Šta je novo?

Fuji F750EXR

einstein

Čuven
Učlanjen(a)
19.12.2001
Poena
660
Da li neko zna nešto o ovom aparatu, ili ga je koristio možda? Gledao sam review ali nisam siguran šta da mislim. trenutno na amazonu ima da se uzme za 150 dolara.

OK šljocalica za put. Ništa više, ništa manje. Da li vredi te pare? Verovatno, nisam ga imao u rukama, ali imam dobra iskustva sa Fuji aparatima i opisi deluju prilično pozitivno.

Da se ogradim doduše. Fuji aparati imaju bučan autofokus stopga u video modu želiš da za zaključaš (autofokus). Takođe imaju i manje-više osetljiv zum stoga ne zmeš da dozvoliš da ga slučajno čukneš dok je zumiran.

Poslednja izmena:
Iskreno, nije mi jasno kako Fuji te aparate pravi tako jeftino. On ima senzor 1/2" i 20x zoom, sto nikako ne ide jedno sa drugim, pogotovo u malom telu. Niko nema nesto takvo, ni za 3x vise para, tako da verovatno nema greske sa njim kao i sa ostalim EXR Fujijima...

Na newegg je 139$, to je 100e, stvarno odlicna kupovina :)

A ja nemam nikog da mi donese :(. A koliko bi mi zveknuli odokativno carinu ako bi uzeo sa amazona?

Nisam siguran ni za amazon da li salje....!?

Amazon ovamo šalje samo knjige, CDove i slične stvari. Kada pokušaš da kupiš nešto drugo dobiješ ovakvu poruku

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order.

Pa ja rekoh, bilo bi inace lepo da je izvodljivo, pa i carina regularna da se plati, sve po ps-u.

Vrh Dno