Šta je novo?

Fuel

el ima neki gameplay gde se vidi el moze da se osteti vozilo nigde nisam naso a i el izlazi demo za ovo??

5/10...
http://www.eurogamer.net/articles/fuel-review

There's certainly a lot of content, at least - and with that much playground, devoted online off-roaders may be confident to write their own routes out of the mire. But all the same it seems unlikely. Of FUEL's many promises, too many are either broken or undermined by its handling, layouts, logic or interface shortcuts. There's no denying Asobo's achievement in building such a daring, beautiful landscape on such a vast scale, but the core of any good racing game is falling in love with its vehicles, the things you can do with them, and the places you can take them, and by that measure FUEL is distinctly average.

Auuu:zgran: mnogo je dobar, bas mi se svidja... Dosta bolje od Pjura, grafika odvaljuje!:p Jel izas'o? Koliko vidim danas treba.

kad izalzi sad pise na gamespotu 26 juna....

pa oni stvarno nisu normalni, samo pomeraju datume.
a prvo su rekli krajem maja, pa pocetkom juna, na kraju ce biti krajem godine izgleda... :D

dosta slici pure-u ali nema veze pure sam odigrao i bio sam veuma zadovoljan...

ja cekam da mi stigne za ps3 tako ako stigne sutra ocekujte utiske inache bas mi se svidjaju owakve igrice.I mislim da je ova medju boljima koje izlaze ove godine

Redovno pratim sta se pojavljuje od igrica, cim izadje bice te obavesteni!

Imas neke datume sta se ocekuje do kraja tekuce godine?

fuel nikako da izadje, iz dana u dan ga nesto samo pomeraju...

ako ga i tad ne pomere za jul i tako do besvesti...

Izgleda da se pojavio

definitivno se pojavio , svi u shopping

Poslednja izmena:
U procesu kupovine je... Videcemo nasta lici...

Šuška se po netu da se pojavio lek. Ja nisam još nabavio igru pa ne mogu da isprobam.
Skoknite do GCW pa probajte sami.

Poslednja izmena:
Pa vecina kaze da nije nesto. I na gametrailers-u je onaj lik malo popljuvo gameplay.
Los GPS, nema nikakav damage, dosadi posle kratkog perioda, na svim podlogama se vozilo ponasa isto ..idt.

Ja sam se ipak odlucio da probam, bice valjda tokom noci pa cemo da vidim da li je tako i vredi li cemu ..

Poslednja izmena:
ljudi javljajte utiske, kakva je grafika, igrica, valja li cemu?
svi smo je cekali samo tako...

Evo nekih screen-ova (pokupljeno sa drugog foruma)
fuel2009070123372192.jpg

fuel2009070123390013.jpg

fuel2009070123391701.jpg

fuel2009070123413234.jpg

fuel2009070123395355.jpg

fuel2009070123421641.jpg

Evo upravo sam je instalirao. Melem radi ovaj koji se moze svuda naci mada nesto nece da se napravi profil koji ako sam dobro video je inace za online ..

I takodje nema autosave-a ili save-a uopste zbog tog problema sa profilom.

Previse hype-a oko igre, hteli su da naprave nesto na foru PURE-a samo sa sto vise vozila i opcija.

Mozete da pravite custom lika, za sada koliko vidim da birate paint job na motoru/kolima/bagiju sta god i to je sasvim ok.

Moram da napomenem da su kontrole uzas i da mi je trebalo 10min da se snadjem u samom meniju igre! na "Y" i "T" idete levo-desno u meniju i sve je nekako konfuzno.
Vozila po def. primaju gas na space a na CTRL se koci ..

Imate uglavnom taj neki veliki prostor i nije bitno da li pratite ogromne strelice GPS-a koje idu na nerve, mozete i sami da vozite preko cega god hocete.
Promena podloge nema neki uticaj na voznju, prodjete kroz baru = kao da niste.
Motor skace u nebesa a tokom cele igre sve sto cete cuti je high RPM motora i neka uzasna "pop/rock" muzika u pozadini koju bi ja mogao da reprodukujem sa supljom konzervom i zardjalom kasikom.

Nekako je previse monotona igra, samo drzite gas bukvalno. A okolina i nije bas nesto sto prija ocima tako da ni to nije adut igri.
Kamera je nesto slicna onoj koju vidimo u GTA IV samo sto ovde se ne pomera mis da bi se "videlo iza coska".
Barem je takav neki osecaj, nije fiksirana kamera za zadnji deo vozila vec nekako malo seta i to, bar meni, kvari malo igru.
Grafika je uglavnom to sto vidite (a ovde i izgleda poprilicno dobro) i FPS ide ~60-80 sa tim podesavanjima.

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    205.9 KB · Pregleda: 83
  • FUEL_2009_07_02_02_26_01.jpg
    FUEL_2009_07_02_02_26_01.jpg
    228.4 KB · Pregleda: 129
  • FUEL_2009_07_02_02_29_52.jpg
    FUEL_2009_07_02_02_29_52.jpg
    177.9 KB · Pregleda: 81
  • FUEL_2009_07_02_02_30_12.jpg
    FUEL_2009_07_02_02_30_12.jpg
    206.6 KB · Pregleda: 84
  • FUEL_2009_07_02_02_30_57.jpg
    FUEL_2009_07_02_02_30_57.jpg
    189.6 KB · Pregleda: 102
Poslednja izmena:
Ja bre nisam voleo ni Pure, tamo je osecaj voznje svuda bio isti, na bilo kojoj podlozi, arkadcina najgora bila, a ovo je kazete jos gore :smash:.
Flatout je definicija dobre arkade, jeste arkada, ali brate moraju se osecati elementarni zakoni fizike, da imas osecaj da vozis neki ATV, a ne hoovercraft ili traktor...
A dobar reper/etalon su i trke bagija u DIRT-u.

Poslednja izmena:
Problemi sa profilom ne postoje kada se ide bez melema, samo novi daemon i "Z"ASU 1.69. Tako sve radi savrseno;)

Vrh Dno