Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne bi ja tako lako otpisao Liverpul iz trke, ali je to za Čelzi tačno.

"The confusing Markovic Benfica/Chelsea ownership situation is explained in today's @Record_Portugal. Benfica own 50%, a fund 50% but Chelsea have option to buy Benfica's 50% share (which cost Benfica €6.5m) for just €7.5m. If Benfica sell to other club can set any price."

Ko god da pobedi u toj borbi biće na velikom dobitku:

Fantstico_Golo_de_Markovic_Ben_db9a6be187fb634f266a8304b2e0dcd2.gif

cekaj,pa jel' celzi ima pravo prece kupovine,nezavisno od bilo koje ponude drugog kluba?fazon ako sad liverpul ponudi lupam 50 milja i dalje celzi moze u svakom trenutnu za 7.5 milki da otkupi celi ugovor?

Tako je.

Pa pazi dvojno vlasništvo je dosta konfuzno ali na osnovu ovoga "Chelsea have option to buy Benfica's 50% share" rekao bih da da.
Moraš da kupiš pre svega od Benfike da bi doveo Lazara, a Čelzi "ima opciju" odnosno pravo da bude prvi kupac.

Mnogo me vuce na to da ce Svajcarci pocepati Ekvador, svrbe me ove dve crvene u dzepu. Sta mislite?

@scouser
Estadio Nacional, Brasilia "difficult humid midday playing conditions"
Ovo mi izgleda kao teže po Švajcarsku, ali ti ne bih znao reći. Milion puta se pokazalo da su bilo kakve prognoze u fudbalu nezahvalne.

Uticaj poraza na selektora Španiije pre i posle meča :d

BqFJ74HCQAE4fNM.jpg:large

Četiri selektora najviše cenim na ovom prvenstvu. Za sada su opravdali moje poverenje trojica Skolari (Brazil), Pekerman (Kolumbija), Prandeli (italija)...
Još čekam šta će da uradi četvrti...

klinsmanncelebrate.gif

Poslednja izmena:
Ovaj Del Boske i Skolari, das im prljavu potkosulju i Lav Pivo u ruku, mislio bi da su iz nekog naseg sela :d

Poslednja izmena:
Argentina nije primila gol poslednjih 5 utakmica. Do sada smo videli da tim koji igra bolje i ima veru u svoju igru, pobedi na kraju.
Vidim 1-1 jedino kec na poluvremenu ne vidim ako BIH da gol u prvom poluvremenu. Mislim da će ARG da stisne jako u prvih 7-8 min, a posle da prividno opusti pritisak kako bi se BIH oslobodila i krenula malo napred. Naravno trikovi su zaštitni znak ARG ali ne verujem da će da se služe takvima da naprave penal ili isključenje. Vera u same sebe (dobar stručni štab) im to neće dozvoliti i neće biti pod pritiskom i ako prime gol, slično kao BRA vs CRO.

80% sam siguran u 1-1, ovo mi je tip dana i za danas i za sutra.
10% stavljam na rezultat 3:0
10% na 4+

Za FRA ne znam šta da mislim, ne igra im Riberi i Nasri, Benzema mi je rupa već neko vreme, verujem da će pobediti ali ne smem ništa da igram. Možda bude i 5:0 ali ipak je FRA daleko od BRA po kvalitetu. Sve zavisi od toga kakav je moral u repki FRA... A to možemo da vidimo tek posle prve utakmice.

Mnogo neizvesno prvenstvo po izjednacenosti timova, iako brazil ima prednost domaceg terena. Bice ovde paklenih utakmica

Po cenu da ispadnem lud, smatram da ce Bosna da iznenadi. Ako ne veceras, onda prolaskom grupe.

I ne samo to, po proseku golova najefikasnije prvenstvo od Švedske '58.
Pojma nemam na šta liči Bosna kao tim, ali imena Begović, Spahić, Pjanić, Džeko... plus Pape Sušić obećavaju dosta toga, baš me interesuje kako će proći večeras.

Cisto sumnjam da ce nesto biti od toga... Znas zasto? Celzi :) Oni imaju svaku prednost kupovine ispred svih ostalih klubova. Kao npr Junajted sto ima prednost kod Sportinga.

A verujem da ce Murinjo uraditi sve kako bi oslabio svoje protivnike. Kao sto je uradio i sa Vilijanom i sa Salahom.

Markovića je Pini Zahavi kupio od Partizana za 7.5m i onda ga je prodao Benfici za 10m (proverena informacija). Zahavi je u odličnim odnosima sa Čelzijem, tako da ako Čelzi pomisli na Lazara on je njihov, a i dobro se zna da je Lazar veliki Čelzijev fan, pitanje je koliko se njemu ide u Liverpul...

Ajde da ne smaramo o transferima više, ipak je Svetsko Prvenstvo u pitanju :D

Da li su mogli neku veću tablu da nađu, mislim ako ovo čudo padne ima da lomi kosti

photoe.jpg

Za Ekvador su glavni igrači oba krila, centarfor Ener Valensija i levi bek sa desetkom na dresu koju je opravdao sa onim centaršutom za prvi gol

_75542492_ecuador(vswitzerland).png

Imaju Francuzi sasvim finu ekipicu... ocekujem dominaciju Pogbe i Grizmana.

Ne kladim se ali ocekujem 3+ kod FRA. A kod ARG-BiH, GG1. :)

Svajcarci osteceni... Ako neko zna neku kladionicu gde se moze kladiti na sudije koji ce upropastiti utakmice, neka napise. Najgore prvenstvo sto se sudjenja tice.

1153xxxxx Keš Račun
------------------------------------------
[3/3]
1108 15-06 03:00:00 Cote d Ivoire-Japan
Golovi 2-3 2,00
1109 15-06 18:00:00 Switzerland-Ecuador
Golovi 2-3 2,00
1110 15-06 21:00:00 France-Honduras
Golovi 2-3 1,99
------------------------------------------

15-06 01:21:31

Po 6 put cekam jednu utakmicu :)

Aregntinu ocekujem ili kiks ili ce bas da pokida

N3n0 : To sam se i ja cudio kad sam video na prvoj utakmici.

Poslednja izmena:
Što odigra 2-3 na francuze kada su Jamajci utrpali 8 :d

@durlancity
Stvarno izgleda regularna situacija...

Au dobiše Švajcarci u 93', fenomenalna odluka sudije da pusti prednost.

Ne bi ja sudije stavljao u prvi plan, greške se dešavaju a meč kada su Meksiku poništena dva gola je odigran po pravom potopu nije ni sudijama lako da u takvim uslovima budu bezgrešni. Uostalom svi greše evo ovaj Ekvadorac je imo 100% šansu uprskao i iz kontre ostaše sa 0 bodova...

Šta znači selektor-stari lisac.
Hicfeld ubacio Mehmedija i Seferovića i rezultat je tu, oba su mu doneli golove u roku od par minuta nakon zamene i 3 boda..

Poslednja izmena:
Sad je kasno .. :)

ja sinoc pukoh na Live na X engleska-italija, kad je bio 3.50 odigrah. malera ..al nisam puno. U svakom slucaju ako josbudem bilo sta uplacivao, iskljucivo Live igram.

EDIT - Što se tiče današnjeg dana:
Ima li šanse ECU pored SWZ? SWZ dobili PER 03.06.2014, bili prvi u grupi bez izgubljene utakmice... ECU primio 3 gola od AUS, izgubili od MEX sa 3 primljena gola... Deluje mi najsigurnije da SWZ daje gol mada je sigurno tu bedna kvota. 1&T12+ deluje lepo (3,45)...

Samo da se pohvalim! :) Opet sam vam predložio lepu kvotu i prošlo je, do duše u zaostavnom vremenu. ;)
Naravno da nisam sam sebe poslušao i nisam odigrao ovo. :S:

EDIT: padaju kvote i na FRA i na ARG, izgleda da su velike uplate.

Poslednja izmena:
ja sinoc pukoh na Live na X engleska-italija, kad je bio 3.50 odigrah. malera ..al nisam puno. U svakom slucaju ako josbudem bilo sta uplacivao, iskljucivo Live igram.
Najpametnije, ako oces singl.
Procent dobitka na live mi je mnogo veci, nego before game.
PRe pocetka utakmice ne znas mnogo, dok vec posle 20 minuta igre je mnogo cistija situacija, a kvote su iste ako ne i bolje na 1 i 2, malo manje na x.(naravno govorim dok je 0 0)

Honduras najavio tim sa bivšim zvezdašem Garidom. Sem njega u timu su i Vilson Palasios (nije prošao probu u Zvezdi zbog para) i centarfor Karlo Kostli koji se pominjao kao moguće pojačanje Zvezde pre par sezona.

Poslednja izmena:
Pa pazi dvojno vlasništvo je dosta konfuzno ali na osnovu ovoga "Chelsea have option to buy Benfica's 50% share" rekao bih da da.
Moraš da kupiš pre svega od Benfike da bi doveo Lazara, a Čelzi "ima opciju" odnosno pravo da bude prvi kupac.

u sustini on je vec celzijev,jer sumnjam da zbog 7.5 milki ce ga puste,pa sve da daju benfici toliko i da ga proslede van engleske za iste pare samo da luzerpul ne bi pojacavali. :) u prevodu od luzerpula nista,bez da se ocepe za neku suludu cifru da daju celziju,sto mi za markeca nije realno.

i da,treba jedna gneralna tema za fudbal. :)

Pa nek ostace ova, kad se zavrsi SP i ako se pokaze da je ok, bez bljuvotina , vredjanja , svadje i slicnog

Centarhalf Hondurasa Viktor "Muma" Bernardez ima prilično lošu reputaciju, možda pokaže nešto i večeras

Muma%202.jpg

iZUgVlPJNtpvC.gif

Ja jedno znam.
Kome dosude penal od sada, nece mu padati na pamet da ga da :), posle Hrvatske , Spanije , Urugvaja :)

Francuska povela iz penala. Odoh stavim sto imam na Honduras :)
Imacu opet sve x 52

Sedam kamera postaljveno a gol tehnologija mi se cini losa

Poslednja izmena:
Meni isto ovaj drugi gol sumnjiv, ali ako tehnologija kaze da jeste, onda jeste. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno