Šta je novo?

FTL (Faster Than Light)

Alex

Znamenit
Učlanjen(a)
15.08.2000
Poena
1,255
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 9800X3D | Silent Loop 3 360
Matična ploča
B850M AORUS ELITE WIFI6E ICE
RAM
Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
GPU
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING
Storage
2x KINGSTON 1TB KC3000 SKC3000S/1024G
Zvuk
HyperX Cloud 2 | AltecLansing 2.0 Curved
PSU
Corsair SF1000 ATX 3.1
Kućište
Lian Li DAN A3
Monitor
Gigabyte FO27Q2 | Dell S2721DGFA
Miš & tastatura
G502 X Lightspeed | Keychron K8 Pro
Ostale periferije
LG 65G3, Q990C, PS5
Mobilni telefon
Galaxy S23+
Pristup internetu
  1. Optički internet
Jedna veoma zanimljiva igra koja nam stiže od dvočlanog tima. Inače igra je izašla juče i "teška" je 170MB

photo-full.jpg

Official web page: http://www.ftlgame.com/

Description: 
FTL (Faster Than Light) is a spaceship simulation real-time roguelike-like game made by Matthew Davis and Justin Ma (@jarmustard) with music/sound by Ben Prunty. 

You control a starship tasked with a crucial mission to save the Federation. 
To survive hostile environments and deadly foes, you will need to balance power between systems, manage your crew, and upgrade the ship.

[YOUTUBE]P-SnIhpCm5w[/YOUTUBE]

Hteo sam da odigram 15 minuta, zezao se tri sata. Opako zabavno...

Igra je bas simpa

Odlična igra. Nije uopšte laka :)
Upravo su mi upali na brod, morao sam ceo brod da provetrim i ostao mi je samo jedan član posade.

Posto je i za.linux, prodaje se preko humbleindibundle, kupio sam za.9$ ... valjda cu stici da je pogledam

Odlična igra. Nije uopšte laka :)
Upravo su mi upali na brod, morao sam ceo brod da provetrim i ostao mi je samo jedan član posade.

Avantura usamljenog kapetana nije dugo potrajala, ugušio se ili podlegao opekotinama (nisam siguran) posle dobijene borbe :)

Hahahaaaa. Ja sam pokusao da provetrim brod iz zezanja, ali sam se zagledao u potpuno druge stvari i ocitavanja i pogusio sam posadu :)) Od mene 10+ za igru. Nenormalan broj kombinacja i situacija. Najjace kada brod uleti u neku nebulu ili sta vec, pa polude instrumenti. Sumrak covecanstva.

Ništa mi ne pričaj. Kada sam ostao sa jednim članom bio sam na kraju jedne deonice i mogao da biram ili u hostile ili u nebulu da idem. Ja izaberem nebulu, a pri tom nisam imao ništa goriva tako da sam odmah morao da šaljem distress signal da me neko nađe i da mi gorivo :)

Da li ste možda bili na onoj planeti sa konjićima sa 6 nogu? Ja sam pokušao da pričam sa njima i oni su me odveli do resursa i dali mi novog člana posade. Ali video sam na netu da je neko uradio isto to, ali umesto da dobije sve to, konj ga je izgazio na smrt :) Ne znam od čega to zavisi?

ODLIČNA IGRA!!!

Uhh, kako bi ovo leglo na mobilnim telefonima ili tablet uredjajima.

Uf, tesko da ce da bace ovo na tablete i na mobilne uskoro. Jedino ako ne upumpaju jos dukata u projekat. Nego, jel neko od vas do sada pokupio i nekoga aliena iz sistema?

Uf, tesko da ce da bace ovo na tablete i na mobilne uskoro. Jedino ako ne upumpaju jos dukata u projekat. Nego, jel neko od vas do sada pokupio i nekoga aliena iz sistema?

Aha, engi rasa duplo brze popravlja (slabiji je u tuchi), onaj sto lici na mrava se bolje bije kad upadnu u brod nepozvani gosti (ali sporije radi repair), onaj sto svetli u mraku daje STRUJU modulu u cijoj se sobi nalazi (ali ima manje HP), a onaj veliki kameni ima vise HP i ne moze mu vatra nista (+ima jako cool animaciju kako skace na plamen da bi ga ugasio :D)

Za mene, kao Star Trek fana ova igra je ultra zabavna i zarazna :D

Igrica je super , ne pamtim davno kad sam se zadubio par sati u neku igricu. Samo me malko nervira sto ne moze full screen , nece da rasiri sliku :(

Odlična igra :)
Meni radi full screen normalno. Samo izaberi u opcijama i restartuj igru.

Nece da je razvuce preko celog ekrana , gledao sam na njihovom forumu da se dosta ljudi zali oko toga a i zato sto igra nema frame limit pa ima veliku upotrebu GPU-a.

Meni je neupotrebljivo sporo. Choppy&Laggy inc. CPU je i5 al me verovatno zeza grafika, matori x850xt.

Ovakva grafika moze da opusteno kliza na prepotopskim graf. kartama. Stvarno su zabrljali.

Igra je uzas! Ne mogu da se odvojim od kako se vratio s posla!

Haha koja zaraza *** :) Za nas ljubitelje Star Treka ovo je pravo otkrovenje!

Ja sam die hard fan star treka i jedva cekam da instaliram ovo i da vidim o cemu se radi, posto ne mogu da verujem koliko ste se svi navukli ovde :)

Malo su počeli da me nerviraju random ishodi event-ova. Bilo bi dobro da se to malo više razradi, da mogu da biram koga ću da pošaljem, da ishod zavisi od iskustva posade i tako neke stvari.

Iskreno, ne vidim kakve ovo veze ima sa Star Trek-om. Više mi vuče na Firefly :p

pa zbog ovih vrata sto se otvaraju :p

A vrata koja se otvaraju na stranu su tako ključan element Star Trek-a... :p

ovo je fantazija, boje mi se tope od piljenja u monitor

Nazad
Vrh Dno