Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Haj ovdje da pitam, iako nije mjesto. Vratih smartphone na fabrička podešavanja i sad neće da mi otvori ove gifove kao ovaj gore. Zna li ko na brzinu što je?

Meni inače ne otvara sve gifove preko tt-a. Ne znam od čega zavisi, a voleo bih znati.

Edit: Navas izdominiroooo

Poslednja izmena:
Belgija je klasicna mesarska ekipa, samo bez Robena.

Upravo sam istu stvar konstatovao na drugom forumu.

Pre meča moja naklonost je pripadala Beljgijancima, ali kako se utakmica odmicala tako su mi se i zgadili. Jedno 5-6 puta su igrači Belgije startovali otvorenim đonovima, ako se takvi startovi dešavaju u kontinuitetu, to jednostavno ne može biti slučajnost.

Do sada je delovalo da Belgijanci konačno igraju čist fudbal, ali kada im je prvi put uletela ekipa koja želi loptu u nogama (Rusija, Amerika, Južna Koreja i Alžir to očito nisu bili), odmah je krenulo sa prljavim startovima. Klasična holandsko-belgijanska škola fudbala :wall:

ipak finale nemacka-kostarika, steta sto je kolumbija ostecena

Kosta Rika napada u drugom produžetku - amazing!

117 min kakva šansa!

Poslednja izmena:
Svaka im se dala.. Mada tesko ce da pobede posle pucanja penala

Pobedise slepci. Zasto je sudija dozvoljavao onom holandskom slepcu od golmana da se unosi u facu svakom izvodjacu penala, da udara precku itd.
Ja ovakvo ponasanje golmana jos nisam video, a ni sudiju koji to sve tolerise.

Prodjose narandzasti. Ali ako ovako odigraju protiv ARG, nista od finala. Maskerano ce da ucini Robena nevidljivim.

AAAAAAAAAAAAA ****m ti i fudbal i ovo sugavo prvenstvo , koji ga moj i gledam , ova goFna narandzasta se opet provukose :S
Ma samo nek se zavrsi vise ovo prvenstvo vise , jer stvarno kako odmice sve je odvratnije i odvratnije.

Jeste, i Argentinci i Brazilci su goFna. Spanci pogotovo.

Jedna od boljih tekmi na prvenstvu. Svaka cast Kostariki na borbenosti!

Svabe - Holandezi finale

Poslednja izmena:
GER - ARG verovatno, mada mozda Skolari iznenadi pa budemo gledali antologijsko finale.

Sao Paulo - Holandija na Argentinu u polufinalu. Već su jednom igrali u Južnoj Americi '78. u finalu u Argentini.

+1 za Bra-Arg

AAAAAAAAAAAAA ****m ti i fudbal i ovo sugavo prvenstvo , koji ga moj i gledam , ova goFna narandzasta se opet provukose :S
Ma samo nek se zavrsi vise ovo prvenstvo vise , jer stvarno kako odmice sve je odvratnije i odvratnije.

A jeste ih Kostarika napadala besomucno, ovi se samo branise i izbacivase lopte sto dalje, stvarno nepravda sto ne prodjose dalje na penale posle onako blistave napadacke igre. [/irony]

A jeste ih Kostarika napadala besomucno, ovi se samo branise i izbacivase lopte sto dalje, stvarno nepravda sto ne prodjose dalje na penale posle onako blistave napadacke igre. [/irony]

Ironisi ti koliko oces

Bajern se kontrama borio protiv tika-take i uspeo da ih totalno ponizi

Hektor Kuper sa Majorkom 1998 godine (drugoligaski tim vecim delom istorije spanske lige) je sve utakmice dobijao sa 30% posedom i kontrama, i onda istu tu praksu nastavio u Valensiji koja je zarila sa njim.

Nije fudbal ko vise maltretira loptu. Barsa u ovoj uzsnoj sezoni i dalje ima minimum 65% poseda, pa se onda pojavi Bejl i istrese sline po barsinoj odbrani.

Nisam gledao Argentinu danas, ali zato jesam Kostariku. I mogu reći samo jedno : Kostarikanci su HEROJI !!! Da neko se toliko uspešno brani, golman im je bio fantastiöčan šta je sve odbranio, i još su Holanđani dvaput pogodili stativu.

Taman sam pomislio da će Kostarika proći u polufinale, naravno za njih sam i navijao, ali š.ipak... šteta za ovoliko borbenu Kostariku. Holandija jeste imala daleko više šansi i napadala je besomučno, ali zaista se mora dići kapa Kostariki za ono što su prikazali na celom mundijalu.

Mislim da će u svojoj zemlji oni biti dočekani kao pravi heroji, što su zaista i zaslužili. Najveće su iznenađenje ovog mundijala.

Nadam se finalu Brazil-Argentina, ali koliko je to realno videće se ovih dana.

U kom filmu vi vidite da ce brazil i argentina pobediti? Pa oranje i nemacka masinerija kad ih dovate, ovi ce misliti da su omasili sport

Ne bi rekao da su "nemacka masinerija". Ipak su Alzir prosli uz mnogo muka tek u produzecima. Lev je kritikovan u njihovoj javnosti, a Nojer ih je spasavao dosta puta istrcavanjima sto je rizicno ali ok njemu je uspevalo da zatvori sve rupe. Na mnogim utakmicama (Gana, Alzir,...) je bilo ocigledno da Nemacka odbrana ima problema jer stoji bas visoko i ne treba se zaletati sa prognozama da su oni "nemacka masinerija" protiv koje Brazil nema sanse.
Brazil ce stvarno biti dosta oslabljen, kapiten Tijago Silva i Neimar su bili odlicni na turniru do sada, tesko je proceniti ali za mene je Silva njihov najbitniji igrac. U tim ulaze Dante iz Bajerna umesto Silve, vraca se Luiz Gustavo (nekada Bajern sada Volfsburg), a umesto Neimara ja ocekujem Vilijana iz Celzija.

Poslednja izmena:
Nemacka nije vise masinerija, pokazala je protiv Alzira ...
I dalje po meni ima velike sanse da osvoji, no nece mi biti zao ako ispadne , koliko bi mi bilo da su igrali svaku utakmicu na nivou.

Немачка јесте машинерија баш и управо због тога када и игра очајно добија. Какав бре Алжир:):):). Немци добијају.

Sve 4 ekipe su se bukvalno provukle do polufinala i realno niko nije impresionirao.

Nemacka je mozda impresionirala samo protiv Portugala (a i tad im je rano dodsudjen sumnjivi penal , Pepe je popio crveni.......itd), zatim Gana ih je realno nadigrala i trebala je da pobedi , protiv Amerikanaca opet jedna manje vise bleda partija , protiv Alzira su se izvukli posle produzetaka , protiv takodje neubedljive Francuske koja se dosta i ispromasivala dali su taj gol glavom i to je to.
Realno mnogo bolji fudbal su igrali recimo na proslom prvenstvu u Juznoj Africi.

Имали су бољи тим 2010-те то је тачно али квалитет ове године је тај што добијају када не играју добро. Шта је то Бразил одиграо боље? Колумбија је морала много боље а могла је да добије да су кренули на све или ништа. Све у свему и Бразил и Немачка морају боље. С'тим што Немци могу далеко боље а Бразил бојим се да не.

Mozda ovo i koristi brazilu - Nejmar samo ubija koncepciju. A koncepcija je da imaju 10 drveta i driblera. Sledecu tekmu izlaze sa 11 drveta.

Mozda ovo i koristi brazilu - Nejmar samo ubija koncepciju. A koncepcija je da imaju 10 drveta i driblera. Sledecu tekmu izlaze sa 11 drveta.

Tako sam ja mislio da ce Argentina da se raspadne po izlasku jedinog na sredini koji je igrao nesto na prvenstvu, Di Marije. Oni uveli nove igrace i odvalili Belgiju na sredini koja ima sjajan vezni red (na papiru).

Nego kada cemo da otvorimo temu za Djokovica? :p

www.blic.rs << veoma poseceni blog o Djokovicu koji ponekad napise i ostale vesti iz sveta.

Lol :)

Ali kljucno pitanje je ko ce mu biti kum na svadbi .. Ja dok to ne saznam necu moci mirno da spavam..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno