Šta je novo?

Frontier Aurora

Ivan1995

Cenjen
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poena
169
zamolila me sestra da joj uzmem komp, sastavim ja nesto slicno mom, samo slabija maticna, i 2gb rama, i sad bas razmisljam sta da radim za kuciste, ona bi da ostavi staro, pa ja reko da ga malo sredim, ubacio bi pozadi jednu 12-icu, sa strane 8-icu i napred 12-icu, pozadi i sa strane vec imam namesteno, samo jos napred da napravim, ofarbacu unutrasnjost u crno, stavicu sa strane plexi, ubacicu neku neonkicu, i zamenicu one napred plave sa roze le diodama, i gde ide floppy stavicu neki jeftiniji fan controler, i tamo gde su slotovi za dvd-rw cu ubaciti plexi (ako je to izvodljivo 😀 ), pa cu ispratiti sve sa slikama... 😉
predlozi, kritike, saveti su dobrodosli.. 🙂

Ovo moze veoma lepo da se skocka, evo ti jedan mali savet, okreni HDD na drugu stranu tj da ti kablovi idu od pozadi a ne kako sad stoji HDD (okrenes HDD kontra) 🙂

Fan kontroler na kucistu koje koristi devojka :wall:

Lepo ti to ofarbaj...prvo prajmer pa onda crni sprej, ubaci ljubicastu neonku, odradi ventove i stavi plexi. Ovo za plexi na slotovima ces tesko izvesti a da to dobro ispadne a i bilo bi mnogo sareno sa slicicama . I naravno lepo sredi kablove ( e tu se pomuci). Mislim da ce biti zadovoljna.

I sta ce joj toliki ventovi, nece moci da spava pored njega, ipak je to zensko, nece ga klokovati

Poslednja izmena:
To kuciste toliko tanak lim ima i tako je jadno obrajden da verovatno ne postoji niko ko ga je imao a nije isao na urgentni na zasivanje vena posle ugradnje DVDRW-a :d.
Sve vise od jednog venta na procesoru ce biti muziciranje na nivou da ce pozeleti da ga izbaci iz sobe posle 2 dana, ko sto rece Ateluv kolega, nece ga klokovati niti stavljati neke komponente sklone pregrevanju......

pa ono, onda cu staviti samo jedan napred jedan pozadi, sta mislite ARCTIC COOLING F12 PWM, lep a i ima mogucnost da ga kontrolisem, pa eto fan controler cisto malo estetski 😀 a odustao sam od ovog za plexi napred, nabavio sam bio tako nes, pa sam probao, odvratno je ispalo, ma to su HDD-ovi cisto samo da mi ne zauzimaju prostro u kuci 😀 samo jer moze neko u kratke crte da mi obijasni kako ide stavljanje plexi a strane? 🙂 posto nisam to do sad radio, neonke uzeo ljubicaste, i nabavio sma nekoliko ljubicastih dioda, pa sutra ce se mozda raditi 😀 pozdrav i hvala
edit: jel zna neko mozda na sta se kaci ovaj cooler na drugoj slici gde sam namerno slikao da pokazem kakav je prikljucak? :S

Poslednja izmena:
Modovao sam to kuciste, pa evo ako oces koju ideju:
Ovo je na pocetku, samo farbanje unutrasnjosti, sredjivanje kablova i bez prednje plastike

A ovo je kad sam se predomislio i resio da pratim sebe i pravim junkyard mod:

Kuciste je odvratno, lim nikakav i kada stavis 12-icu nazad huci jako, najbolje ti je da ga "tapaciras", neki sundjer il nesto da "upija" zvuk.

Mnogo mi se svidja hteo sam ja odavno pre par god da napravim ovakav fazon neki. Kako si dobio boju ovakvu bas je mocna 🙂

Mnogo mi se svidja hteo sam ja odavno pre par god da napravim ovakav fazon neki. Kako si dobio boju ovakvu bas je mocna 🙂

Mesavinom cetke, crne tessarol boje, puno razredjivaca i narandzastog i belog auto laka. Tehnika ne postoji, samo sam picio,dodavao i oduzimao gde treba.

Nego Ivan1995, kako ti radi ta tripple channel memorija na phenomu? Mislim jel si zadovoljan?

iskreno da ti kazem ja nisam neku razliku primetio kad sam uzeo treci slot, imao sam 2x2gb, posto sam uzeo prvo jedan stap, pa drugi, pa treci, i ja sam ocekivao bolji rezultat sa trecim stapom, ali nisam bas primetio, ja najvise komp koristim za igrice, net, a cale kaze da mi za posao znaci tih 2gb, inace on je zadovoljan kako kaze...

Joj bre ja se zezao, amd ima 4 slota, sto znaci da podrzava 2x dual channel, tu trecu mozes slobodno i da prodas jer skoro i da nema nikakvu funkciju, samo intel za sada ima 3ple channel

Nazad
Vrh Dno