Šta je novo?

FUJI E550 vs CANON A460

Masinist

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2006
Poena
645
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600X + Arctic Liquid Freezer III Pro 360
Matična ploča
Asus TUF GAMING X570-PLUS
RAM
2 x 16GB Kingston Fury 3733MHz
GPU
AMD Radeon 6900XT OC Formula ASRock
Storage
1TB Samsung 980 Pro + 4TB Toshiba HDWE140
Zvuk
Creative SoundBlaster G8 + AKG K712 Pro
PSU
FSP MEGA GM 1200W
Kućište
NZXT H7 Flow Black
Monitor
LG Ultragear 27GP850 180Hz
Miš & tastatura
Razer Deathadder V3 + Corsair K70 Rapidfire
Ostale periferije
HyperX SoloCast
Pristup internetu
  1. Optički internet
Za totalnog POCETNIKA koji se nece patiti programima za obradu slika koji je bolji ???
Posto je tom liku btan i video zapis , prednost ima Fuji koji je star 2 GODINE !!??!!
Da li je moguce da je on bolji ?
Po specifikacijama jeste, ali me muci sto je tako star.I da li je on bas za TOTALNOG POCETNIKA koji nece ni napredovati u obradi slike ?
Ili ima neki bolji za te pare - 10 000 din ?
Hvala !

Ili cak 3 godine star !?!

Nazhalost to je surova realnost.
meni je taj e550 pregadan da bih ga ikad kupio i vecj je "cigla"
ali da je bolji..bolji je...

Nazhalost to je surova realnost.
meni je taj e550 pregadan da bih ga ikad kupio

Uh, pa kakve veze ima sto je gadan? Kad budes uradio lepe slike i te lepe slike pokazivao drugima, da li mislis da je prvo sto ce te pitati "Ajoj, pa sto si slikao sa tim gadnim aparatom?" 😀 Ili ce gledajuci slike koje je Canon napravio, za njega reci "Bas je lep aparat, mnogo lepsi od onog gadnog Fujija".

:laugh:

@Masinist: Ne brini, na izgled ces se navici, kakav god da je. Ali na kvalitet slike koji dobijes lepsim aparatom... tesko.

Znam da je spam, al eto, morao sam... "dizajn ispred kvaliteta" 😀

Pozdrav!
MrBigJump.gif

samo se vi zezajte...ali JAKO mnogo ljudi pati od izgleda svega....chak i jako glupih stvari chak i po cenu mnogo vazhnijih stvari nego shto je kvalitet fotografije. tako da......rekao sam istinu e550 lepshe slike...ali gadan aparat.

Pa naravno, ali to je plitko, glupo i mnogo loshe 🙂 Zato se i prodaje roba koja je totalni dresh, ali lepa spolja. Ja bih osnovao organizaciju za borbu protiv takvih stvari, i isho bi mi u zatvor svako ko kupi komad tehnike ili auto zbog izgleda 🙂

Poslednja izmena:
Hmmm, ja nisam imao takvu dilemu oko izgleda fotoaparata kod sa ga kupio SONY DSC-S60 pre 10 meseca, a za iste pare sam mogu uzeti SONY DSC-S600 ili neki drugi mnogo "lepsi" na izgled (ali samo na izgled) fotoaparate i nije mi zao, tako da uzmi ono sto je bolje a ne ono sta je lepse.

p.s. Ti bi uzeo KIA auto sa lep dizajn ili Mercedes sa manje lepsi dizajn???

Bolji je Fuji. Po meni cak i lepsi. Canon izgleda kao decja igracka 🙂 Samo obrati paznju da nije ona refurbished varijanta na koju dolazi samo 6 meseci garancije. U tom slucaju ipak razmisli o dresenju kese za malo noviji model.Naravno Fuji 😀

Poslednja izmena:
Kodak Easyshare C663
Iskrso za 9 000 din i jos za 900 uzeo 1GB memorijsku.
DA LI JE POGRESIO ?!?!??
Posto sam video da mu je cena duplo veca ja sam rekao da uzme ...

Nazad
Vrh Dno