Šta je novo?

Frontier Shinobi PC Case

IzNoGooD

Čuven
Učlanjen(a)
20.08.2003
Poena
860
Dakle, gde ima da se nadje ovo kuciste:

CSX861.jpg

link ka proizvodjacu http://www.frontier.com.tw/htm/product/09a/SHINOBI.htm

Ako ti nije cimanje, kontaktiraj nekog u Grappolo-u, oni uvoze Frontier.

hvala, probacu u ponedeljak, ali mi ostaje problem sto bih najpre zeleo da vidim kuciste pre kupovine... lepo je gledati sliku, ali stvarnost zna da razocara..

Tesko da ces kod njih naci, stalno gledam njihov cenovnik i to kuciste nikada nisam video u ponudi.

Jel imaš neki bolji predlog gde da se raspita?
Ni ja ga nikad nisam video u Srbiji...

Kuciste koje trazis sam video uzivo kod PC Centra koji je i uvoznik za frontijer (Vito) . Kuciste je izuzetno lepo i kvalitetno, toolfree, obradjene ivice, metalna vratanca, displej sa plavim pozadinskim osvetljenjem, itd., i veoma se razlikuje od istoimenih kucista koja sam do tada video. Na moju nesrecu, a verovatno i nesrecu svih koji bi ga kupili, tada sam ga video, prvi, zadnji, i jedini put a nisam imao srece da ga kupim jer je stiglo samo u jednom primerku (sempl) i vec je bilo prodato.

koja je bila cena, ako se secas?

Ako je ovo onaj naš "pin", onda traži od njih da ti nabave koji komad. 😀

ma to je najgore, mozda bi i mogao da narucim i da cekam, ali sta kada dodje i oni me zovnu da platim, a ono nema veze sa slikom.

Tako sam i gledao Codegen 6218 i na slici lepo kuciste, odem u radnju - ono nema veze ni sa limom. pa moje iz 2001-ve ima kvalitetniju izradu.

Na to budi spreman. Ali idi negde vidi kako izgleda Gladiator ili Duke, ovaj Shinobi ne verujem da je ništa bolji što se tiče (kvaliteta) izrade...

pa mozda cu Gladiator i da uzmem. pisao sam u drugom topicu da jurim neko kuciste koje lici na woofer ili zvucnik.

zbunjuje me sto na njihovom sajtu ima nekoliko modela unutrasnjosti i bog te pita sta ce stici kada naruce. ipak bih da prvo pogledam i opipam pre nego sto izbrojim novac...

otvoren sam za predloge, ako mislite da predlozite nesto drugo, ali neverujem da cu davati vise od 50 evra, sve sa napajanjem.

У Бијељини има ово кућиште и цијена је 100Км (50Е) са напајањем. Ја сам планирао да га купим али нисам сигуран за квалитет саме израде, пошто нисам имао прилику да га провјерим детаљније (имам за сада доста квалитетно кућиште којем је једини проблем што нема мјеста за 12-ице). Иначе кућиште је љепше у приприроди него на сликама и споља изгледа доста квалитетно. Имао сам једно старије Frontier кућиште (ваљда DaVinci) и било је тешко њесра. Сад ако ти није проблем да се цимаш до БН можеш да га и овдје купиш пошто ти је то сат времена од БГ.

Poslednja izmena:
Što se Gladiator-a tiče, ja ga imam i mogu ti reći da je za tu siću sasvim pristojno, lim nije neki vrh, kao baš ni završna obrada, ali bolji od JNC, KME i šta-ti-ja-znam kojih jefninih konfekcija... Glavni adut mu je prostranost i zaista odlična provetrenost... Najveće mane su mu, osim napajanja (koje me ipak još nije izneverilo), loše rešen pristup prednjoj strani i teško odstranjivanje prednje maske, a u cilju zamene 12cm kulera koji je posle oko 6 meseci promukao naskroz, a nije bio tih ni na početku, kao i postavljanja optičkog uređaja ispod onih bzvz vratanaca (ja sam to rešio tako što sam ih odstranio... a ona srebrna plastika napred (krug koji daje izgled woofer-a) izgleda očajno jeftino, tako da sam ja to jednostavno izvadio...

У Бијељини има ово кућиште и цијена је 100Км (50Е) са напајањем. Ја сам планирао да га купим али нисам сигуран за квалитет саме израде, пошто нисам имао прилику да га провјерим детаљније (имам за сада доста квалитетно кућиште којем је једини проблем што нема мјеста за 12-ице). Иначе кућиште је љепше у приприроди него на сликама и споља изгледа доста квалитетно. Имао сам једно старије Frontier кућиште (ваљда DaVinci) и било је тешко њесра. Сад ако ти није проблем да се цимаш до БН можеш да га и овдје купиш пошто ти је то сат времена од БГ.

Da ima ga u Keopsu za 50e. Kuciste je niza klasa. Dosta klimavo, ostrih ivica. Na oko je jako lijepo, ali prvi fizicki kontakt sa njim otkriva sve. Prednost mu je sto je prostrano, dosta sire od prosjecnih kucista. Mada bolje dodaj jos 20e i pazari chiefteca ili anteca

Poslednja izmena:
Da ima ga u Keopsu za 50e. Kuciste je niza klasa. Dosta klimavo, ostrih ivica. Na oko je jako lijepo, ali prvi fizicki kontakt sa njim otkriva sve. Prednost mu je sto je prostrano, dosta sire od prosjecnih kucista. Mada bolje dodaj jos 20e i pazari chiefteca ili anteca

Оштре ивице ми нису проблем него ме занима да ли је баш климаво да производи непријатне вибрације приликом рада?

Оштре ивице ми нису проблем него ме занима да ли је баш климаво да производи непријатне вибрације приликом рада?

e sad ne znam, drzao sam ga praznog u rukama i nije mi ostavio utisak kvalitetnog kucista. Ono lijepo izgleda, ali bas lijepo. Ali hocu da kazem da je 50e mnogo za njega. Njegov kvalitet ne opravdava tu cijenu. Pogledaj malo ona kucista sto sam ti naveo u postu u temi "Sta da kupim"http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=143714 , tu su cijenom, a mnogo su kvalitetnija od Shinobija. Uz njega ide i neko no name kinez napajanje ali iskren da budem ja na njega ne bi ni fen za kosu prikljucio.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ako je uzivo kao i na slikama mislim da vredi tih 34e. Kuciste deluje vrlo lepo pogotovo onaj mali display koji sluzhi za ochitavanje temperatura 😛

Ako ga je neko probao, nek` podeli malo utiske 🙂 Konkretno, mene interesuje da li je napajanje buchno, ima li 12 cm fan i sl 😉

To kucishte je kao i svako drugo frontier samo shto je ljepshe. Kvalitet napajanja i samog kucishta je isto kao i kod ostalih frontier. Tanak lim, oshtre ivice. Kad sam kod frenda stavljao plochu u njega, vidno se krivi lim prilikom zavrtanja sarafa. Shiroko je kao i chif ali je nize. Pohvalno je shto ima dosta mjesta za ventove i to 12-tke. Za 35e je ok kupovina ali ne treba ocekivati previshe od njega.
I josh neshto, ovo kucishte prave 2-3firme pored frontiera (generic, Trendsonic). Kod mog frenda je isto ovako ali nije frontier nego isto neki kinez (mislimda je Trendsonic), dok u jednoj radnji u gradu ima isto to samo je frontier. I od oba proizvodjacha nose ime shinobi.

Poslednja izmena:
Na sajtu pise Optional LCD for system, fan and cpu temperature display. Znaci, nemojte se cuditi ako ga ne vidite 😀

To kucishte je kao i svako drugo frontier samo shto je ljepshe. Kvalitet napajanja i samog kucishta je isto kao i kod ostalih frontier. Tanak lim, oshtre ivice. Kad sam kod frenda stavljao plochu u njega, vidno se krivi lim prilikom zavrtanja sarafa. Shiroko je kao i chif ali je nize. Pohvalno je shto ima dosta mjesta za ventove i to 12-tke. Za 35e je ok kupovina ali ne treba ocekivati previshe od njega.
I josh neshto, ovo kucishte prave 2-3firme pored frontiera (generic, Trendsonic). Kod mog frenda je isto ovako ali nije frontier nego isto neki kinez (mislimda je Trendsonic), dok u jednoj radnji u gradu ima isto to samo je frontier. I od oba proizvodjacha nose ime shinobi.

Frontier sve to pravi ali pravi i za druge kao što JNC pravi za ComTrade... 😉
Znači Frontier je samo drugi potpis, na zahtev kupca (na veliko).

ja sam uzeo crnog gladiatora...

da je bilog ovog Shinobija, uzeo bi njega...
sledece kuciste ce biti desktop varijanta... TT najverovatnije u nekoj HTPC varijanti, kao ovo

Frontier sve to pravi ali pravi i za druge kao što JNC pravi za ComTrade... 😉
Znači Frontier je samo drugi potpis, na zahtev kupca (na veliko).

Pretpostavio sam da je tako neshto samo nisam znao koja firma je glavna. Sad znam🙂

Nazad
Vrh Dno