Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Рошави уништитељ и наследник још већег вечног уништитеља Миљана опет жари и пали и нико му ништа не може:). Поред Друловића он тражи другог, шта рећи?

Nije smesna, ali je zanimljiva slika:

j6KdO0r.jpg

Najlaksa grupa - lagano se necemo plasirati.

A mogla bi i ona tema o fudbalu da se otkljuca... :d

Poslednja izmena:
Nije ovo smesno vec ce biti zalosno sto mi ni ovo necemo iskoristiti da se plasiramo na svetsko prvenstvo.

Ovo je prvi put u istoriji da imamo najlakšu grupu, bože, samo da se ne plasiramo da i ovaj mundijal odgledam k'o čovek...

Нећемо се ни из ове групе квалификовати. Док се не промени савез, багра и надувани манекени од тога нема ништа.

Uh, ja ovu sramotu necu moci gledati...

Зашто па да не гледамо, ипак су ту јаке екипе из Молдавије и Грузије па кад додамо опасне Аустријанце, екипе са острва ... биће успех пето место у групи. Наши ће овде да губе или извуку нерешено па ће у последњим утакмицама да траже сламку која ће по ко зна који пут да измакне за длаку.
Нема нама фудбала док овај потпуно не укинемо, разјуримо оне "навијачке" групе па све од почетка.

Konkretno srpski fudbal nema samo problem korupcije - vec je prozet svim oblicima necasnih radnji. Kriminal na visokom nivou (ljudi u odelima), kriminal na niskom nivou u vidu navijackih grupa koje su pandan za drogu, "ulicne vojske", itd, i menadzerski kriminal gde iz prve ruke znam momke koji su recimo morali da "potpisu" sa tim i tim, ako bi hteli da nastave da igraju fudbal. I naravno, na celu svega toga nemocnu drzavu da ista uradi povodom toga. ni najmanje.

Nije država nemoćna, nego oni koji bi u ime države to trebalo da srede su na vrhu tog lanca korupcije. Političari.

Poslednja izmena:
Tacno vidim izjave, kad izgubimo 5 utakmica, da matematicki mozemo da se plasiramo ako pobedimo sve ostale, a bas ovi iznad nas sve ostale izgube

To sto je na papiru najlaksa grupa ne znaci da imamo zagarantovan prolaz. Otprilike su sve ekipe slicnog kvaliteta, tako da me ne bi cudilo da zavrsimo na kraju kvalifikacija na prvom mestu, a ne bi bilo cudno da budemo i zadnji :d

Komentar sa b92:
Fun fact: mi u kvalifikacijama za SP u Rusiji 2018. imamo više bodova nego u trenutnim kvalifikacijama.

Nas svi redom ebu od stranaca, do domaćih volova na tribinama, pa volova u savezu i na kraju krajeva opštoj hrpi goveda na terenu.

Металац - Звезда данас, стадион врхунски, сигурно најквалитетнији у нашој земљи, штета што није већи. Било је крцато, поготово после меча јер до града води неки уски пешачки мостић на који су се сви нагурали, па се створила неописива гужва. Иако сам окорела циганштура, увек ми је драго да видим да публика подржава домаћи клуб, само ми није јасно зашто не пуне трибине и на другим текмама а не само против нас и гробара. О Звездиној игри је одавно сувишно било шта говорити, две шансе за целу утакмицу, мислим да је све јасно када је Мбођ био најбољи на терену. Надам се да грешим, али све више почињем да мислим да је Гроф Божовић једна велика фарса.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno