Šta je novo?

Fujitsu Siemens AMILO M1437G

Bas i nije,nasao sam i gore za tu sumu novca,mada... to je FS,oni navodno nude isti (budjav) kvalitet u svim cenovnim rangovima ispod 2K evra tako da... mozda i jeste dobra kupovina a mozda ces se i pokajati!
Pozdrav ,)

Da li su FS racunaljke toliko nekvalitetne....? Ta cena je dobra... samo kakvi su racunari...?

FS su odlicni racunari, ali ja ti predlazem da pazaris neki Dell - i izgled i kvalitet, ali i cena. Ako nemas mnogo para pazari Asus A6 (Sa AMD Turion64 procesorom) ili MSI MegaBook M645

Kupuj.
Taj FSC jer je odlican racunar, provereno. Plastika ne cini racunar. (jedina mana mu je, po meni, sto mozes lako da ogrebes sivo kuciste)

Latitude D510 Combo Pro 1.73

• Intel® Pentium® M Processor 750
(1.73GHz, 2MB L2Cache) 533MHz FSB
• 915GM chipset

• 512MB 400MHz DDR2
• 80GB UltraATA HDD
• 24x/24x/24x/8x ComboDrive
• 10/100 Ethernet
• Intel® 915GML UMA 128MB Grafika
• 15'' 1024x768 ActiveMatrix TFT
• Intel® WirelessPRO LAN
• Bluetooth, S-Video Out, IR, FireWire
• 56k modem, 2xUSB 2.0, Speakers
• Microsoft® Windows® XP Professional

1495€ + PDV

• Garancija 3 godine
• Poklon: Dell Torba

Sajt: http://www.dell.co.yu/laptop latitude/d510.htm

Kakva je intelova graficka...?
Posto sam se raspitivao na vise mesta... Trenutno je najbolja kupovina Asus...
Video sam danas jedan Fujitsu-Siemens... prilicno jeftino izgleda... tj jeftina plastika...

Ma da, najbolje Asus, np3 A6 ili M6 ili tako nešto. Zavisi koliko hoces para? Super je ova intelova grafika, koja Intel stvar je loša? :)

[DF] NEMANJA je napisao(la):
... koja Intel stvar je loša? :)

Daaaj :)
Inace, ta DELL masina ima solidno losiju specifikaciju (CPU, GPU, DVD....) od pomenute FSC, a skuplja je za PDV koliko vidim....dakle 18%....

I ja vise volim DELL, ali...

To je zato što je u cenu uračunat Microsoft XP Pro koji košta oko 105evra, a i izgleda kao zmaj, za razliko od FS-a. Eto u čemu je razlika...

pa ja koliko znam danas uz svaku konfiguraciju ide neki XP, i svuda je vec uracunat u cenu!

sto se tice ovog dell-a, dobar je, mada mislim da mu je velika mana DVD rezac.
bluetooth, ir, su super stvar, ali vec imam i jedno i drugo u USB varijanti, tako da razlika od 200+ eura me sigurno nece privuci dell-u.

Datii 1500 evra za laptop sa integrisanom grafikom????? Ako mu je do poklanjanja para bolje da donira decu u Tirsovoj recimo nego Informatiku i Della

Cene Dell-a kod nas su prosto bezobrazne...

omnik je napisao(la):
Cene Dell-a kod nas su prosto bezobrazne...

Ne znam s kim sam se raspravljo prilicno davno oko toga... Decko koji je radio u Informatici mi je tada rekao da oni od samog Della dobijaju prilicno nepovoljne cene. I moje misljenje je da dell nudi prosecan kvalitet po nadprosecnoj ceni, tako da sem u slucaju nekog neverovatno povoljnog deala bih ga zaobisao.

Poslednja izmena:
izasao je neki asus barebone.. sa "ugljenicni" kucistem...
stavis u njega sta hoces.. a samo kuciste je lakse za 50%.. i cvrsce od aluminijumskog....

tako da treba malo prosurfovati.. vjerovatno ce uskoro toga biti i ovde...

DELL, sta to bese? ;) Zvuci mi kao nesto, hmmm, ruzno, tuzno i lose.

BTW. informatika ne dobija lose cene od Dell-a. Informatika sta vise ima ODLICNE cene od dell-a i zahvaljujuci tome i daje cene kakve daje na njenim CILJNIM mestima, tj tenderima. A to kakve masine informatika uvozi u nasu zemlju i prodaje ih kao nove, to je posebna prica. Ko zna sta znaci rec "refurbished" ...imace ideju.

Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno