Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
da pratim od juce, ili da mi je pamcenje takvo kao vecini ovde, verovatno bih mislio da je on dobar trener

Ima velika dostignuca, u 3 razlicite lige osvajao, ima lige sampiona. Svi za njega kazu da je "lud" u pozitivnom i negativnom smislu, jer izvlaci iz njih ne 100, nego 110%. Neverovatan takticar i covek koji voli da su mu igraci fizicki i mentalno spremni. Hvala Bogu postoji net, pa se sve moze videti...

covek je oterao jednog rivalda iz kluba jer ga je terao da igra na *****nim pozicijama i uspeo je te godine da ne osvoji titulu, a hvala bogu postoji net pa moze da se vidi kakav je tim barselona imala. mislim da su cak i u grupama ispali iz lige sampiona.
nakon toga je uspeo da se ne kvalifikuje sa holandijom na svetsko, prvi put posle ko zna koliko godina i decenija, pa se vratio u barselonu da otera jos jednog maga, rikelmea eee? barsa te godine bila u rangu majorke i posle toga ne znam ni gde je bio jer me uopste nije zanimao takav neznalac.
bas su mu velika dostignuca

Covek je trener. Alo ne moze igrac da bude glavni. To govori koliko je jak. Neces da igras kako kazem, cao zdravo.

:D cao zdravo i budes 12. na tabeli i bude tebi cao zdravo :) kao sto je i bilo

Kako ste smesni. :D
Aj da pogadjam, Djilkos navija za Junajted a Velja za Barselonu?! :d

Veceras neizvesno. Ocekujem dosadnu i sporu utakmicu. Previse oprezni moraju biti i jedni i drugi.

Poslednja izmena:
Van Gal je pokazao da je odlican trener mnogo puta.

Nek bude 20 na tabeli, ne moze igrac da govori treneru kako se radi.

Poslednja izmena:
ma koja barselona, ja navijam za juve-liverpool :) ali sam voleo tu generaciju barse sa luis enrikeom, gvardiolom, overmarsom, rivaldom, de boerom, klajvertom.. covek ih upropastio

Nemci ima da pogaze veceras Argentinu.. bilo bi mnogo bolje finale da je prosla holndija a ne slabasna argentina...

Nije arg brazil pa da padne gazenje. Ocekujem najbolju utakmicu mesija u poslednje 2,3 god a to ce biti sasvim dovoljno da se osvoji SP.

Finala su veoma retko dobre utakmice, Argentinci ce odigrati istom taktikom kao protiv Holandije, jedina sansa za iole dobar fudbal jeste da se Nemci otvore, pa da padne gol na bilo kojoj strani.

bice ovo tvrda utakmica, mislim da uprkos ocekivanjima, dobija argentina

Ja stavio pobeda Argentine posle produzetaka :d Kvota 11, cisto da mi bude zanimljivije da pratim.

Trebao si posle penala ili bice autogol na utakmici :)

Bice ti zanimljivo prvih 10 minuta, dok se zalaufa Mercedes Benz i pregazi brkate latinose ...

Meni bi bilo svejedno kada ja ne bi bio ja. A to znaci da navijam za one koji me manje nerviraju a to su u ovom slucaju Argentinci. Ne mogu da smislim onog metro selektora sto cacka nos, o Mileru sve najgore kao coveku (najpokvareniji fudbaler kojeg sam ja gledao do sada), ostali su mi okej. Ali ova dvojica su dovoljna da za Nemacku ne mogu da navijam. Naravno Nemce ne volim kao narod, ali ne volim ni Argentince iz istog naci razloga tako da je tu nereseno.

X-X do 90.

ali ne volim ni Argentince iz istog naci razloga tako da je tu nereseno.

Pa nisu oni naci, pola ekipe su starosedeoci, pola potomci konkviskadora i krusifikadora... nema u ekipi potomaka naci izbeglica.

da da ... pre ce da bude ovako nesto :d

awr6wod700b.jpg

Little known fact, Muller pre nego sto je postao poznat kao fudbaler..

4-nick-stahl.jpg

Uf sto heklaju nemci, sav sam u grcu, samo cekam da daju gol...

Добар овај Higuain хаххаххахахааха соме.

Upravo razmisljam o tome kako ce Iguain bar jednu 100% sansu da prokocka. Kakav idiJot.

Nije ni čudo što ga se Real tako lako rešio...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno