Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
+1 slazem se sa svime, mislim da je ovo njihovo vreme, dosta su gubili u polufinalima sad osvajaju.Igraju najbolji fudbal vec godinama

Skolari rupa teska bio i ostao.. Da ga ovaj metro sa klupe germanije ovako oprasi,sramota.

I dalje ona gromada od coveka Hulk pada kao pokosen i pri najmanjem kontaktu.....kakvi foliranti.....sad bi bila fora da ih svabe stisnu pa da im uvale jos koji....

Kako bre ovo? pa zar ovi nisu izgubili ww1 i ww2? :d

Vode pet nula a kad se stvori polukontra, napadaju oh sa petoricom, kakav lolovoz

+1 ovaj Hulk mi se toliko penje na qratz sa ovim glumatanjem. Drvo najobicnije.

Mada bilo je situacija da se ekipa ispuca u polufinalu i onda u finalu nista...

1591666-9565-atm14.jpg

I dalje ona gromada od coveka Hulk pada kao pokosen i pri najmanjem kontaktu.....kakvi foliranti.....sad bi bila fora da ih svabe stisnu pa da im uvale jos koji....

Kako je to neko sa metar osamdeset i osamdeset pet kila gromada od co'eka? :d ali da pada ko cava-pada, smesno i jadno.

Ma da su hteli dali bi im jos 5 u prvom poluvremenu ali su stali, mislim da bi izbio rat u drzavi da se to desilo (a i ovako ce biti sranya)

Poslednja izmena:
Skolari rupa teska bio i ostao.. Da ga ovaj metro sa klupe germanije ovako oprasi,sramota.

Rekoh ja jos u grupnoj fazi da je Skolari nula od trenera, dokopao se trofeja sa Brazilom zahvaljujuci generaciji sa kojom bi i Misa Tumbas osvojio sve zivo. Jos samo Argentinci da ispadnu sutra, jer su takodje bezobrazni foliranti, pa da mi bude potpuno svejedno ko ce pobediti u finalu.

Edit: Jedino mi zao Zubinog rekorda, Klose svakako nije igrac koji bi u bilo cemu trebalo da bude ispred Zube. Mada, bolje i on, jer je jasno da ga je us*alo, nego da je npr. Messi, pa bi neki pojurili da dokazuju kako je Messi bolji od Zube.

Poslednja izmena:
Treba mi 6-7 minuta da se istuširam, ali se bojim da ne propustim 3-4 gola :d

tuga da jedan klose bude najbolji strelac svetskih provenstava pored takvih velikana, al ajd.
skolari veze nema standardno, bas sam cekao kad ce da napune taj brazil sto se toliko provlacio do sad..

Drugo poluvreme meča možete pratiti na TV 1000

Neko rece da nemacka nije masinerja. Pre 2 dana sam rekao da ce nemacka i holandija da razvale ove, niste mi verovali :D

tuga da jedan klose bude najbolji strelac svetskih provenstava pored takvih velikana, al ajd.
skolari veze nema standardno, bas sam cekao kad ce da napune taj brazil sto se toliko provlacio do sad..

Ma kao da je bitno ko je najbolji stelac. Svi znamo ko je Ronaldo i sta je za sve ostale spiceve. Jedino mu je Henry blizu ostali ni do kolena...

Ja mislim zubu i staru gardu da nateras mesec dana da treniraju, samo kondiciju malo da poprave, da bi igrali za 5 klasa bolji fudbal od ovih pozera.

I treba da ispadne onaj cirkus od brazila, samo padaju *****...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno