Šta je novo?

FUDBAL - dogovori - 2007

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
guess who :smoke:

Ja cu doci samo ako Filipenko kaze koliko se ugojio od oktobra? :p

Poslednja izmena:
Ja ću doći, pa makar i cifra koju Filipenko kaže bila preko 30. Što se mene tiče, možemo i u subotu, ako ste za...

EDIT: Da ne bude kišovita nedelja, pa da onda plačemo za subotom.

Poslednja izmena:
Ja cu doci samo ako Filipenko kaze koliko se ugojio od oktobra? :p

A ti si sigurno smrsao :d
Vidim da cu morati da trcim za dvojcu... hehehe

Pogledajte vremensku prognozu.... koji dan ce biti topliji dana ce i da se igra!
Ako me secanje sluzi to bi trebalo da bude subota sto znaci ultra fast dogovaranje za sutra u 11h!

Mozda i David dodje... samo da se naspava :d

Poslednja izmena:
Neka bude nedelja da bismo imali vremena da animiramo još neke ljude. Ugojio se nisam, i dalje sam pokretan, graciozan i ultramobilan. Pride, odišem strašću prilikom svakog pomeraja.

Filipenko, 29. na spisku voljenog mu Djukica :d

A ti si sigurno smrsao :d
Vidim da cu morati da trcim za dvojcu... hehehe

Pogledajte vremensku prognozu.... koji dan ce biti topliji dana ce i da se igra!
Ako me secanje sluzi to bi trebalo da bude subota sto znaci ultra fast dogovaranje za sutra u 11h!

Mozda i David dodje... samo da se naspava :d

Ja sam kao zmiche. Smrsao sam i to dosta. :p

Ako ne bude pala kisa danas ili veceras sutra dolazimo ja i Zoran(i Mistiks ce verovatno da se sverca sa nama[profesionalcima] :D).

Zar Mistiks ne ide na neki gej festival u Ferencvaroš?

nemoj da bih doshao sutra na Adi, a da vas nema :d

shalu na stranu, ja dolazim, verovatno sa +1

Meni se izgleda da zima ponovo pocinje... Bio sam celog dana po gradu - i malo sa se smrzo.
Ako primate matorce - ponuda vazi.
Za nedelju.

Pa kakvo izjašnjavanje, nedelja sigurno. Sada sam pričao sa Mistiksom, gej parada mu je tek u utorak tako da će moći da dođe.

Kakva nedelja??? Mislim, kako samo nedelja? Nedelja sigurna, ali ja idem na Adu i sutra! Ko je samnom? Kiza+1, Milan, Zoran, Mistić, Cat, Ja... Filipenko, dođi i ti, što bismo čekali nedelju, kada nas ima?

To je osmorica. Čekamo da potvrde Mixi i Dule, kao i eventualno David, pa makar došao kasnije. I svako raspoložen je dobrodošao! Moramo da počnemo paralelno sa domaćim šampionatom!

Poslednja izmena:
Ja dolazim sigurno!

Dule tj. Cooler je bolestan tako da ne njega ne racunajte ovaj vikend!
Mozda dodje Dule aka Dull?

U koliko igramo u 10 ili 11h?

Poslednja izmena:
BTW, ako treba jos ljudi javite sto pre da bih mogao da ih kontaktiram?
Ipak bilo bi najbolje da nas je 10-12 pa da igramo svi full-time!

Ja u subotu ne mogu, a od te liste otpalo bi još barem troje. Nemojte te subota + nedelja varijante, prošli put smo probali pa nisu svi došli ni u subotu a kamoli u nedelju. Pored toga, sutra će kiša a u nedelju će biti lepo vreme.

Dakle nedelja u 11h!

P.S. Mistiks vam poručuje da nije fora da ga prozivate za gej paradu i da neće da dođe ako tako nastavite. Takođe pozivam na toleranciju prema drugačijima od sebe.

Poslednja izmena:
Ne mogu ni ja u subotu. U nedelju: gde je okupljanje?

Ja u subotu ne mogu, a od te liste otpalo bi još barem troje. Nemojte te subota + nedelja varijante, prošli put smo probali pa nisu svi došli ni u subotu a kamoli u nedelju. Pored toga, sutra će kiša a u nedelju će biti lepo vreme.

Dakle nedelja u 11h! ...

Pa ti dodji u nedelju.... :d a mi cemo da igramo sutra u 11h... malo kise ne skodi... a da ti si "secerlema" :D

Uostalom ne znaci da ce padati, postoji 60% sanse da hoce a moze da pocne posle podne a ne u terminu nase igre... zato u subotu u 11h!
Takodje ne mozes da tvrdis da ce u nedelju biti lepo vreme!
Nemoj da sabotiras subotu zato sto ti ne mozes!

@Cat
Ides na Adu kod kruznog toka imas terene za mali fudbal i onda od jednog do drugog i pitas jestl vi sa bencha!
Nazalost nece doci Filipenko sa svojim "bojlerom" koji sluzi kao znak prepoznavanja :-devil-:
... ma najdeblja ekipa i to je to :d :d :d

Poslednja izmena:
Pa ti dodji u nedelju.... :d a mi cemo da igramo sutra u 11h... malo kise ne skodi... a da ti si "secerlema" :D

Uostalom ne znaci da ce padati, postoji 60% sanse da hoce a moze da pocne posle podne a ne u terminu nase igre... zato u subotu u 11h!
Takodje ne mozes da tvrdis da ce u nedelju biti lepo vreme!
O svašta. Samo prenosim šta sam čuo na prognozama. U tom slučaju lepo se provedite sutra.

Zar Mistiks ne ide na neki gej festival u Ferencvaroš?
Ahahahhahha vidim da si i dalje u tim gay vodama,ne znam sto si se danas naljutio na MSNu kad sam ti rekao da necju da idem sa tobom u Ferencvaroš,glup gest al dobro.
subota ftw.

Filipenko u opste ti nije fora sto s dodolisao pa sad ne mozemo da igramo fucu..cccccc:D
lepo reko gos'n pole
al covek nije mogao da izdrzi da ne odradi bar neki indijanski ples kisi i domacje dodolisanje.:p

Poslednja izmena:
Šta ćemo sada, kada ste prošli kako sam i rekao da ćete proći? Poslušaćete li vapijući glas razuma i okupiti se u nedelju, kada će vreme biti vedro i fino?

Pa šta, hoćemo li doći samo nas dvojica? Milane, Mistikse, Dušane...any1?

U koliko h se nalazimo?
I dajte da se prebrojimo da nas ne bi bilo samo 4-5!

Poslednja izmena:
evo da se javim da cju docji ali dva uslova treba da se ispune,da mi sutra bude dobro ,posto sam slogiran ovih dana i da ne pada kisa i eto mene,donosim i loptu.Sto se tice sisice Milana njega danima ne vidjam na msn-u stalno je idle.
over & out.

Poslednja izmena:
evo da se javim da cju docji ali dva uslova treba da se ispune,da mi sutra bude dobro ,posto sam slogiran ovih dana i da ne pada kisa i eto mene,donosim i loptu.Sto se tice sisice Milana njega danima ne vidjam na msn-u stalno je idle.
over & out.

Milan ce doci nista se ti nebrini.

Ja sam naravno tamo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno