i svih 50 je angažovano na neviđenom pljuvanju svega što na sebi nema natpis CANON :butt:...forumu sa prosechnim IQ 50![]()
Ko je pričao o sistemu kvaliteta na svetskom nivou? Čovek hoće da kupi polovan aparat i rečeno mu je da obrati pažnju da ne bi dobio loš primerak. Onda si ti skočio sa nekom pričom u fazonu "ja nisam čuo da ima loših primeraka".Pa to se zove neispravan aparat a ne losh sistem kvaliteta na svetskom nivou![]()
Ja mislim da je kompletna "S6500 nema loših primeraka" priča i bespotrebna i besmislena, ali neću ja da brišem pošto sam učestvovao u raspravi.Mogli bi modovi da ochiste gomilu bespotrebnih postova u ovom threadu.
Pod pretpostavkom da je bio svestan da je primerak loš, što najčešće nije slučaj.Ko je naleteo na neki loš primerak, taj ga je i zamenio u garantnom roku.
Ok, da rezimiramo, ako kupujete polovni S6500 nemojte ga isprobavati jer nema loših primeraka. Jel to hoćete da kažete?
Ja kad vidim fotku sa groznim aberacijama onda to jeste moje lično iskustvo. To što nisam vlasnik aparata kojim je to uslikano, niti sam ja uslikao, ne menja ništa na stvari. Dakle, da, govorim upravo iz ličnog iskustva.Shto se tiche mojih komentara na bilo kojoj temi,pristalica sam iznoshenja sopstvenih iskustava ili iskustava ljudi bliskih meni
Ovde je bilo izjava koje su bile na ivici da se tvrdi da nema loših primeraka S6500. Od toga je i počela priča, ja rekao da je moguće, 200 njih skočilo na mene: nije, nije... Jes' nije, ali ne u ovom svetu.1. Da, moguće je da ima loših primeraka BILO ČEGA.
Nije moguće, ako ne znaš kako da isprobaš. Ja sve vreme pokušavam ma koga da isprovociram da iznese neki konkretan savet kako isprobati i na šta obratiti pažnju, ali ne biva. Ovde su, izgleda, svi stručni, dok im ne zatražiš neki konkretan savet. :S:2. Da, moguće je isprobati TO i zaključiti da li je u pitanju loš primerak ili ne.
Ovde je bilo izjava koje su bile na ivici da se tvrdi da nema loših primeraka S6500. Od toga je i počela priča, ja rekao da je moguće, 200 njih skočilo na mene: nije, nije... Jes' nije, ali ne u ovom svetu.
Nije moguće, ako ne znaš kako da isprobaš. Ja sve vreme pokušavam ma koga da isprovociram da iznese neki konkretan savet kako isprobati i na šta obratiti pažnju, ali ne biva. Ovde su, izgleda, svi stručni, dok im ne zatražiš neki konkretan savet. :S:
Ovde je bilo izjava koje su bile na ivici da se tvrdi da nema loših primeraka S6500. Od toga je i počela priča, ja rekao da je moguće, 200 njih skočilo na mene: nije, nije... Jes' nije, ali ne u ovom svetu.
Nije istina. Citiraj gde sam ja to "izjavio".Ne, vec je cela ova rasprava nastala od tvoje izjave da postoji veci od prosechnog broja loshih primeraka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari