Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako se i Sumaher pamti kao covek koji je uspeo totalno da ubije F1.

Ja ne znam kako neko ne može da voli Šumija... Ajd npr Rajkonena da ne vole mnogi, ali Šumija...

OnTopic: J. Rodriguez oooohhh kakav igrač! Nadam se da će sad više igrati od onog papana Gutireza ili kako već.

Iako su mi Grci oličenje lošeg fudbala, bolji su mi bili od slonova...

Čitao sam negde da će FIFA doneti odluku posle završnog odgovora sudije, pa će onda uraditi šta treba. Prošli put je dobio 10 utakmica. Sad može da popije celu sezonu iliti godinu dana. Kontam da se sad ovi u Liverpulu jedu, jer su trebali velike pare da zgrnu ovo leto od njegove prodaje. Sad, čisto sumnjam da će dobiti i 35-40 miliona (bilo je priče 100+ mil) zbog ovog, a i ako bude kažnjen, ko će kupiti igrača sa kaznom da mu igra pola sezone... Još ima da se vidi.

Iskreno prvi put kazna, drugi put kazna, treći put? Druže ideš ti u bolnicu, a fudbal možeš da gledaš na TV-u.

Svi se bune kako grčka igra fudbal A kada murinjo istom takvom a možda i gorom igrom osvaja LS onda je on veliki znalac, majstor ove igre.. Ma daj.
Grčka zasluženo ide dalje

Edit: nije džaba moj avatar ovakav, savremeni fudbal je u 90 posto situacija tesko đubre.

Poslednja izmena:
Ja ne znam kako neko ne može da voli Šumija...

Ja ga organski ne podnosim od ´94:

1. Australian GP 1994 - Michael Schumacher v Damon Hill
The 1997 season had gone down to the final race in Adelaide, with Michael Schumacher and Damon Hill separated by just one point. Both drivers were seeking their first F1 crown, but it was the German who won after both drivers were forced to retire when, on lap 36, Schumacher's car struck Hill's as the Englishman was trying to overtake. The jury is still out on whether it was done deliberately.

2. Spanish GP 1997 - Michael Schumacher v Jacques Villeneuve
Michael Schumacher had got away with it three years earlier on Hill, and he tried the same trick against Jacques Villeneuve in Jerez. Again, the German went into the final race with a one-point lead. On lap 46, Villeneuve was flying and attempted to pass Schumacher on the inside when the German turned into him. However, it was the Ferrari that came off worse.
Watch YouTube

3. Belgian GP 1998 - Michael Schumacher v David Coulthard
Related Articles
Monaco action photos 13 May 2010
Michael Schumacher's media grilling in full 13 May 2010
Schumacher revved up 05 May 2010
Schumacher struggling at Mercedes 01 May 2010
Schumacher to get improved car 26 Apr 2010
Button in Monaco warning 12 May 2010
Festival of cycling FreeCycle: a unique opportunity Prudential
On a rain-soaked track and Schumacher dominating the race, the German came up to lap David Coulthard on lap 25. The McLaren driver kept to the side to allow Schumacher to pass, but, due to the amount of spray, the German was blinded and ploughed straight into the back of the Scot. When both cars pitted, Schumacher stormed round to the McLaren garage determined to square up to Coulthard, which nearly resulted in a fist fight.
Watch YouTube

4. Austrian GP 2002 - Michael Schumacher v Rubens Barrichello
The day sporting behaviour in F1 died. Despite leading the race and on course for victory, Ferrari No 2 Rubens Barrichello was ordered to slow down and allow Schumacher to pass on the final straight, thereby gifting the German the race and the world title. Barrichello, Schumacher and Ferrari were subsequently fined £1 million and “team-orders” were officially banned.
Watch YouTube

5. Monaco GP 2006 - Michael Schumacher v Fernando Alonso
Whether it was deliberate or simply driver error, Schumacher's reputation was hardly enhanced during qualifying. With title rival Fernando Alonso on a flying lap and likely to claim pole position, the German 'parked' his car at the penultimate corner, bringing out the yellow flags, and guaranteeing him pole position. However, after qualifying the German was stripped of pole and forced to start the race at the back of the grid.

Isto vazi i za fudbalere koji na prdez muve padaju po terenu i onda po sata lezanja i prenemaganja...a kada vise da ne pali,skoci ko leptiric i trci ko zec...
Treba da uvedu crveni za to....

Poslednja izmena:
Ja ga organski ne podnosim od ´94:

1. Australian GP 1994 - Michael Schumacher v Damon Hill
The 1997 season had gone down to the final race in Adelaide, with Michael Schumacher and Damon Hill separated by just one point. Both drivers were seeking their first F1 crown, but it was the German who won after both drivers were forced to retire when, on lap 36, Schumacher's car struck Hill's as the Englishman was trying to overtake. The jury is still out on whether it was done deliberately.

2. Spanish GP 1997 - Michael Schumacher v Jacques Villeneuve
Michael Schumacher had got away with it three years earlier on Hill, and he tried the same trick against Jacques Villeneuve in Jerez. Again, the German went into the final race with a one-point lead. On lap 46, Villeneuve was flying and attempted to pass Schumacher on the inside when the German turned into him. However, it was the Ferrari that came off worse.
Watch YouTube

3. Belgian GP 1998 - Michael Schumacher v David Coulthard
Related Articles
Monaco action photos 13 May 2010
Michael Schumacher's media grilling in full 13 May 2010
Schumacher revved up 05 May 2010
Schumacher struggling at Mercedes 01 May 2010
Schumacher to get improved car 26 Apr 2010
Button in Monaco warning 12 May 2010
Festival of cycling FreeCycle: a unique opportunity Prudential
On a rain-soaked track and Schumacher dominating the race, the German came up to lap David Coulthard on lap 25. The McLaren driver kept to the side to allow Schumacher to pass, but, due to the amount of spray, the German was blinded and ploughed straight into the back of the Scot. When both cars pitted, Schumacher stormed round to the McLaren garage determined to square up to Coulthard, which nearly resulted in a fist fight.
Watch YouTube

4. Austrian GP 2002 - Michael Schumacher v Rubens Barrichello
The day sporting behaviour in F1 died. Despite leading the race and on course for victory, Ferrari No 2 Rubens Barrichello was ordered to slow down and allow Schumacher to pass on the final straight, thereby gifting the German the race and the world title. Barrichello, Schumacher and Ferrari were subsequently fined £1 million and “team-orders” were officially banned.
Watch YouTube

5. Monaco GP 2006 - Michael Schumacher v Fernando Alonso
Whether it was deliberate or simply driver error, Schumacher's reputation was hardly enhanced during qualifying. With title rival Fernando Alonso on a flying lap and likely to claim pole position, the German 'parked' his car at the penultimate corner, bringing out the yellow flags, and guaranteeing him pole position. However, after qualifying the German was stripped of pole and forced to start the race at the back of the grid.

Isto vazi i za fudbalere koji na prdez muve padaju po terenu i onda po sata lezanja i prenemaganja...a kada vise da ne pali,skoci ko leptiric i trci ko zec...
Treba da uvedu crveni za to....

Takođe ni ja ne podnosim Šumahera još od 1994, i to iz potpuno istih razloga koje si već naveo. Stoka od čoveka, ovo sad što mu se dešava mu je kazna za sve loše stvari koje je u životu radio.

Što se tiče Grčke, još uvek ne mogu da verujem da su onakvom OČAJNOM igrom i nedostatkom talenta uspeli da prođu dalje. Doduše i Obala Slonovače je igrala lošije nego na prethodne dve utakmice, morali su da prođu Grčku. Nadam se da će Kostarika izvući pouke iz poraza Obale Slonovače i potući Grke do nogu !!!

Što se Kolumbije tiče, za sada su pokazali izuzetnu formu. Bez većih problema plasiraće se u četvrt-finale, a ko zna, vrlo je moguće da dođu čak i do polufinala. Videće se već, ali to je neka moja prognoza.

Stoka od čoveka, ovo sad što mu se dešava mu je kazna za sve loše stvari koje je u životu radio.

M9uDu8X.gif

Poslednja izmena:
Tako se i Sumaher pamti kao covek koji je uspeo totalno da ubije F1.
Nije Sumaher bio toliko dominantan, vec timovi za koje je vozio, narocito dok je vozio za Ferrari. Treba pogledati plasman drugih vozaca u timovima za koji je vozio, plus propustanje prvog vozaca ispred, plus "odbrana" koju su drugi vozaci tima radili za njega.

Takođe ni ja ne podnosim Šumahera još od 1994, i to iz potpuno istih razloga koje si već naveo.
+1
Stoka od čoveka, ovo sad što mu se dešava mu je kazna za sve loše stvari koje je u životu radio.
Malo ipak smanji dozivljaj, jeste bio oportunista, ali nije nikoga unesrecio da bi zasluzio ovako nesto. Stavise, bavio se i humanitarnim radom, tako da je vrlo neumesno ovako nesto reci, bez obzira na sve ostalo.

Thread: World Cup 2014

Omalovažavanje Grčke me pomalo podseća na ove nesrećnike što krive Toleta i Piksija za sve što se događa Zvezdi.

Zaista je teško ne videti Grčku koja je bila šampion Evrope koja ne propušta Svetska i Evropska prvenstva koja je u Ukrajini/Poljskoj bila među 8 najboljih u Evropi...
To može da se uporedi sa onima kojima u upravi Zvezde ne smeta Dr Tončev, čuveni Kokeza (verovatno je i on dr), Čović koji je uključen u bezbroj kriminalnih afera (od Dafine pa nadalje), a smetao im je Piksi koji je dovođenjem Zenge stvorio daleko najjači tim od raspada Jugoslavije, čija je Zvezda rastavljala na sastavne delove jednu Romu (koja je tada bila jedan od jačih klubova u Italiji sa Spaletijem na klupi + Kasano + Toti)...

Dominacija Južnoamerikanaca i KONKAKAF-a na ovom prvenstvu se pojačava. Od dosadašnjih parova nokaut faze samo su Holanđani i Grci uspeli da se probiju, Brazil i Meksiko su nabubali hrvate sa 6 komada, Čile u direktnom okršaju poslao branioca titule kući, Urugvaj i Kosta Rika ponizili "velesile" Englesku i Italiju, i šta reći o Kolumbiji koja je sve oduševila sa tri pobede i sa novom generacijom koju prevodi Hames Rodrigez, Kvadrado i ostali zajedno sa masterom taktike pripreme tima Argentincem Pekermanom.

Све саме велесиле хахаха. Пролазе само зато што се игра у Јужној Америци. Даље их нема нигде. У Бразилу је све другачије, од смешних терена до суђења и организације. Ово је најгоре светско икада.

Све саме велесиле хахаха. Пролазе само зато што се игра у Јужној Америци. Даље их нема нигде. У Бразилу је све другачије, од смешних терена до суђења и организације. Ово је најгоре светско икада.

Koji ti je omiljen tim ispao kad si nesretan ? Svi koji su ispali su zasluzeno ispali a sudjenje su trpeli svi. Ovo je najbolje svetsko jer ima milion golova i odmah su ispale spanske babe, engleski spci i italijanske krave. Na koliko su samo svetskih favorizovani i sudijski " pomagani " ovi sto su ispali ovo mu dodje kao pravda.

Poslednja izmena:
Meksiko je prosao iako su im ponistili dva cista gola protiv Kameruna i nije im ni sviran penal protiv Hrvata...

Koji ti je omiljen tim ispao kad si nesretan ? Svi koji su ispali su zasluzeno ispali a sudjenje su trpeli svi. Ovo je najbolje svetsko jer ima milion golova i odmah su ispale spanske babe, engleski spci i italijanske krave. Na koliko su samo svetskih favorizovani i sudijski " pomagani " ovi sto su ispali ovo mu dodje kao pravda.

Несрећан? Хахахахаха. Толико сам несрећан да не знам шта ћу. Квалитет фудбала као таквог је 0 на овом светском, ко се иоле разуме то види. Небитно је ко игра. Суђење је очајно генерално. Не волим ни једне ни друге ни треће. Милион голова не значи квалитет него распале одбране. Наравно, било би ми драго да једна мања екипа прође даље типа Чиле или Колумбија. Али свеједно, пући ће у завршници. Можда су неки тужни јер су им поиспадали кроасани и бурек екипе.

Sve ekipe koje su trebale da ispadnu dosad ispale su , jednostavno oni koji su bolje igrali su prosli , jedini izuzetak zasad je Obala Slonovace i jedino za njih se moze reci da su nepravedno ispali , iako su objektivno sinoc Grci bili bolji u toj utakmici i nema sumnje da su mnogo vise pokazali protiv Japana i Kolumbije nego Grcka , a i Drogba i drugovi su zaista zasluzili da ostvare i neki reprezrentativni uspeh.

Meni je mnogo krivo sto je Grcka prosla, njima bih zabranio da igraju fudbal.

Meni je mnogo krivo sto je Grcka prosla, njima bih zabranio da igraju fudbal.

Ja bi' im zabranio da igraju ovo sto igraju vec 2 decenije a nater'o bi' ih da igraju lopte, da konacno igraju fudbal :d

VYqzjCEuDxKRXGjgCxH8putG8Tv3G79JQNAmbwotatts=w620-h326-no

Poslednja izmena:
nemacki ARD nema problema sa signalom iz Brazila :p

Neki izveštaji tvrde da je danas u Porto Alegreu prisutno između 50.000 sve do 200.000 Argentinaca :zgran: crazy stuff
Govori se o invaziji ili aneksiji :d

Kakav strajk Mesija, kakav šut Muse - atomski fudbal!

Zato sto je Porto Alegre na jugu Brazila , maltene odma uz granicu sa Argentinom , a takodje i dosta Argentinaca zivi u Porto Alegreu , to je maltene kao sto Srbi sto zive uz hrvatsku granicu dolaze u Vukovar ili Hrvati sto zive blizu idu u Sid.

Cak i stanovnici te drzave Rio Grande do Sul se zove Gaucosi , po cemu su inace poznati i Argentinci.

Inace danas 2 prelepa gola , onaj slobodnjak Mesija i prvi gol Muse : )

Marakana 13. jul ?

Maradona-Messi-86-800x524.jpg

Ne bi se kladio protiv ovoga ;)

Pa ne bih baš rekao da će Argentina osvojiti mundijal, pre će biti da su favoriti Holandija i Francuska, pogotovo ako nastave da igraju onako dobro kao do sada.

Sve ekipe koje su trebale da ispadnu dosad ispale su , jednostavno oni koji su bolje igrali su prosli , jedini izuzetak zasad je Obala Slonovace i jedino za njih se moze reci da su nepravedno ispali , iako su objektivno sinoc Grci bili bolji u toj utakmici i nema sumnje da su mnogo vise pokazali protiv Japana i Kolumbije nego Grcka , a i Drogba i drugovi su zaista zasluzili da ostvare i neki reprezrentativni uspeh.

I Bosna

Mislim da su Argentina i Nemacka favoriti za osvajanje titule.

Kao što sam svima pričao pre starta sp-a. Neko iz tria holandija, germanija i Argentina uzima pehar. Vreme će pokazati da li sam bio u pravu, za sada ide dobro

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno