Ja cu doci samo ako Filipenko kaze koliko se ugojio od oktobra?![]()
A ti si sigurno smrsao :d
Vidim da cu morati da trcim za dvojcu... hehehe
Pogledajte vremensku prognozu.... koji dan ce biti topliji dana ce i da se igra!
Ako me secanje sluzi to bi trebalo da bude subota sto znaci ultra fast dogovaranje za sutra u 11h!
Mozda i David dodje... samo da se naspava :d
Ja u subotu ne mogu, a od te liste otpalo bi još barem troje. Nemojte te subota + nedelja varijante, prošli put smo probali pa nisu svi došli ni u subotu a kamoli u nedelju. Pored toga, sutra će kiša a u nedelju će biti lepo vreme.
Dakle nedelja u 11h! ...
O svašta. Samo prenosim šta sam čuo na prognozama. U tom slučaju lepo se provedite sutra.Pa ti dodji u nedelju.... :d a mi cemo da igramo sutra u 11h... malo kise ne skodi... a da ti si "secerlema"
Uostalom ne znaci da ce padati, postoji 60% sanse da hoce a moze da pocne posle podne a ne u terminu nase igre... zato u subotu u 11h!
Takodje ne mozes da tvrdis da ce u nedelju biti lepo vreme!
Nemoj da sabotiras subotu zato sto ti ne mozes!
Ahahahhahha vidim da si i dalje u tim gay vodama,ne znam sto si se danas naljutio na MSNu kad sam ti rekao da necju da idem sa tobom u Ferencvaroš,glup gest al dobro.Zar Mistiks ne ide na neki gej festival u Ferencvaroš?
al covek nije mogao da izdrzi da ne odradi bar neki indijanski ples kisi i domacje dodolisanje.Nemoj da sabotiras subotu zato sto ti ne mozes!
evo da se javim da cju docji ali dva uslova treba da se ispune,da mi sutra bude dobro ,posto sam slogiran ovih dana i da ne pada kisa i eto mene,donosim i loptu.Sto se tice sisice Milana njega danima ne vidjam na msn-u stalno je idle.
over & out.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari