Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neko rece da nemacka nije masinerja. Pre 2 dana sam rekao da ce nemacka i holandija da razvale ove, niste mi verovali :D

Jesi bogami, baš malopre čitam stare postove jer nisam ulazio u temu par dana i slatko se nasmejah kad sam naišao na tvoj :)

Kao za inat danas nisam imao para da odem do kladze, a hteo sam iz 2-2 da igram.
Drago mi je zbog ovih Brazilaca popadaca.

Oducavanje od fudbala, ko u narednih 10 godina u Brazilu pomene loptu rizikuje dobre batine.

Jel na 10:0 opet menjaju strane?

Mnogo mi je drago sto su brazilci razvaljeni, uopste mi se ne svidja njihova ciganska trenutna generacija, a tek jedva cekam da holandija razvali argentinu njih jos vise ne volim.
Posle utakmice holandija spanija sam rekao da ce finale biti nemacka holandija, i da jedini tim koji moze da zaustavi holandiju je nemacka, ali mislim da ce holandija osvojiti.

Finale ce biti super, navijam za holandiju ali ce mi biti drago i ako nemacka pobedi.
Kao finale LS, atletiko i real, i dortmund bajer, navijao sam za obe ekipe.

:) Germany vs Brazil - XXX

Rezultat ko da netko igra fifu / winning 11 / pes na playstationu.

Poslednja izmena:
Finale ce biti super, navijam za holandiju ali ce mi biti drago i ako nemacka pobedi.

Pre mesec dana (12. jula) sam prognozirao (ne ovde, na FB) da će Nemačka osvojiti SP. Ne razumem se, niti me zanima fudbal, ali će mi biti drago ukoliko budem u pravu. :D

Koliko su Brazilci ludi i ljuti sto se prvenstvo igra u Brazilu, ne bi me cudilo da sutra bude na vestima kako neki stadion gori

Da Kros i Širle ne dadoše po dva gola, ovi potpisi bi išli kao na kraju nekog filma.

E da su zvali Ronaldinja... bar bi vukao dva igraca na sebe.

Vi već smjestili Holandiju u finale, vidim uzdate se u glumačke sposobnosti Robena.

Ја фудбал гледам од 95-6. Гледао сам и светско 95, ал се слабо сећам тога.
Бразил од Роналда нема центарфора, то је већ 12 година... Много и недопустиво.
Да не помињем непозивање, за мене, најбољег играча ког сам ја гледао! Наравно Роналдињо...

Брукаи срамота за Бразил, ал нека има... Доста су се провлачили на овом првенству.
Недопустиво је да ти два од тро најбоља играча буду штопери, а трећи крило.

Kakvo si svetsko gledao 1995?

To se i ja pitam...

Au brate retko pratim fudbal ali ovo mi je neverovatno ulepsalo vece. Kakvo *aranje :D

:) Germany vs Brazil - XXX

Rezultat ko da netko igra fifu / winning 11 / pes na playstationu.

Hitler+likes+Xbox+360+_3e22aec9cb3e430f269b366c419dc532.jpg

:d

Daleko je Amerika, treba to da stigne do nas. :d

Чак би и ми мање комада примили:). Са чувеним "Боље пет него шест":):):).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno