Šta je novo?

FTL (Faster Than Light)

Kad zasrase ovi veliki, bar ovi mali da izbacuju prave stvari. Postadose ljudi preko noci legende. Eto sta je dobra ideja i realizacija.

Imali neko neke razradjene taktike? Tipa prvo na mom brodu nadogradim ovo pa onda sve ostalo ili sta se prvo gadja ( i sa cim ) na odredjenom protivniku.
Odigrao sam desetak puta, nikako da stignem do zadnjeg sektora, mrzim solarne baklje.

Ja kao jedan od prvih apgrejdova uzimam onaj za vrata, jer kada upadnu na tvoj brod, teže otvaraju vrata i možeš lakše da ih pogušiš.

Evo ti taktika - 1 ION top MK2 + 2 x Burst Laser MK 2 (ili 3) + Shield na 3 + neki bacac raketa, Sensor +1, Oxygen +1, 6 clanova posade (Kerstel).

Opalis Ion topom u shield generator i time ga suspendujes na 5-10 sekundi a onda opalis 2 burst lasera u naoruzanje i recimo shield generator ili oxygen (ili sta god vec) + drmnes raketu = pobeda. Augmentacije:
1. Instant punjenje naoruzanja pri sletanju na sledecu planetu
2. 10% vise na scrap

I nema zime :)

Ja kao jedan od prvih apgrejdova uzimam onaj za vrata, jer kada upadnu na tvoj brod, teže otvaraju vrata i možeš lakše da ih pogušiš.

Glede borbi, posaljes dvojicu i navuces ih u med bay i tu je kraj price :)

Dosta lako se dobije onaj mothership. Teleport clanova posade direkt u sobe sa naoruzanjem (odvojene su od ostatka broda) i osteti mu se jedno po jedno i na kraju samo strpljenje :)

Kada bezis od pobunjenika, treba se truditi da obidjes sto vise sistema u sektoru p eventualno i da zadjes u opasnu zonu (pod uslovom da imas dobar brod). Na taj nacin se trenira posada. Npr, pilot na expert nivou i masinac kod reakotra na expoert nivou sa nabudzenim upravljanjem, mozete da izucete 55% evade i velike su sanse da ce protivnici da vas omase.
Isto tako ako naletite na brod koji je slican vasem gde niko nikome ne moze da probije stitove, ostanite malo da se napucavate pa onda Jump. Dok se napucavate, posada se uvezbava pa im rastu skilovi.

malo je tesko sprovoditi taktiku sa vrstom naoruzanja kada ti je dostupnost oruzja randomizovan (lol) nisi nikad siguran sta ces kupiti i gde sta da kupis i da li ces imati para da kupis kada bude u ponudi :) ali neki osnovni principi su ok

ne znam da li sam imao dve partje sa istim oruzjem na brodu :)

Imam ovu igru na Steam-u i nemam NIŠTA drugo da kažem osim da je fantastična, užasno zarazna i lepo osmišljena. Od mene čista desetka, nema šta. :) Ako bi neko hteo da je isproba onako, legalno, može PM za Steam ime, pa ću vec tom nekom da poklonim primerak :d

Ima trainer za steam verziju igre :)
Do sada otkljucah brod od onih Engi-ja i od Zoltana (sa njima treba da prospes neku pricu o miru )...
Iako mi je teska igra - ima car da te vuce da igras i igras ;)

Ovo je prva uspesna Kickstarter igra. Suska se da ce biti iOS verzije.

Jel ima neki update? Nisu optimizovali rendering pa graficka umire.

Samo da javim da ova igra leti i na "old fashion P4" ali sa SSD-om, samo pogledajte opis moje makine :):)
Hladan start, ono ucitavalje krece na ~10-11s, a do opcija se stize za ~25-26 sekundi, merio sam stopericom.

Sjajna igra btw :p

Poslednja izmena:
Fenomenalna igra. Uzeh za preko steama nedavno na sniženju od 50%, vredi i punu cenu.

Svi koji su se odusevili sa ftl-om poludece kad stigne starfarer... Ja sam dao lovu za neku betu koja se idalje razvija' i mogu reci da je predobra igra... Spominjem to ovde jer su igre slicne mada je starfarer daleko obimniji i dublji

A tek kada stigne Star Citizen, to isto u full 3D ;)

nekako ne vidim da ce biti to isto :) cak ni slicno al ok ako kazemo vozis brod u svemiru onda - da :d a svi znamo da cim vozis brod u svemiru ne moze lose da bude !!

Svi koji su se odusevili sa ftl-om poludece kad stigne starfarer... Ja sam dao lovu za neku betu koja se idalje razvija' i mogu reci da je predobra igra... Spominjem to ovde jer su igre slicne mada je starfarer daleko obimniji i dublji

Jel to ovo? :)

[YOUTUBE]foklpwLu7v8[/YOUTUBE]

Aj sheruj kod samnom samo da je probam pa ako valja da je kupim :)

Ja za ovo nisam znao, ekspanzija izasla, ima cak 8 meseci!

Jel neko probao?

Jesam ja. Odlicna je. Dodali su i Hard tezinu. Dodali su jos novih questova, nova oruzja, nove brodove. Topla preporuka.

sve je isto, samo malo upeglano. par dodataka korisničkom interfejsu, nešto malo dorađen i produbljen gameplay, dodato par stvari, tehnologija, cela jedna rasa...

od odlične igre napravili još malo bolju ;)

Nazad
Vrh Dno