Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako, i treba folirante razmontirati. Ja onoliko padavicara u zivotu video nisam.

Sada slobodno mozemo da se nazovemo "Evropski Brazilci".

Konacno su pronasli razlog za ovaj debakl ....

BsDJkS7CMAIdDzo.jpg

Какав менталитет ***, Нојер се нервира што је примио гол. Капа доле.

Pukli Brazilci pod pritiskom, da su igrali Silva i Nejmar, možda bi i izdržali taj pritisak, ovako ***a...

Skolariju crko joypad - otkinuo sam na komentar:d

Ocekivao pobedu Nemaca, ali ovoliko... Jos sam kukao drugo poluvreme da puste Brazilce da daju pocasni gol, bilo mi ih je zao.

Какав менталитет ***, Нојер се нервира што је примио гол. Капа доле.
Pa i ja bi se nervirao, bolje 7 0 nego 7 1 :D
Inace na poslu sam i nisam gledao tekmu, stizale mi samo notifikacije za svaki gol, mislio sam da sam greskom izabrao za tenis.
Jedva cekam da zavrsim posao i da odgledam tekmu

Nema tu sta da se gleda, svaka cast Svabama, ali realno unistili su polufinale.
Valjda ce sutra biti bolja tekma!

Eh što onaj Ozil ne dade za osmicu... U nastavku primiše gol. I ja bih popizdeo da sam na Nojerovom mestu. Odbraniš sve i onda te useru tvoji u 90. minutu.

Ма све је то ок али менталитет је свака им част. Плачем што ми нисмо такви, само им у томе завидим.

Svi vi sto kukate da nije fer da Klose bude najbolji strelac - em ce Miler da ga prestigne, em je jbno ZASLUZIO. To sto je manje simpatican od zube, i sto igra u timu koji deluju kao roboti, ne umanjuje cinjenicu da covek ZNA da da gol, kao i Inzagi. Reptil-covek, mrziga i majka rodjena, al je uterao svaki put kad je trebalo. Tako i Klose - svaka mu cast.

Pa da,sam je tako hteo a mogao je lepo ko covek da igra za Poljsku.

Evo i mene...

Šta da kažem, vrlo sam neprijatno iznenađen lošom igrom Brazila. Ali, sve dok nisu primili gol imali su relativnu ofanzifu i onaj jedan šut na gol Nemačke.

Meni je apsolutno neshvatljivo kako odsustvo dva igrača može da napravi toliko ogromnu razliku ??? :( J.ebiga, mnogo sam se iznervirao večeras što je Brazil izgubio.

Ja gledam Brazil od 1994. i tadašnje njihove pobede na mundijalu, ali da se ovo ovako desi to NIKAKO nisu zaslužili. Nemci uopšte nisu neka ekipa koja je toliko bolja, da bi pobedila sa ovoliko golova razlike.

Sad navijam za Holandiju, nadam se da će da osvete Brazil i pobede Nemačku u finalu. Koliko su puta dosad bili u finalu, red je da makar jednom budu i pobednici !!!

Hahahah cuj brazil nije zasluzio, jedva sam cekao da ih neko odere ovako. Ova generacija im je toliko odvratna, da prosto ne znam koga vise mrzim.
Provlace se sve vreme, ne znam ni kako su dosli do polufinala. Da nisu domacini vrvtn bi ispali u grupi jos

Večeras za Argentinu svim srcem... zgadili su mi se Holanđani i ono glumatanje. Ako ih ne kazne večeras Argentinci, Nemci će sigurno.

Poslednja izmena:
Ne znam da li bi mi bilo draze da ih veceras nakantaju Argentinci ili da prodju pa da opet izgube u finalu, ne mogu da se odlucim :mrgreen:

Mozete da pricate sta hocete ali holandija je istog mentaliteta kao nemacka, i gaze sve pred sobom.
Oni su prava ekipa kao i nemci, a ne ovaj brazil koji je ostao bez nejmara i odma propadne. Po meni holandija da nema robena i van persija bi opet pogazila sve, mislim pogledajte njihov tim, 10 puta slabiji nego pre 4 godine, najjaci su kad je najteze isto kao i nemci. Argentinu vuce mesi i zato ce sutra izgubiti 4 0.
Odgledao 50min utakmice, prvih 30 u prvom i poslednjih 20 u drugom, face brazilaca su neprocenjive, pogotovu oscarova faca posle 3 gola, usrao se, ne zna sta ga je snaslo, a u sebi se moli da ne bude 10 0, jer je shvatio sa kim ima posla

Nisam očekivao da će baš sedam komada da im uvale ali sam očekivao ovako nešto čim nalete na prvu ozbiljnu ekipu. Dobiće ih i Argentina za 3. mesto.

Mozete da pricate sta hocete ali holandija je istog mentaliteta kao nemacka, i gaze sve pred sobom.
Oni su prava ekipa kao i nemci, a ne ovaj brazil koji je ostao bez nejmara i odma propadne. Po meni holandija da nema robena i van persija bi opet pogazila sve, mislim pogledajte njihov tim, 10 puta slabiji nego pre 4 godine, najjaci su kad je najteze isto kao i nemci. Argentinu vuce mesi i zato ce sutra izgubiti 4 0.
Odgledao 50min utakmice, prvih 30 u prvom i poslednjih 20 u drugom, face brazilaca su neprocenjive, pogotovu oscarova faca posle 3 gola, usrao se, ne zna sta ga je snaslo, a u sebi se moli da ne bude 10 0, jer je shvatio sa kim ima posla
Prava ekipa koja je prvu nokaut utakmicu dobila iz nepostojeceg penala a drugu nije dala gol 120 minuta i prosla na penale. Kakvog god da su mentaliteta, od grupne faze se provlace + Roben, meni dovoljno :)

Crno Horizonte. :D

Roboti ne prastaju. Prva tvrda ekipa koja nema respect prema Brazilu I ovi se raspadnu za 6 min - 4 gola. I to je to. Naravno Nejmar nije igrao I Silava sto je dovoljno bilo za ovaj nerealni debakl. Razlika u kvalitetu nije tolika. Nije mi zao Brazila jer su losa ekipa, zao mi je sto roboti pobedjuju. Ipak, veliki respect prema onomo stu Nemci uradili. Onako efikasnu igru retko ko moze da postigne i za to im treba skinuti kapu. Ndam se da nece osvojiti kup ali I ako ga osvoje nece biti nezasluzeno.

Vecras sam na strain Argentine. Duel dve najnamazanije ekipe, bice pravo uzivanje ovo posmatrati. Prednost dajem Argentini. Holandjani nadam se da nikada nece osvojiti kup jer koliko god sve uzlei u obzir ne bih da kup osvoje ljigavci. AKo nekim slucaju budu igrali sa robotima, navijacu za robote. Ovako ocekujem da Argentina prodje I nadam se da kup ostaje u juznoj americi. Nije da volim Argentince, ne volim ih ali za nekoga se mora navijati...:d

Rojs je najveca zvezda u Nemackoj, igra na istoj poziciji kao i Nejmar, bez njega su od pocetka turnira. To nije opravdanje.

Verovao sam da ce Dante uspeti da nadomesti gubitak Tiago Silve, jer poznaje Nemce. Luiz takodje kao pao s marsa, ima utisak da pola ne vidi od kose.

Sredina uzasna, Fernandinjo, Paulinjo, Bernard, Oskar... nisu ni blizu Ronaldinja, Kake, Robinja, one kreativnosti i preciznosti u pasovima na koje smo navikli od Brazila. Hulk ih je unistio sa soliranjem, ali to je pitanje da li je uopste moglo drugacije, kad ne postoji igra, neko mora da krene sam i preuzme odgovornost.

Fred i Jo su jednostavno najbeskorisniji igraci na turniru.

Ne bi bilo bolje ni sa Neimarom, ovo je potpuni debakl odbrane i sredine terena.

Mentalno su pukli, ne treba da zavaravati da je ovo realan rezultat, nisu izdrzali pritisak.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno