Šta je novo?

FurMark 1.5.0 1280x1024/0xAA

ok...aj mi sad objasni,zasto :p?

evo upravo sam probao sa ETQW i samo crn ekran.nece esc,mora end task :p

Poslednja izmena:
ok...aj mi sad objasni,zasto :p?

evo upravo sam probao sa ETQW i samo crn ekran.nece esc,mora end task :p

Hmmm
Na ATi-u za X2 i CF setupe treba preimenovati exe tako kako bi pravilno upotrebio FurMark 2 GPU-a. ETQW = Enemy Teritory Quake Wars, a Catalyst ima CF podrsku za tu igru i radi kako treba :)
E sad za nVidia-u ne znam onda sta da ti kazem, proguglaj malo. Siguran sam da ti je rezultat los, sto je verujem i tebi jasno posto je AVG veci od MAX fpsa :wave:

zlo

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    19.6 KB · Pregleda: 85
3751

menjam 260GTX OC za 3850 da "igram" furmark :D

Prilozi

• furmark.JPG
    furmark.JPG
    20.5 KB · Pregleda: 71
14949o3Marks
Odustao sam od menjaze, nasao sam "igru" koja bolje radi. Isti "izdavac" je u pitanju :D

Prilozi

• fluidmark.JPG
    fluidmark.JPG
    50.3 KB · Pregleda: 85
^
Probaj sa reimenovanjem FurMark.exe fajla ili sa menjanjem drivera da vidis kako ce se ponasati.

Ja sa mojom masinom ne mogu da predjem 5000 :) lol

Ja ovaj program uopšte ne gledam kao benchmark, potpuno su nerealni rezultati, to je jasno u startu, već više kao ultimativni pregrevač kartica... Čisto da se testira stabilnost i to je to.

Ja ovaj program uopšte ne gledam kao benchmark, potpuno su nerealni rezultati, to je jasno u startu, već više kao ultimativni pregrevač kartica... Čisto da se testira stabilnost i to je to.

Takodje. :)

Na koliko drzite fan kad radi test kad su vam tolike temps? Evo moj fan bio na 80% i max temp je bila 55 tokom Bencha.OC-vana na 700-1450-1200

Prilozi

• 700-1450-1200.jpg
    700-1450-1200.jpg
    34.6 KB · Pregleda: 60
Nazad
Vrh Dno