali sta da se radi :)) Zanimljiva je i sto nema "poklopac" prvo mi je delovalo bezveze ali je dosta prakticno, telefon se lakse vadi a nema kuda da ispadne, tako da sam ja zadovoljan. Pozdrav

Poslednja izmena:
da ne potezem nov topic, taman sam se pitao, gde mogu da se nabave one originalne nokia futrole koje dolaze u lepom fancy pakovanju vidjao sam to preko grane, jel ima mozda u mobisu (ajde da krenem od njih posto su kao uvoznici) i ako neko zna koliko su, konkretno za n73 i 6233

Ja sam kupio u alpha copy futrolu za E60. Cena je bila oko 1700~1800 din. U pitanju je CP-59 kožna futrola, za kačenje na kaiš.

Pozdrav,

Ja nigde nisam mogao naci futrolu za Nokiu E61, dok hmmmmm...... nisam otisao u ComTrade i "pljunuo" 1600din za koznu futrolu. Futrola je zaista fenomenalna, kaci se na kais, moze se postavljati horizontalno ili vertikalno. Na e-bayu imas vrlo veliki izbor jos lepsih pa ako imas nekoga van neka ti donese, nisu skupe tamo.

Probaj u IPS-u (ovde u NSadu ima veliki izbor za PDA i fotoaparate ali za E61 nisu bas odgovarale jer je telefon prilicno sirok).

Danko_C

Uh, pomešao sam prodavnice, uzeo sam futrolu u Manhattan u Dobračinoj 27, a Alpha Copy je uvoznik, ne rade maloprodaju.

Uh, pomešao sam prodavnice, uzeo sam futrolu u Manhattan u Dobračinoj 27, a Alpha Copy je uvoznik, ne rade maloprodaju.
e to znam gde je i korektni su ljudi tamo, nosio sam jednom 6680 da mi flashuju bili su najjevtiniji a mislio sam da ce da me oderu jer su mi svuda trazili u to vreme po 30-50 evra a oni mi ljudi lepo zavrsili za 15 sve, hvala

Evo kakva je futrola za Nokiu E61 u CT-u.....

Prilozi

• clip_image002.jpg
    clip_image002.jpg
    4 KB · Pregleda: 65
Ali da moze da se nadje kao ova na slicici bili bi fenomenalno.....

Prilozi

• dlc_nokia_e61_main.jpg
    dlc_nokia_e61_main.jpg
    5.3 KB · Pregleda: 100
Par dana sam bio bez digitalca, tako da sam tek sad uspeo da uradim fotke...

Prilozi

• PC190204 (Medium).JPG
    PC190204 (Medium).JPG
    72.5 KB · Pregleda: 69
  • PC190205 (Medium).JPG
    PC190205 (Medium).JPG
    45.3 KB · Pregleda: 69
Vrh Dno