- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 1,170
Znachi i na poslu i kod kuce u slichno vreme je krenulo isto da mi se deshava. Jednostavno, ikone na deskopu nikako nece da ostanu tamo gde ih stavim. Ne posle restarta, vec on sam resetuje posle nekog vremena. Naravno, nije ukljucheno auto arrange, sve stoji kao i uvek, ali one se redovno resetuju na levi deo ekrana shto me izludjuje. Nemam ih malo pa ne mogu svaki put da trazim gde je shta, a znam napamet kako sam ih sam poredjao.
Redovno chistim gluposti spybotom, NOD je uvek aktivan i problema nemam sa tim. Ali najchudnije shto mi se to na poslu deshava isto, sve mislim da je zbog nekog updatea, **** ih update.
Jel ima neko ideju kako da reshim, ili cu morati dva reinstalla da radim, shto mi uopshte nije interesantno.
Redovno chistim gluposti spybotom, NOD je uvek aktivan i problema nemam sa tim. Ali najchudnije shto mi se to na poslu deshava isto, sve mislim da je zbog nekog updatea, **** ih update.
Jel ima neko ideju kako da reshim, ili cu morati dva reinstalla da radim, shto mi uopshte nije interesantno.