Šta je novo?

Fuel

ne znam uopste nije losa, grafika je neka sva mutna ali radi odlicno sve sam zvizno na max ,a ovako das gas i to je to ,a nisam jos vidio tornado to cekam bar su tako najavljivali da ce biti tornada iitd:banana:

Poslednja izmena:
Stavio sam posle od gillette melem, sljaka bez problema sa njime :)

Nije ni bitno meni se ne svidja igra. Evo igrao sam jos malo tokom dana ono sa helikopterom je smesno. Jurim ga tako sto samo drzim W, svo vreme je on ispred mene i tu negde pred cilj od odjednom usporava i ja pobedim :D

Jednostavno mi je dostadna igra, seek & destroy isto previse monotono. Jurim, stignem druga kola posle 2-3min i pobedio sam ..

Trke nemaju nikakav smek, ovi svi brze krenu od mene, ja ih stignem vec u prvom krugu i onda ja vodim (na expert sam igrao ne na legend). I skretanje samo rucna malo i evo ga drift naredne 3-4sec.

Trke nemaju nikakav smek, ovi svi brze krenu od mene, ja ih stignem vec u prvom krugu i onda ja vodim (na expert sam igrao ne na legend). I skretanje samo rucna malo i evo ga drift naredne 3-4sec.

Bas tako, drzis gas non-stop i samo skreces:wall:

pa nije valjda bas toliko lose odradjedna? i da su kontrole y i t za levo desno tako komplikovane? jel mogu da se menjaju ili ne?

t i y su samo za jedan deo menija, ja sam podesio kontrole za voznju na w,a,s,d...

Mozda bi je igrao iz dosade ali jos ne moze da se memorise.

Meni save odlično radi sa lekom koji se pojavio danas oko 3 popodne. Potražite malo po netu ima ga svugde.

E pa ovako...

Posto smo, jel, utvrdili da igrica radi, vreme je da se malo i protjaska o navedenoj. Napominjem da sve sto cu izneti u narednim redovima, predstavlja samo moje i ponavljam - moje misljenje, a svaka slicnost sa tudjim i drugim komentarima je slucajna. Iako kolega iz susedne kancelarije, dobacuje da je namerna, ali ovakve navode ne priznajem.

Zahtevnost igrice nije preterano velika, tacnije u igrici ce uzivati, istina nesto manje, i vlasnici malo starijih konfiguracija ali moja preporuka ako nemate racunar i kupujete ga samo zbog ove igrice, kupite nesto malo bolje, moze vam zatrebati sutra i za neku drugu igricu koja ce biti zahtevnija pa da ne menjate svaki cas. Dakle zahtevnost osrednja, samo ne pipajte dugme na kome pise nesto poput "antialiasing" jer to dugme je malo nezgodno i trazi povelika ulaganja u graficku karticu.
Elem - grafika u skladu sa zahtevnoscu, dobra, pogotovo kada pipnete i navedeno dugme "antialiasing" i onda sve izgleda mnogo lepse. I bez navedenog dugmeta, grafika nije losa i sve to izgleda prilicno lepo. Nivoi su "sareni", ima mnogo drveca a bogami i kamenja, stena i zbunova. Duva stalno neki dosadan vetar pa zna da smeta pri voznji. Parkinzi su neuredjeni, a vozaci prilicno neodgovorni pa se parkiraju na sred puta, tako da u svoj onoj frci morate i njih da zaobilazite. Imam osecaj da su pri izradi modela staza snimali ova nasa podrucja i nase navike, samo ne znam odakle im ovoliki vetar. Kod nas je kosava mnogo slabija i ne duva ovoliko. I otpadi su im neuredjeni pa bacaju stare prikolice i vozila koja se nemogu preregistrovati gde drugo nego - na sred puta. I njih obavezno zaobidjite. Staza ima dosta i svako ce se pronaci bar na jednoj od njih. Interesantan je izazov u kome se trkate sa helikopterom kog sam ja od prve pobedio iako je on koristio jaci motor, elise i precicu ka cilju. Ne zna on da nama ni americki "nevidljivi" nisu mogli nista. Sta reci na kraju ovog "opseznog" opisa nego, vatajte se tastature, gamepad-a ili nekog volana, nadjite neki dobar crack, jer ovaj moj sto sam ja nasao nista ne radi jer ne snima poziciju pa cu veceras morati opet sve iz pocetka, i cepajte. Fuuuuuuuuuuel.

Poslednja izmena:
Bravo, svaka ti dala, duhovito ? Jel to nesto kao u fazonu Kuzmanovica ? :d

@markonirs

druze inspirativno si uticao na mene pa sad iscekujem zavrsetak radnog vremena nakon kojeg cu sprziti svoj kineski skuter od 50ccm ne bi li stigao sto pre u garazu da probam Fuel.

Jel lici na matori Insane?

P.S. Prijala bi mi neka PM za lnk do leka ;)

Igra je teški promašaj, na žalost.

Kako je ovo lose..pet stepenika ispod Flatout Ultimate Carnage i deset ispod Pure.

pa zar je toliko bas losa?
ipak se od nje dosta ocekivalo i svi su jedva cekali da izadje, oni shotovi sto su prikazivali bili su zaista mocni.

Pozdrav, na zalost nisam imao net u toku vikenda (mali tehnicki problemi) ali sada sam tu spreman za bitku. Kao prvo mogu reci - napokon. Pratim razvoj ove igrice jos od prosle godine i imao sam velika iscekivanja prema njoj. Naime prosle godine sam imao u posedu konzolu Soni Play station 3 i jedna od omiljenih igrica u kojoj sam proveo sate i dane je bio Motorstorm. Ja i klinac smo ga pikali satima, luda zabava. Na zalost zbog finansijskih problema, naime krenuo sam u kupovinu stana na kredit krajem prosle godine, bio sam prinudjen da prodam konzolu (ali kupicu je opet - kad tad), ostale su dve igrice koje nisam mogao da prezalim. To su Uncharted - Drake Fortune i Motorstorm. Nije mi bilo jasno kako je moguce da nema takve igrice kao sto je Motorstorm za PC. Mislim ok, postoji Flatout, ali ta igrica je isfurana odavno a i nije mi bas tog ranga, samo je slicna. I tako smo procitali na nekom forumu o igrici "Fuel" i nestrpljivo smo cekali. Skidao sam tri puta neke "fake" verzije zapakovane u "fuel" kutiju i nerivirao se, ali ko ceka - doceka. Igrica je stigla, instalirana i spremna za vikend (sve kako treba). Moja ocena nije ni izbliza kao drugara forumasa gore. Proveo sam oko 20 sati igranja (sa klincom u paru) za vikend u igrici, navukli smo se kao ludacfi. Onaj lepi osecaj, koji nemam vec 6 meseci unazad, kad zena komentarise da "nismo normalni" i da smo se navukli "ko na spanske serije". Presli smo za vikend sve nivoe karijere i sve izazove. Nisam brojao ali sigurno blizu 100 utrka sa raznim oponentima i vozilima. Ludilo.... Znaci graficki to je to sto se moglo ocekivati od ovog tipa igrice, graficka zahtevnost na sasvim pristojnom nivou, znaci sa malo jacom grafickom mozete se nadati najvisim rezolucijama (lepo, pogotovo ko ima neki 24 - ili veci'' lcd). Trke i vozila raznovrsni, adrenalin radi na max. Meniji su sasvim ok, jednostavni za snalazenje, promena kampa u momentu bez velikih pauza. Mozda mogu dati primedbu na tezinu igrice, 90% trka prelazimo kao pobednici "isprve" ali moram priznati da smo vecinu igrali na najlaksem nivou pa to i nije neka primedba.
Sve u svemu ja sam prezadovoljan, dobio sam dugo-ocekivanu zamenu za Motorstorm, znam da ce sad neki odreagovati negativno, ali mislim da je igrica apsolutnoi zadovoljila ono sto je obecano i moja ocena igrice bi bila 90/100. Naravno, ukusi se razlikuju, nekima ce igrica biti ok, nekima ne, ali ja od 16.00 nastavljam bez straha - cim dodjem do daha. Pozdrav i lepo igranje svim fanovima ove igrice...

Poslednja izmena:
Marko drago mi je da se bar nekom sviđa. Kako su je ispljuvali još i nije tako loša. Ne bi joj dao 90 ali nekih solidnih 75 može. Igraš li možda online? Ako ne, preporučujem ti da kupiš original za online i odmah reci ženi da te neće biti neko vreme...:d

Marko drago mi je da se bar nekom sviđa. Kako su je ispljuvali još i nije tako loša. Ne bi joj dao 90 ali nekih solidnih 75 može. Igraš li možda online? Ako ne, preporučujem ti da kupiš original za online i odmah reci ženi da te neće biti neko vreme...:d

Nisam probao online ali svakako hocu. Dobro i ja sam malo preterao sa 90, mozda bi 80 bilo realno ali sam dodao jos 10 na zadovoljstvo sto je stigla...

Igra nije tako losha, nisam neshto mnogo igrao, ali je zato moj klinac zaseo i pichi vec nekoliko dana bez prestanka. Meni se svidja shto je zaista ogroman prostor gde moze da se vozi i skoro da nema nekih ogranichenja kuda mozesh da odesh.

Igra je skroz ok, ocena 7 od 10, ali zato muzika ubija u pojam! Utisao je do kraja a u pozadini pustio sta mi odgovara za voznju i feeling do jaja! A da, tornado je najjaca stvar, jos kad prolazi pored tebe...ali sam naleteo na njega samo u jednoj trci!

I meni se dopada fazon sa tornadom i isto tako sam do sada naletio na njega samo jednom - steta. Muzika je smorna ali sto kazes to je resivo...

Ja i dalje imam problem sa save profilom

Nesto si propustio. Primeni sledeci nacin. Izbrisi u potpunosti igricu. Instaliraj igricu ponovo. Odmah po zavrsenoj instalaciji u onom meniju koji ti izadje posle instalacije idi na video options i podesi 3d prikaz u skladu sa mogucnostima svoje grafike, znaci rezoluciju i postavke prikaza. Nakon toga izadji iz ovog menija - samo ga iskljuci, nemoj da ides na Play nikako. Posle toga u igricu ubaci ono o cemu sam pricao u prethodnim thread-ovima a ako nemas to sto treba, sibni mi mail pa cu ti poslati. Pozdrav...

Ova igra je super nove mape pun vrag motora, auta super je igra ovo nikad dosaditi ne moze 5,6 trka na dan i polako:banana:

Evo ga i drugi tornado, znaci ima jos! Pocinje da smara ovo skupljanje zvezdica za otvaranje novih kampova, svaku trku 3 puta a neke su duge i po 7-8min voznje.

Mislim da ako igrash odmah na najtezem nivou tezine, automatski dobijash 3 zvezdice.

Vrh Dno