Šta je novo?

Full Spectrum Warrior problem

shtaps

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2003
Poena
619
Igra se ponasa normalno, kamera i kursor se pomeraju ok 99% vremena ali na trenutak jako uspore na sekund dva a onda ubrzaju dok se ne poklope sa trenutnim pokretima misa (nezavisno dali je u toku akcija ili samo razgledanje okoline i nije preterano ucestalo - na svakih 3 - 5 min. recimo). Ponekad to dobro izgleda ali u vecini slucajeva nervira. Mislim da nije do hardvera (fx5600, barton 2500, 512ddr, najsveziji drajveri, dx9.0c), sve kombinacije podesavanja sam isprobao... Ima li neko neku ideju? Desava li se jos nekome?

eh da ta igra... jel moze u nekoliko kratkih crta o chemu se radi... brojni sajtovi je svrstavaju u strategije (!?) shto bo shotkama nikad ne bih predpostavio (btw kako radi kod tebe poshto imam identichnu kombinaciju harvera)

Ma kao vodis odred amerikanskih marinaca u mirovne misije sirom sveta u ime civilizacije i uspostavljanja reda. Fora je sto ih gledas iz 3. lica sa kamerom iza njih i selektujes misem. Generalno nije losa, recimo da je neka vrsta Soldiers-a ali sa kamerom dole, pri dnu.
Drajver se odusevio, rekao je da grafiku u zivotu nije video tako dobru, da su efekti nikad vidjeni i da ni D3 ni HL2 Alfa nisu imali tako dobre efekte...a onda sam mu objasnio da su to u stvari Pixel Shejderi i da je to zato sto je mesto MX-a stavio Ti4200 :d :D

Elem, on se malko vise zanimao igrom, pa bi bio najmerodavniji za utiske....valjda ce se javiti

Igra je sjajno optimizovana, sa ovim hardverom igram na high. Nema nisana, samo komandovanje timovima. U pocetku je malo cudno dok se ne naviknes na komande (tutorijal obavezno) ali igra te brzo osvoji kad te bace u Izbekistan ( :) ). Igra je timska pucacina iz treceg lica sa elementima RTSa otprilike. Meni smeta jedino to sto nemas bar malko elemenata nekog RPGa, nemas cak ni uticaj na izbor clanova timova (kao napr. u Ghost Reeconu - mozda malo podseca na ovu igru).

Inace sada sam ubedjen da nije problem samo kod mene - efekat slican onome kada se prebacujes u drugi tim se ponekad pojavi kada se nadjes iza kratkog zaklona sa dva ugla - onda kamera malo podivlja.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno