Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ pa na to sam i mislio.

zero.jpg

BqcPJU9CMAAat_F.jpg:large

***, више нико не носи црне копачке, све неке метро боје, чак су кренуле и оне дубоке Најк. Једини кога сам видео скоро да носи црне је Милош Нинковић.
Свака част за Чилеанце, не знам шта се десило са Шпанцима, очајна одбрана, кретање играча нула. Мислим да је тренутно и Албанија у бољој форми.

Večeras Kroasane prognoziram od 0-2, dosadan i spor tempo. I najvjerovatnije pobjedu Hrvata.

Ја морам да извадим кинту што сам данас дао у шпанце, па имам још мало времена да одлучим. Мада мислим да ће комшије вечерас стићи до победе

Ја морам да извадим кинту што сам данас дао у шпанце, па имам још мало времена да одлучим. Мада мислим да ће комшије вечерас стићи до победе

Gruvaj na Hrvate..glatka pobeda u najavi..

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1167-1832838-1197 sta mislite, da li dobijam???
Sutra verovatno uplacujem slican ,,siguran,, tiket

Poslednja izmena:
Иста прича, мрзим више Барсу и Шпанију него што волим било кога али добра квота ме натерала да се кладим ***...

10304980_10152174070321519_4161104891955326423_n.jpg

Otresle ih komšije kao slinu :)

:d

[YOUTUBE]jaDKTRJ3XTk[/YOUTUBE]

@hsv
buaahaahaa :)

Cile je odusevio igrom i podrskom navijaca. Na Marakani je bilo skoro 80.000 navijaca od toga vise od pola cileanaca, bilo ih je bar 40.000 :eek:

Poslednja izmena:
Brazilac sa tabletom na kraju meca je pobedio :d

Spanci su mi bili bas smesni, neko spomenu premor, verovatno je ili to ili nedostatak motivacije bio problem - ne znam. Ali svakako su izgledali kao balvani, niko nece da se pomakne i potrci za loptom, chileanci se ubise od trcanja i zasluzeno ih pobedise :)

BqaRxbDCIAEF4JI.jpg:large

:d

Ima nas koji navijamo za Čile :p

Još na početku SP-a sam rekao da navijam za Čile, Urugvaj, Portugal i Italiju :D

Mene su pridobili čileanci, od sada navijam za njih.
Pre prvenstva su mi najbliži bili Kolumbija, Italija, Brazil i ne znam zašto Amerika, baš bi voleo da Klinsman daleko dogura..

Poslednja izmena:
U porazu Spanije umor/premor je ucinio svoje.

ako nije umor Englezima ili Belgijancima, teško da Španci mogu da se vade na to.
Jednostavno nešto se desilo u svlačionici. možda ne vole što im je kosta tu, ili su bojkotovali što Xavi ne igra prvu, šta god.
I dalje mislim da su Juanfran i Mata trebalo da počnu svaku, kao i da je trebalo da pozove Llorentea.

U svakom slučaju drago mi je što su ispali. Još Brazil, Arg i Holandija i milina. :D

Kakav umor. Pa Englezi onda imaju 3x veci umor.

Jednostavno nemaju zelje... Ko sta da im kaze .. Reci ce : 3 puta za redom prvaci.

Dok se kod Nemaca na primer uvek vidi ogromna zelja za pobedom

Teško je motivisati se posle toliko uspeha, a pri tome kada se vlada tako dugo dođu do stanja misli gde očekuju da im je za pobedu dovoljno da se pojave na terenu, lako se zaboravi koliko se treba giljati da bi se došlo do vrha, individualni egoizam proradi kod igrača. To se desilo i francuzima posle osvajanja SP i EP imali smo mi takve primere i u našoj košarci.

Сада баш гледам на сајту преко ког се кладим квоте

Уругвај - Енглеска 1(2,3квота) Х(2,84квота) 2(3,9квота)

Притом на овом сајту квоте функционишу по принципу сви дају своје улоге, кућа узме 5 посто и 95 посто се дели равномерно победницима. Да ли је могуће да људи оволико фаворизују Уругвај?

Имате ли какво мишљење о Колумбији и Обали Слоноваче и Јапанцима и Грцима?

Kad youtube skida WC klipove bukvalno 10 sekundi nakon postavljanja, tu je RUTUBE.ru << savet svima koji hoce da vide preglede i golove.

elem, ja ne znam sto se svi toliko odusevljavaju Ochoa-om, kada je zapravo imao JEDNU intervenciju i odbranio Nejmarov heder. SVE ostale odbranesu ga bukvalno pogodile.

na golu od 7 metara treba znati kako da te lopta pogodi. zbog toga neko gleda kako mu lopta prolazi liniju, a nekoga uvek udari.
ili to ili njegova muda imaju planetarno jaku gravitacionu silu

elem, ja ne znam sto se svi toliko odusevljavaju Ochoa-om, kada je zapravo imao JEDNU intervenciju i odbranio Nejmarov heder. SVE ostale odbranesu ga bukvalno pogodile.

Nisam gledao, ali kazu da je u Francuskoj briljirao, pogotovo na utakmici protiv PSZ-a.

+1 subtractor
I Akinfejeva je pogodila lopta pa nije bilo vajde od toga.

Mislio sam da ne moze da bude gorih od golmana Gane (vs USA) i Ekvadora (kod gola Svajcarske zastitio lice rukama?!) ali se pojavio Akinfejev a ni Kasiljas nije daleko odmakao. Sinoc je Cileu bukvalno poklonio drugi gol dodao im loptu.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno