Šta je novo?

FSB 500 puca grafika

Pa nemoz' da postigne dobar airflow da oladi napajanje, pa onda zbog temp vrti fan na 2000rpm ... napajanje je nesto 1300-2000rpm fan... PWM. Od kako sam isekao mrezu sa "poda" radi kao ludo, jos samo da mi stigne Accelero S1 i da ucutkam ovu prokletu karticu koja fijuce kao luda na 6% fan speed :D

pocinjem da se ladim sto se tice haf-a totalno... :trust:
moze li se 12ka staviti ispod resetke, ne pada mi na pamet da secem dok ne istekne garancija

pocinjem da se ladim sto se tice haf-a totalno... :trust:
moze li se 12ka staviti ispod resetke, ne pada mi na pamet da secem dok ne istekne garancija

Jedino da stavis ispod kucista. Sto ne bi seko? Kakava garncija, na gomilu lima i plastike?

Montiram 9600gt oa cu probati.

pa valjda i ventilatori na njemu imaju garanciju, gde cu kupiti rezervni 20cm vent:trust:
zamisli da sam sekao ovog anteca, ko bi ga kupio? kazem, eto meni je ovako lepse :d

pa valjda i ventilatori na njemu imaju garanciju, gde cu kupiti rezervni 20cm vent:trust:
zamisli da sam sekao ovog anteca, ko bi ga kupio? kazem, eto meni je ovako lepse :d

Ventilatori se tako sporo okrecu da ce trajati 100godina, ne brini zbog toga.

Isti problem i sa 9600GT sistem je nestabilan cim FSB predje 401, pucaju igre.
Definitivno je problem ploca relacija chipset-grafika.
Sacekacu jos malo Phenom II mozda je bolji od i7, kada menjam plocu kupicu neku overklokersku ne ove jeftine.

Nema sanse preko 400 ni sa 1 modulom.:mad::mad::mad:
Kakav krs od ploce.

Poslednja izmena:
Bila je neka fora sa FSB 400 na P965 cipsetu. Ne mogu da se setim tacno.
Kod tebe FSB398 npr radi bez problema?

Nisam probao 398, probao 401, 405, 410, 420 nece da cuje, pukne gafika.

Kazem ti, na P965 je magicna cifra bila tih 400MHz. To ne bi trebalo da vazi za P35, ali probaj 395 npr, nista te ne kosta...

Ne verujem da je do P35 cipseta.Ja imam DFI Blood Iron P35 plocu i ovaj moj procesor bez problema radi na fsb-u mnogo vecem od 400 mhz.Trenutno stoji na 450mhz,ali nije problem do cpu-a vec do memorija koja ne moze vise(barem ne kad su sva 4 modula tu).
Ne mogu nista da ti tvrdim za e8500 procesor jer ga nemam trenutno.Trebalo bi da mi stigne e8500 do kraja nedelje,eventualno pocetkom sledece pa cu da probam kombinaciju P35 + e8500 + ATI 4870.

Probaj pa javi, inace menjam plocu cim mi se ukaze prilika da ovu lepo ozenim.
Sutra cu uzeti GELI memoriju pa probati sa njom mozda proradi.

Poslednja izmena:
Vrh Dno