Ja sam jednom u zivotu probao taj low noise, i klima mi peglala na do 600-650w, i kao spoljna utisana, jel, a tada je bio naki minus, moja prostorija 40 kvm ukupno.Uskoro stiže Tapo P115, pa ću ispratiti tačno.
Low noise opciju jesam kratko probao, ali nisam primetio da pravi neku razliku.
I ja takodje ostavim gore na spratu neki 10-15cm vrata od spavace, pa osetim na noge kako bije sa 130-180w
Dole gde je Amber nemam pojma kako je u spavacu sobu kad radi sa 90-130w ali znam da je na termometru 23c
Rolo komarnici su zakon! Ja u prizemlje imam na svaki prozor! Ako klima dole ne radi onda je sve otvoreno i sto kazes milinaNaveče sve otvorim spustimo roletne, samo ostanu rupice one, da ne udju komarci. Kad su vreline, dignemo roletne ali upalimo raid u uticnicu, bude 22-23 ujutru i milina.
Nisam mozda lepo napisao goreJa ne znam kako vi ohladite bilo šta kada je noću 21C a danju 35C, nema šanse bez klime.
I kod mene obje rade na 23. Uvece se gase ali ako spadne na 25 i vlaznost spadne. Ovako,pa necu da se patim zbog 15-20e. Ne pada mi na pamet!Ja ne znam kako vi ohladite bilo šta kada je noću 21C a danju 35C, nema šanse bez klime.
Bas tako! Nisam toliko opterecen da li potrosile 50kWh ili 350kWh! Hocu da zivim i da spavam kao covek! A ne da se cimam zbog 1-2kWh sto ce tokom noci da potrosi, a tokom dana jos neki 4-5kWh na 35-40cOvako,pa necu da se patim zbog 15-20e. Ne pada mi na pamet!
Da, ako je nocu iznad 17-18c, nema smisla ni otvarati.Ja ne znam kako vi ohladite bilo šta kada je noću 21C a danju 35C, nema šanse bez klime.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari